Πού να πάρετε το απογευματινό τσάι στη Βαλτιμόρη

Ο καφές μπορεί να είναι το μεγάλο αμερικανικό pick-me-up για τους ανθρώπους εν κινήσει, αλλά το τσάι προορίζεται για να βουτήξει σε μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι τσαγιές γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς στη Βαλτιμόρη. Οι επιλογές κυμαίνονται από ένα casual "lounge τσαγιού" έως την αναδημιουργία μιας επίσημης αγγλικής αίθουσας τσαγιού. Ή ίσως τσάι ένα παλιομοδίτικο νότιο τσάι είναι περισσότερο το ύφος σας; Ωστόσο, παίρνετε το τσάι σας, η Βαλτιμόρη έχει ένα σπίτι τσαγιού για σας.

Το Bertha - Fells Point
Πάρτε απογευματινό τσάι σε μια παμπ Fells Point.

Το Bertha, το οποίο είναι γνωστό για τα στρείδια του, σερβίρει τρία αλμυρά είδη και διάφορα επιδόρπια, τάρτες και γλυκά σε αυτή την εορταστική εκδήλωση. Δευτέρα - Σάββατο 3 - 4:30 μ.μ., απαιτούνται κρατήσεις.

Orangerie του Μπράιτον στο Harbour Court Hotel - Εσωτερικό Λιμάνι
Αυτή η ηλιόλουστη τραπεζαρία στο Intercontinental Harbor Court Hotel προσφέρει απογευματινό τσάι, με θέα στο Inner Harbor . Παρασκευή και Σάββατο 3 - 5 μ.μ.

Crown & Thistle τσάι δωμάτιο - Σπινθήρες
Δειπνήστε στο δωμάτιο της Σκωτίας ή στο δωμάτιο του κήπου. Και οι δύο είναι απολαυστικές. Τρίτη - Σάββατο, μεσημέρι 11 π.μ. - 1:30 μ.μ. απογευματινό τσάι 3 μ.μ.

East West Tea Emporium - Άρνολντ
Δοκιμάστε τα καταστήματα πολλά διαφορετικά τσάγια έτοιμα μαζί με μερικές νόστιμες λιχουδιές. Σε διάφορες χρονικές στιγμές καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους, το East West Tea Emporium διοργανώνει ειδικές εκδηλώσεις για τους λάτρεις του τσαγιού Ανοιχτά το Σάββατο το μεσημέρι - 4 μ.μ.

Φινερντέα - Χάμπντεν
Απολαύστε το τσάι σε μια γοητευτική ατμόσφαιρα με αξεσουάρ τσαγιού στην οθόνη Η Finnerteas προσφέρει 22 ποικιλίες τσαγιού και ποικιλία σάντουιτς και γλυκά.

Τρίτη - Σάββατο 10 π.μ. - 5 μ.μ. Κυριακή 10 π.μ. - 2 μ.μ.

Μουσείο Τέχνης Gertrude's - Βαλτιμόρη
Απολαύστε τσάι απολαμβάνοντας τον κήπο γλυπτικής του Μουσείου Τέχνης της Βαλτιμόρης. Τετάρτη - Κυριακή 3 - 5 μ.μ.

Petticoat τσάι δωμάτιο - Fells Point
Βρίσκεται στο Fells Point, το Petticoat Tea Room ειδικεύεται στο νότιο απογευματινό τσάι.

Τρίτη - Κυριακή 10 π.μ. έως 5 μ.μ.

Τσάι στον Τίβερη - Ellicott City
Με μοντέλο μετά από μια αγγλική αίθουσα τσαγιού της δεκαετίας του 1850, αυτή η εγκατάσταση έχει θέα στον ποταμό Τίβερη στην πόλη Ellicott. Το τσάι σερβίρεται με παραδοσιακό αγγλικό τρόπο. Απογευματινό τσάι Τρίτη - Σάββατο, δύο φορές την ημέρα, 12:30 - 15:00

Teavolve - Fells Point
Το Teavolve φέρνει την έννοια του "tea lounge" στο Fells Point, που σερβίρει "specialtea" ποτά όπως lattes τσαγιού, soda τσαγιού, smoothies φρούτων και τσαγιού. Ανοιχτή Τρίτη - Κυριακή 10 π.μ. - 8 μ.μ. απογευματινό τσάι το Σάββατο και την Κυριακή με κράτηση.

Τσάι από δύο - Bel Air
Επιλογές αφθονούν σε αυτό το γοητευτικό μικρό εξοχικό σπίτι όπου θα βρείτε 40 ποικιλίες ωραία χαλαρά τσάγια και πολλές επιλογές μενού. Ανοικτή Τρίτη - Σάββατο 9 π.μ. έως 5 μ.μ.

Thir-Tea First Street Καφέ και τσάι δωμάτιο - Charles Village
Απολαύστε ένα ποτ ενός από τα περισσότερα από 30 είδη τσαγιού και το γραφικό βικτοριανό περιβάλλον. Το τσάι σερβίρεται από την Τρίτη έως την Παρασκευή, 10 π.μ. - 6 μ.μ. Σάββατο brunch 10 π.μ. - 3 μ.μ.