Έτσι θέλετε να σχεδιάσετε μια 420 Διακοπές στο Κολοράντο;

7 πράγματα που πρέπει να ξέρετε για τον τουρισμό της κάνναβης στο Κολοράντο

Όπου και αν βρίσκεστε στους νόμους, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο τουρισμός για κάνναβη είναι μια μεγάλη έλξη στο Κολοράντο.

Και ενώ δεν θα βρείτε εδώ τα τουριστικά συμβούλια που προωθούν την κάνναβη ως λόγο για να επισκεφτείτε το Κολοράντο, πολλοί ταξιδιώτες που προσελκύονται από την καινοτομία της νόμιμης ψυχαγωγικής μαριχουάνας έρχονται στο Κολοράντο για να δουν ένα "κατάστημα κατσαρόλας" για τον εαυτό τους.

Ειδικά στις 20 Απριλίου. Ξέρετε, 420.

Ο τουρισμός με κάνναβη είναι μια πραγματική βιομηχανία στο Κολοράντο, είτε σας αρέσει είτε όχι.

Έτσι, για εκείνους που ψάχνετε για ένα μικρό Rocky Mountain υψηλό (βήχας), εδώ είναι επτά πράγματα που θα σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε στο έπακρο το ταξίδι σας (τα παιχνίδια είναι πραγματικά ατελείωτα).

1. Μπορείτε να προγραμματίσετε όλα τα ενδιαφέροντα 420 ταξίδια.

Το My420Tours.com είναι μία από τις πολλές εταιρίες (και οι προσφορές είναι πάντα αυξανόμενες) που οργανώνει δωρεάν (ασφαλή) μεταφορά σε διάφορες δραστηριότητες που σχετίζονται με τη δεξαμενή. Για παράδειγμα, σε επιλεγμένα Σάββατα, μπορείτε να επισκεφτείτε ένα φαρμακείο και να πάρετε βαθιές εκπτώσεις στις αγορές ή να σχεδιάσετε μια περιοδεία Cannabis Foodie που περιλαμβάνει επίσης στάσεις σε μερικά από τα κορυφαία εστιατόρια του Ντένβερ. Υπάρχουν ακόμη μαθήματα μαγειρικής κάνναβης, ιαματικά λουτρά και πολλά άλλα. Αλλά προειδοποιήστε: Αυτές οι ξεναγήσεις μπορούν να γίνουν ακριβές, ακόμη και αν προσφέρουν εκπτώσεις στις αγορές.

2. Δείτε ένα hangout φιλικό προς το MJ.

Ακριβώς επειδή μια περιοδεία κάνναβης σταματά σε ένα εστιατόριο, σίγουρα δεν σημαίνει ότι μπορείτε να καπνίζετε ελεύθερα εκεί - ή οπουδήποτε θέλετε. Στην πραγματικότητα, τα μπαρ (και όλοι οι δημόσιοι χώροι) δεν είναι φιλικοί προς την κάνναβη.

Αλλά υπάρχουν μερικά μέρη που μπορείτε να επισκεφθείτε για να μοιραστείτε ανοιχτά, όπως ιδιωτικές λέσχες και ιδιωτικές εκδηλώσεις. Σε ιδιωτικά σωματεία, όπως το iBake Denver, τα μέλη της νόμιμης ηλικίας μπορούν να αγοράσουν και να καπνίζουν μαριχουάνα στο χώρο του ξενοδοχείου. Επειδή πρόκειται για ιδιωτική λέσχη, δεν εμπίπτει στους νόμους περί δημόσιας κατανάλωσης. Πρέπει να αγοράσετε ένα μέλος για να συμμετάσχετε σε αυτό το κλαμπ, αν και είναι υπερβολικά φθηνό (μόλις $ 10 ανά άτομο).

Αν και αξίζει να σημειωθεί ότι οι ιδιωτικές λέσχες κάνναβης είναι σπάνιες. (το iBake ισχυρίζεται ότι είναι το πρώτο μέλος της λέσχης κάνναβης στην περιοχή του μετρό του Ντένβερ.) Είναι καλύτερο να παίρνετε την κάνναβη σας και να το απολαμβάνετε στην ιδιωτικότητα του σπιτιού σας ή σε ένα από τα λίγα (αν και ασυνήθιστα) φιλικά προς την κάνναβη ξενοδοχεία στο Κολοράντο .

3. Σχεδιάστε ένα αριστοκρατικό, εκλεπτυσμένο ταξίδι.

Οι διακοπές με επίκεντρο την κάνναβη δεν πρέπει να είναι όπως το Cheech και το Chong. Ορισμένες εταιρείες, όπως το Cultivating Spirits, έχουν ως στόχο να προσφέρουν εκπαιδευμένες και υπεύθυνες εμπειρίες. Δοκιμάστε δείπνα τριών στρωμάτων, τριών στελεχών για ζευγαρώματα κάνναβης ή κάντε κράτηση για φαγητό, κρασί και κάνναβη. "Τα ζευγάρια κάνναβης είναι τα νέα ζευγάρια κρασιών", λέει ο καλλιεργητής Spirits. Χρησιμοποιεί κάνναβη μικρής παρτίδας, σκάφη.

Μπορείτε επίσης να κλείσετε μια ιδιωτική εκδήλωση γευσιγνωσίας κάνναβης στην ιδιωτική σας κατοικία ή για ένα ιδιωτικό πάρτι.

