Νόμους πυροτεχνημάτων στη Φλώριδα

Είναι τα πυροτεχνήματα νομικά στη Φλώριδα;

Εάν προγραμματίζετε μια έκθεση πυροτεχνημάτων διακοπών, ίσως θελήσετε να βουρτσίζετε τους νόμους πυροτεχνημάτων της Φλόριντα, οι οποίοι άλλαξαν πρόσφατα. Η κατώτατη γραμμή είναι ότι μόνο επειδή το βλέπετε σε ένα κατάστημα ή σε ένα περίπτερο στην άκρη του δρόμου δεν σημαίνει ότι είναι νόμιμο να το αγοράσετε, να το έχετε ή να το χρησιμοποιήσετε!

Οι σπινθηριστές είναι νόμιμοι στη Φλώριδα

Τα μόνα πυροτεχνήματα που είναι νόμιμα προς χρήση από καταναλωτές που δεν διαθέτουν ειδική άδεια είναι αυτά που εμπίπτουν στην κατηγορία που ονομάζεται "sparklers".

Αυτό περιλαμβάνει στοιχεία πιο γνωστά ως:

Εάν δεν είστε σίγουροι εάν ένα συγκεκριμένο πυροτέχνημα είναι εγκεκριμένο για χρήση από τον καταναλωτή, το Florida Fire Marshall δημοσιεύει έναν πλήρη κατάλογο νομικών φυλλομετρητών κάθε χρόνο.

Μπορώ να αγοράσω ρωμαϊκά κεριά ή άλλα πυροτεχνήματα;

Τα Roman Candles δεν είναι νόμιμα στη Φλόριντα και ενώ μπορείτε να αγοράσετε άλλα πυροτεχνήματα, είναι παράνομο να το κάνετε. Τα καταστήματα που πωλούν αυτά τα πυροτεχνήματα εκμεταλλεύονται ένα κενό που τους επιτρέπει να πουλήσουν τα πυροτεχνήματα για νομικές, εγκεκριμένες χρήσεις. Όταν τα αγοράζετε για την εμφάνιση πυροτεχνημάτων στο κατώφλι σας, παραβιάζετε το νόμο.

Τι θα συμβεί αν υπογράψω ένα Wavier;

Αν προσπαθήσετε να αγοράσετε πυροτεχνήματα (εκτός από τους σπινθηριστές), τα καταστήματα συχνά θα σας ζητήσουν να υπογράψετε μια φόρμα wavier. Εάν διαβάσετε προσεκτικά αυτή τη φόρμα, θα παρατηρήσετε ότι δηλώνετε ότι σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε τα πυροτεχνήματα για εγκεκριμένη αγορά, όπως η χρήση στο αγρόκτημα ή στο εκκολαπτήριο ψαριών σας για να τρομάξετε τα ζώα.

Αυτό αφήνει το αποθηκευτικό χώρο μακριά από το γάντζο. Αν τους ψέματα, αυτό είναι το δικό σου πρόβλημα, όχι το δικό τους, στα μάτια του νόμου. Η παραίτηση προστατεύει το κατάστημα, όχι εσείς.

Αλλά όλοι οι άλλοι το κάνουν!

Είναι αλήθεια ότι πολλοί άνθρωποι ξεκινούν παράνομα πυροτεχνήματα στη Φλώριδα. Πολλοί άνθρωποι επίσης ταχύτητα , jaywalk και να σπάσει οποιοδήποτε αριθμό άλλων νόμων.

Απλά παίζετε ότι δεν θα είστε το άτομο που πιάστηκε.

Τι μπορεί να συμβεί αν θέσω εκτός πυροτεχνημάτων παράνομα;

Στη Φλώριδα, η κατοχή ή η χρήση παράνομων πυροτεχνημάτων χαρακτηρίζεται ως πλημμέλημα. Εάν παραβιάζετε αυτόν τον νόμο, μπορείτε να συλληφθείτε. Εάν κριθεί ένοχος, μπορείτε να σας επιβληθεί πρόστιμο μέχρι $ 1.000 και καταδικασμένο σε ένα χρόνο φυλάκισης.