Θεραπείες Spa για την αντιμετώπιση του χειμερινού καιρού του Κολοράντο

Εδώ μπορείτε να προσθέσετε αυτά τα 2 ιαματικά λουτρά στις χειμερινές σας διακοπές

Ξηρό, κρύο Ο καιρός του Κολοράντο μπορεί να είναι σκληρός στο δέρμα και στο σώμα κατά τη διάρκεια της πτώσης και του χειμώνα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πάντα προσθέτουμε μια ημέρα σπα (ή δύο) στις ψυχρές καιρικές μας συμβουλές ταξιδιού του Κολοράντο.

Τα ιαματικά λουτρά δεν θεωρούνται πλέον μόνο ένα πρόσθετο πολυτελείας σε διακοπές. Αυτά αντιμετωπίζονται όλο και περισσότερο σαν μια δραστηριότητα ευεξίας - ένα ουσιαστικό μέρος του σώματος, του νου και της συναισθηματικής υγείας. Αυτός είναι ένας λόγος που η σκηνή spa είναι τόσο δημοφιλής στο υγιές Κολοράντο. Για τους ταξιδιώτες εδώ, αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να επιλέξετε από εξαιρετικά υψηλής ποιότητας υπηρεσίες από εξειδικευμένους θεραπευτές.

Δείτε μερικές από τις αγαπημένες μας ιαματικές πηγές. Το ένα βρίσκεται πάνω στα βουνά του Κολοράντο στο Golden, μια γοητευτική πόλη που δεν απέχει πολύ από το Ντένβερ και κοντά στο Boulder. Ένα άλλο είναι ένα κορυφαίο σαλόνι νυχιών στο Ντένβερ, Sweet Life Nail Bar & Lounge, σε περίπτωση που θέλετε να κάνετε κάτι λίγο πιό μοντέρνο και άγριο με τα δάχτυλά σας αυτή τη σεζόν.