Σαγκάη Νότια Bund (Lujiabang Road) Υφάσματα Αγορά

Ο χαμηλός-κάτω στον παράδεισο αυτού του καυτού αγοραστή

Αρχική σελίδα για εκατοντάδες ραπτικά και ράφτες από το 2005, η Shanghai Fabric Market, επίσης γνωστή ως Σαγκάη South Bund Fabric Market, στην περιοχή Huangpu είναι ο προορισμός για οτιδήποτε πρέπει να ραμμένο ή ραμμένο, είτε είναι έθιμο πουκάμισα, κοστούμια, φορέματα , παλτά ή αξεσουάρ όπως γάντια και κασκόλ. Φροντίζοντας σε ένα κυρίως ξένο πλήθος, πρέπει να φέρετε μετρητά επειδή δεν γίνονται αποδεκτές οι πιστωτικές κάρτες.

Η αγορά, η οποία βρίσκεται σε 399 Lujiabang Lu, κοντά στο Zhongshan Nan Lu, είναι ανοιχτή από τις 9 π.μ. έως τις 18:00 καθημερινά.

Λευκά είδη και μεταξωτά και βαμβακερά, Oh My!

Η συντριπτική, τρία επίπεδα Shanghai South Bund Market φιλοξενεί χιλιάδες διαφορετικές επιλογές υφασμάτων ειδών ένδυσης και 300 ή περισσότερες προσαρμοσμένες ράφτες που παραδίδουν ανδρικά και γυναικεία ρούχα σε 48 ώρες. Οι πάγκοι πωλούν τα πάντα από λινό, σιφόν, μετάξι, βαμβάκι, denim σε διαφορετικές αποχρώσεις και χρώματα, μείγματα, κασμίρ για παλτά και κοστούμια, κοστούμια ανδρικών υποδημάτων και πολλά άλλα.

Προμηθευτές

Οι περισσότεροι από τους πωλητές των 300+ στην αγορά South Bund της Σαγκάης τείνουν να εξειδικεύονται: ορισμένοι ράφτουν μόνο πουκάμισα. άλλοι ράβουν απλά φορέματα και άλλα μόνο φορέματα. Μερικοί ειδικεύονται μόνο σε κουμπιά και άλλοι πωλούν μόνο ύφασμα. Κάθε πωλητής έχει ένα εκθετήριο. Πολλοί πωλητές μιλούν λίγο βασικά αγγλικά . Η κατασκευή ρούχων είναι εύκολη, αλλά το αποτέλεσμα μπορεί να διαφέρει. Το καλύτερο στοίχημά σας είναι να αγοράσετε κάτι που έχει ήδη γίνει (οι περισσότεροι πάγκοι έχουν δειγματοληπτικά δείγματα που μπορείτε να δοκιμάσετε) ή να φέρετε ένα στοιχείο που θέλετε να αντιγράψετε.

Αφού αποφασίσετε για το ύφασμά σας και μετρήσετε σωστά, θα αφήσετε μια προκαταβολή 50% και μετά θα επιστρέψετε σε λίγες μέρες, δοκιμάστε τα ρούχα σας και πληρώστε τα υπόλοιπα εάν είστε ικανοποιημένοι. Λάβετε υπόψη ότι τα ρούχα είναι στην πραγματικότητα κάπου αλλού και αυτά είναι βασικά μόνο showrooms. Αν βγείτε από την πόλη σε μια βιασύνη, αφήστε μια επιπλέον ημέρα ή δύο για αλλαγές, καθώς οι ράφτες δεν το κάνουν πάντα σωστά την πρώτη φορά.

Οι προμηθευτές μπορούν επίσης να στείλουν την παραγγελία σας σε εσάς αν δεν έχετε το χρόνο να περιμένετε.

Αγαπημένα

Οι ράφτες κάνουν τα πάντα εδώ, αλλά ξεχωρίζουν ορισμένα από τα μπουφάν βομβαρδιστικά με επένδυση από fleece, κομψά σακάκια σουέτ, σακάκια μοτοσικλετών με υλικό - όλα φτιαγμένα από δερμάτινο δέρμα, δέρμα αρνιού, σουέτ και λουστρίνι. Άλλα standouts περιλαμβάνουν ελαφριά βαμβακερά πουκάμισα σε κάθε φανταστικό χρώμα, κλασικά παλτά από καμήλα και μπλούζες από μετάξι.

Ευκαιρίες

Μην εγκαταλείπετε το πρώτο κατάστημα που βλέπετε. περπατήστε ακόμα πιο μακριά για μια καλύτερη ιδέα για το τι είναι διαθέσιμο. Να είστε έτοιμοι να διαπραγματευτείτε και να παζαρεύετε το δρόμο σας σε μια δίκαιη τιμή. Μερικές φορές μπορείτε να συμφωνείτε με τις τιμές όσο και πέντε φορές χαμηλότερες από τις ευρωπαϊκές τιμές για καλά κατασκευασμένα ενδύματα - να έχετε μόνο κατά νου ότι το προϊόν μπορεί να μην είναι ευρωπαϊκά πρότυπα. Αυτή η αγορά δεν είναι τόσο φθηνή όσο ήταν, αλλά μπορείτε ακόμα να ολοκληρώσετε το δρόμο σας προς μια καλή συμφωνία.