Επίσκεψη στο Σινικό Τείχος της Κίνας

Παρακάτω, μάθετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να επισκεφθείτε το Σινικό Τείχος. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, ο αριθμός των επισκεπτών του Great Wall είναι χιλιάδες ημερησίως. Το Σινικό Τείχος είναι ένα από τα πιο εικονικά αξιοθέατα της Κίνας και είναι απαραίτητη για τους τουρίστες, ειδικά για εκείνους που θα βρίσκονται στο Πεκίνο. Ενώ ορισμένα τμήματα του Σινικού Τείχους είναι πιο τουριστικά από άλλους, ανεξάρτητα από τον καιρό, ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλα είναι τα πλήθη, οι επισκέπτες δεν απογοητεύονται από το Σινικό Τείχος.

Είναι πραγματικά ένα μαγευτικό θέαμα για να δείτε.

Ιστορία του μεγάλου τείχους

Το Σινικό Τείχος είναι κάτι περισσότερο από ένα μεγάλο μακρύ τοίχο κατά μήκος του βόρειου τμήματος της Κίνας. Διαβάστε το πλήρες άρθρο της ιστορίας του Μεγάλου Τείχους για να καταλάβετε την αιώνια ιστορία του Μεγάλου Τείχους της Κίνας.

Διαμονή κοντά στο Σινικό Τείχος

Υπάρχουν πολλά υπέροχα μέρη (και τρομερά μέρη) για να μείνετε αν θέλετε να βρίσκεστε κοντά στο Σινικό Τείχος. Όλα είναι σε απόσταση οδήγησης από το Πεκίνο.

Ημερήσια εκδρομή από το Πεκίνο

Το Σινικό Τείχος της Κίνας είναι πιο εύκολο να επισκεφθείτε σε μια ημερήσια εκδρομή από το Πεκίνο, εύκολα προσβάσιμο από το Πεκίνο με τουριστικό λεωφορείο, δημόσιο λεωφορείο ή με τη μίσθωση μεταφορών. Το πιο δημοφιλές σημείο για κινεζικές εκδρομικές ομάδες είναι το τμήμα Badaling , καθώς είναι το πλησιέστερο στο Πεκίνο και έχει ανοιχτεί για μεγάλο χρονικό διάστημα στους επισκέπτες (από το 1957). Αλλά δεν χρειάζεται να εγκατασταθείτε για τουριστικές μάζες. Υπάρχουν διάφορα τμήματα για επίσκεψη.

Τα παρακάτω προφίλ θα σας βοηθήσουν να αποφασίσετε ποιο μέρος του Σινικού Τείχους θα επισκεφθείτε.

Φέρνοντας παιδιά στο Σινικό Τείχος

Κάθε οικογένεια που ήλθε στην Κίνα θέλει μια οικογενειακή φωτογραφία στο Σινικό Τείχος. Ποιος δεν θα μπορούσε; Εδώ είναι οι συμβουλές μου για την επίσκεψη στο Σινικό Τείχος με τα παιδιά σας.

Τμήματα του Σινικού Τείχους κοντά στο Πεκίνο

Τμήματα του Μεγάλου Τείχους σε άλλα μέρη της Κίνας