Δωρεάν σχεδιαστές και οδηγοί ταξιδιών στη Φλόριντα

Η Φλόριντα είναι μια χώρα των αξιοθέατων, από το Disney World Resort και τα Universal Studios στο Ορλάντο μέχρι τις εκατοντάδες όμορφες παραλίες της, έτσι δεν υπάρχει έλλειψη τρόπων για να περάσετε τις οικογενειακές σας διακοπές στο Sunshine State.

Το ταξίδι δεν είναι φθηνό, όμως, τουλάχιστον όχι γενικά. Με τα πακέτα διακοπών, την αυξανόμενη τιμή του φυσικού αερίου και τους πρόσφατους τυφλούς που καταστρέφουν την πολιτεία της Φλώριδας, γίνεται όλο και πιο δύσκολο να προγραμματιστούν οικογενειακές εκδρομές χωρίς να ξοδέψετε τόνο χρημάτων.

Είτε σχεδιάζετε τις διακοπές σας με περιορισμένο προϋπολογισμό είτε απλώς ελπίζετε να εξοικονομήσετε λίγα χρήματα για το ταξίδι σας στη Φλόριντα, οι ακόλουθοι ελεύθεροι οδηγοί και σχεδιαστές θα σας βοηθήσουν να κατευθύνετε τα φθηνότερα ξενοδοχεία, τις μεγαλύτερες προσφορές εξοικονόμησης σε πακέτα διακοπών και τους καλύτερους τρόπους να περιηγηθείτε στο κράτος σε μια δεκάρα.

Αξιοθέατα και οδηγούς πάρκων

Εάν είστε στη Φλόριντα με την οικογένειά σας στις διακοπές σας, οι πιθανότητες είναι οι μικρές να θέλουν να κάνουν ένα πράγμα: πηγαίνετε στο Disney World (ή Universal Studios). Ωστόσο, η εξεύρεση συμφωνίας για τα ταξίδια και τα καταλύματα μπορεί να είναι δύσκολη για αυτά τα παγκοσμίου φήμης θέρετρα.

Ευτυχώς, η Disney World διαθέτει ένα δωρεάν βίντεο προγραμματισμού διακοπών που απαντά σε μερικές ερωτήσεις που μπορεί να έχετε για τον προγραμματισμό του ταξιδιού σας στο "The Happiest Place on Earth". Απλά επισκεφθείτε την ιστοσελίδα Disney Vacations και συμπληρώστε ένα ερωτηματολόγιο και η εταιρεία θα σας στείλει ένα δωρεάν DVD για να σας καθοδηγήσει στο οικονομικό σχεδιασμό του ταξιδιού σας.

Μιλώντας για Disney, εάν θέλετε να πάρετε μια κρουαζιέρα με την οικογένειά σας, αντί να μείνετε χωρίς ναυτικά στη Φλόριντα, ίσως να θεωρήσετε το Disney Cruise Line δωρεάν βίντεο σχεδιασμού διακοπών . Αυτή η προσφορά είναι διαθέσιμη μόνο στα νοικοκυριά των ΗΠΑ και του Καναδά.

Το Universal Orlando προσφέρει επίσης έναν ολοκληρωμένο Οδηγό Σχεδιασμού Διακοπών στον ιστότοπό του, ο οποίος προσφέρει πληροφορίες για το πώς να προγραμματίσετε αποτελεσματικά το ταξίδι σας στα πολλά θεματικά πάρκα της εταιρείας στο Ορλάντο. Είτε επισκέπτεστε τον Wizarding World του Χάρι Πότερ είτε το Universal Studios Florida, είστε σίγουροι ότι θα έχετε καλύτερη συμφωνία εάν ελέγξετε πρώτα τον ιστότοπό σας.

Παραλίες και οδηγοί πόλεων

Η πρώτη σας στάση σε ένα ταξίδι στη Φλόριντα θα πρέπει να είναι η επίσημη ιστοσελίδα του τουρισμού, Visit Florida, η οποία προσφέρει αφθονία δωρεάν οδηγούς διακοπών στη Φλόριντα, που περιλαμβάνει μια συλλογή ηλεκτρονικών πόρων - από τα eBooks έως τα εκτυπώσιμα φυλλάδια PDF - στα γαλλικά, τα γερμανικά, τα ισπανικά και τα αγγλικά .

Μεταξύ των οδηγών που θα βρείτε σε αυτό το πανέμορφο ιστοχώρο σχεδιασμού διακοπών είναι οι χάρτες των ποδηλατικών διαδρομών της Φλόριντα, ένας σημαντικός κατάλογος των ταινιών της Φλώριδας, οι θέσεις για το κανό, το καγιάκ και τα ψάρια, καθώς και τα μεγάλα μονοπάτια πεζοπορίας σε όλη την Πολιτεία του Ήλιου. Επίσης, φροντίστε να ελέγξετε τον "Επίσημο οδηγό διακοπών της Φλώριδας", τον κατάλογο κατασκήνωσης της Φλόριντα και έναν πλήρη χάρτη της Φλόριντα για να βεβαιωθείτε ότι έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να σχεδιάσετε τις επόμενες οικογενειακές σας διακοπές.

Εάν ελπίζετε να πάρετε πιο συγκεκριμένες με το πού πηγαίνετε στη Φλόριντα, κάθε πόλη και οι περισσότερες παραλίες στο κράτος έρχονται επίσης με την ιστοσελίδα του επισκέπτη τους και τους πόρους του σε απευθείας σύνδεση. Ελέγξτε τους οδηγούς σχεδιασμού διακοπών για τις συγκεκριμένες πληροφορίες για αυτές τις δημοφιλείς νότιες πόλεις, όπως οι Daytona Beach, Fort Lauderdale, Jacksonville, Kissimmee, Miami και Tampa Bay Area.