4. Χαλαρώστε με ένα μασάζ κάνναβης.

Η Primal Therapeutics φέρνει θεραπεία μασάζ με κάνναβη, στην περιοχή σας, στην περιοχή του μετρό του Ντένβερ. Η εταιρεία στοχεύει να εκπαιδεύσει τους ανθρώπους για τη φυτική ιατρική και την ολιστική υγεία, ως εναλλακτική ιατρική. Η εταιρεία προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών μασάζ, καθώς και καθοδηγούμενο διαλογισμό και πλήρες σώμα τρίβει. Ακόμη και μασάζ στην

Οι θεραπείες spa κάνναβης είναι μια αυξανόμενη τάση στο Κολοράντο.

Βρείτε κορμούς, τρίβει και περιποιήσεις προσώπου εμπνευσμένες από CBD ή κάνναβη. Μπορείτε ακόμη και να βρείτε θεραπείες πετρελαίου κάνναβης σε μεγάλα ονόματα, πολυτελή ιαματικά λουτρά, όπως στο ξενοδοχείο Hilton Inverness στο νότιο Ντένβερ.

5. Κατάστημα για high-end, καλλιτεχνικά γυαλικά.

Οι σωλήνες μπορούν να είναι ένα πραγματικό έργο τέχνης. Επισκεφθείτε ένα γυάλινο κατάστημα για να δείτε ένα δοκιμαστικό δείγμα ή να κάνετε ταλάντευση από ένα από τα καταξιωμένα γυάλινα καταστήματα, όπως οι Γκαλερί Γυαλιού Illuzion στο Ντένβερ. Ό, τι νομίζετε ότι έχετε δει πριν, αναμείνετε να εκπλαγείτε. Ακόμα κι αν δεν καπνίζετε, τέτοιες γκαλερί μπορούν να δώσουν δημιουργική εικόνα αυτής της διάστασης του πολιτισμού του Κολοράντο.

Μπορείτε να βρείτε γυάλινα καταστήματα υψηλής αισθητικής που μοιάζουν με μουσεία και γκαλερί τέχνης σε πολλές πόλεις, από το Boulder έως το Dillon.

6. Μείνετε σε ένα φιλικό προς 420 μέρος.

Ακριβώς επειδή είναι νόμιμο δεν σημαίνει ότι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε οπουδήποτε, ακόμη και στο δωμάτιό σας.

Στην πραγματικότητα, πολλά ξενοδοχεία που απαγορεύουν ρητά το κάπνισμα καπνού, συμπεριλαμβανομένων των εξατμιστήρων, για λόγους. Ακόμη και σε μπαλκόνια. Ένα μπαλκόνι θεωρείται ένας δημόσιος χώρος, όπως ένα πεζοδρόμιο (και σίγουρα δεν μπορείτε να καπνίσετε στο δρόμο).

Είναι δύσκολο να βρείτε πολλά 420 φιλικά μέρη για να μείνετε μέχρι το I-70 και γύρω από τα χιονοδρομικά κέντρα, αλλά μπορείτε να βρείτε κάποια στην περιοχή του μετρό του Ντένβερ και στο νότιο Κολοράντο.

B & B, ακίνητα διακοπών ενοικίασης και ακόμη και Craigslist (το πιστεύετε ή όχι, αλλά λαμβάνετε προφυλάξεις, φυσικά) είναι ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε. Μπορείτε ακόμη να βρείτε σπίτια των οποίων οι ιδιοκτήτες θα σας βοηθήσουν να βρείτε τα καλύτερα καταστήματα. Κάποιοι σας επιτρέπουν να καπνίζετε στο δωμάτιό σας και οπουδήποτε στην ιδιοκτησία και να προσφέρετε περιηγήσεις αποστακτήριων.

Στο Fort Collins, μπορείτε να περιπλανηθείτε και να καπνίζετε έξω στο Shrangri-La Inn στο Farm and Gardens της Gaia, ένα φιλικό προς το περιβάλλον, φιλικό προς τους χίλιους, σπιτικό κρεβάτι με πρωινό σε μποέμικο στυλ. "(Όταν κάνετε κλικ σε αυτόν τον ιστότοπο , ένα τραγούδι John Denver αρχίζει να παίζει.) Αυτή η παλιά αγροικία περιλαμβάνει επίσης πρόσβαση σε κήπους, ζωολογικό κήπο, λίμνη koi, λουλούδια, οπωροφόρα δέντρα και θέα στο βουνό. Αλλά προσέξτε: Επειδή κάθε ξενοδοχείο δεν προσφέρει αυτή την "πολυτέλεια", πολλά από τα φιλικά προς το 420 καταλύματα και τα ιδιωτικά σπίτια έχουν απότομες τιμές, ειδικά γύρω στα μέσα Απριλίου.

7. Επισκεφθείτε μια τελετή 420. Ένα μεγάλο είναι το Denver 420 Fest, με πωλητές και περίπτερα, μουσική και ψυχαγωγία.

Υπάρχει επίσης μια εβδομαδιαία εκδήλωση CannaBingo στο Studio A64 στο Κολοράντο Σπρινγκς, διάφορες εκθέσεις (συμπεριλαμβανομένης της εκδήλωσης γάμου με κάνναβη), η ηγετική διάσκεψη κορυφής γυναικών και πολλά άλλα.