Κορυφαία 10 κινέζικα εστιατόρια στο Μπρούκλιν

Κινέζικο φαγητό στο Μπρούκλιν Από το Sunset Park στο Ουίλιαμσμπουργκ

Ποιο είναι το καλύτερο κινέζικο εστιατόριο στο Μπρούκλιν , όχι για πάρτι, αλλά για βγείτε έξω;

Αυτό εξαρτάται από το ποιον ζητάτε και τι σας αρέσει.

Για να πάρετε τη γεύση για τους γνωστούς κριτικούς τροφίμων της Νέας Υόρκης, εδώ είναι μια σύντομη περίληψη των κινεζικών εστιατορίων στο Μπρούκλιν που έχουν τραβήξει την προσοχή διαφόρων επαγγελματικών φαγητών από το New York Magazine , το Daily News , το χωριό Voice , Time Out Τη Νέα Υόρκη και τους The New York Times , καθώς και ιστοσελίδες και επιρροές Eater, Yelp και Zagat , μεταξύ άλλων.

Δέκα καλύτερα κινέζικα εστιατόρια στο Μπρούκλιν

1. Pacificana : Υπάρχει συμφωνία μεταξύ των καθηγητών Daily News Food, Zagat και The New York Times ότι αξίζει να επισκεφθείτε το Pacificana. Αυτό το μεγάλο, ανοιχτό χώρο επάνω από μια τράπεζα είναι το μόνο κινεζικό εστιατόριο της New York Times στο Μπρούκλιν που κερδίζει μια «κριτική κριτική». Σερβίρουν παραδοσιακά καντονέζικα πιάτα και πιάτα σύντηξης για αχνό άθροισμα - και μεγάλες μερίδες και των δύο. Αυτό το αγαπημένο πάρκο Sunset Park προσελκύει ντόπιους και επισκέπτες, οπότε φτάνετε νωρίς για να αποφύγετε να περιμένετε.

2. Grand Sichuan House : Οι κριτικές των περιοδικών της New York Magazine περιλαμβάνουν το Grand Sichuan House του Bay Ridge για φλογερά πιάτα Szechuan. Το Grand Sichuan House βρίσκεται στην καρδιά της εμπορικής περιοχής του Bay Ridge. Περάστε από το γεύμα σας, παρακολουθώντας τους διαδρόμους του Century 21.

3. Micheal & Ping's: Αυτό το σταθερά αξιολογημένο σημείο στο τμήμα Gowanus του Μπρούκλιν είναι ένα πιστοποιημένο πράσινο εστιατόριο. Προχωρήστε στο Michael & Ping's για μια μοντέρνα κουζίνα στην παραδοσιακή κινέζικη κουζίνα.

Έχετε Lo Mein ή να παραγγείλετε μια ασιατική Panini.

4. Dao Palate Vegan: Βρίσκεται στην λεωφόρο Flatbush στα Prospect Heights, το Dao Palate Vegan παίρνει ένα φωνάζω για τα υγιεινά φαγητά και το ντεκόρ. Το μενού Ασίας-σύντηξης περιλαμβάνει μερικά ινδικά πικάντικα πιάτα, επεκτείνοντας το συνηθισμένο φάσμα επιλογών.

5. Τυχερός Οκτώ: Οι συντάκτες τροφίμων σε δύο εφημερίδες, το Daily News και το The NY Times και οι δύο ευτυχώς σκόνταψαν σε μικροσκοπικό Lucky Eight, το οποίο αντλεί ένα οικογενειακό πλήθος για φθηνή, γεμιστική, καντονέζικη κουζίνα.

Ένα "μικρό μέρος με μεγάλο ρεπερτόριο" είναι ο τρόπος με τον οποίο οι Times περιέγραψαν το εστιατόριο Sunset Park, το οποίο υποτίθεται ότι πήρε το όνομά του από την Όγδοη Λεωφόρο στην οποία βρίσκεται.

6. Χορός: Time Out Οι κριτικοί της Νέας Υόρκης όπως το εστιατόριο Chance in Cobble Hill, το οποίο είναι γνωστό για ένα ασυνήθιστο μείγμα σύντηξης με γαλλικά και κλασικά κινέζικα πιάτα όπως το House Peking Duck.

7. East Harbour Seafood Palace : Για τους μικρούς επισκέπτες, οι κριτές Yelp από τις δεκάδες προσφέρουν υψηλές αποδόσεις στο οικογενειακό East Harbour Seafood Palace στα σύνορα του Sunset Park και Bay Ridge, γνωστούς για την παρουσίαση του σεμιναρίου και φυσικά για τα θαλασσινά πιάτα.

8. M Σαγκάη Μπιστρό και Κήπος και M Noodle Shop: Foodie Williamsburg, επίσης, έχει μερικά πολύ καλά κινέζικα εστιατόρια. Το περιοδικό της Νέας Υόρκης αρέσει στο Μ Σαγκάη Μπιστρό και τον Κήπο στη νότια πλευρά και το M Noodle Shop στη βόρεια πλευρά της γειτονιάς.

9. Yun Nan Γεύση Κήπος: Οι οπαδοί Noodle θα πρέπει να επισκεφθούν Yun Nan Γεύση Κήπος στο Sunset Park για noodles ρύζι με χοιρινό, χυλοπίτες με πικάντικη σάλτσα κρέατος και άλλα γευστικά πιάτα. Το φιλικό προς τον προϋπολογισμό κατάστημα νόστιμα προσελκύει τους ανθρώπους από όλη την πόλη και έκανε την εντυπωσιακή λίστα Eater των 25 Terrific NYC κινέζικα εστιατόρια.

10. Cafe Kashkar: Περάστε το παλιό σχολικό κινέζικο φαγητό και να γευματίσετε αυθεντική κουζίνα από το "Kashgar ή Kashi είναι μια πόλη όαση με περίπου 350.000 κατοίκους στο δυτικό τμήμα της
Xinjiang Uyghur Αυτόνομη Περιφέρεια της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας "Foodies συρρέουν σε αυτό το εστιατόριο στην παραλία Brighton, με ένα μενού που συνδυάζει την ασιατική, τη Μέση Ανατολή και τη ρωσική κουζίνα.

Ναι, το μενού έχει ζυμαρικά και κεμπάπ. Το Cafe Kashkar έκανε επίσης τον κατάλογο των Eater's 25 Terrific Chinese Nyc Restaurants. Παραγγείλετε Geiro Lagman (χυλοπίτες με κρέας και λαχανικά) ή επιλέξτε από τις πολλές σούπες, όπως το Lagman (ζωμός αρνιού με πατάτες, λαχανικά και κομμένο κρέας).

Επεξεργασμένο από τον Alison Lowenstein