Ο βασικός οδηγός για το χιονοδρομικό κέντρο Beaver Creek

Αν θέλετε σκι σε παγκόσμιο επίπεδο, κατευθυνθείτε προς το μέρος όπου το Παγκόσμιο Κύπελλο διεξάγει τον διαγωνισμό σκι: το χιονοδρομικό κέντρο Beaver Creek στο Κολοράντο.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο Ανδρών Πριγκίπισσας Αγώνων - ο μοναδικός αγώνας του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξάγεται στη χώρα - πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο Beaver Creek και μπορείτε να ζήσετε και αυτά τα απίστευτα μονοπάτια. Το Beaver Creek μπορεί να μην είναι τόσο μεγάλο όσο και διάσημο με το Vail, αλλά είναι περίπου 15 λεπτά με το αυτοκίνητο δυτικά του Vail (ανάλογα με την κυκλοφορία) και βρίσκεται στην κοιλάδα Vail.

Αυτή η κοινότητα σκι έχει μια εντελώς διαφορετική αίσθηση από την Vail εμπνευσμένη από την Ελβετία. Είναι χτισμένο βαθύτερα στα βουνά μετά από μια σύντομη διαδρομή μέσα από την μικρή πόλη της Avon.

Το Beaver Creek εκτείνεται στο Bachelor Gulch (το οποίο συνδέει στην πραγματικότητα το Beaver Creek με το Vail), το Larkspur, το Rose Bowl και το Grouse Mountain. Μπορείτε να κάνετε σκι από το Bachelor Gulch μέχρι το Vail.

Ο Beaver Creek είναι σκαρφαλωμένος σε λίγο πάνω από 8.000 πόδια πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας και η κορυφή του είναι 11.440 πόδια. Είναι μόλις δύο ώρες μέχρι το Interstate 70 από το Ντένβερ, σε ελαφριά κίνηση. Αν είστε επικεφαλής εδώ το χειμώνα, μην περιμένετε να αντιμετωπίσετε την ελαφριά κίνηση, ειδικά όχι τα Σαββατοκύριακα.

Το Beaver Creek παίρνει κατά μέσο όρο 323 ίντσες χιονιού ετησίως σε πάνω από 1.800 στρέμματα και 150 διαφορετικά μονοπάτια προσβάσιμα μέσω 25 ανελκυστήρων.

Επισκόπηση του Beaver Creek

Το Beaver Creek είναι ανοικτό για περισσότερα από 35 χρόνια. Η Vail αγόρασε τη γη το 1972 και την άνοιξε τελικά για δράση το 1980.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο δεν είναι το μόνο μεγάλο γεγονός που θα λάβει χώρα στο Beaver Creek. Το βουνό πραγματοποίησε επίσης το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σκι το 1989, το 1999 και το 2015. Το καλοκαίρι φιλοξενεί το Xterra Mountain Cup.

Από το βουνό, βρείτε τρία ξεχωριστά χωριά. Το Beaver Creek Village είναι η καρδιά του θέρετρου, με εστιατόρια πέντε αστέρων, πολυτελή ξενοδοχεία και καταπληκτικά καταστήματα, όλα γύρω από ένα υπαίθριο παγοδρόμιο.

Το μικρότερο Bachelor Gulch Village περιστρέφεται γύρω από το κοντινό Ritz-Carlton. Και το Arrowhead παρέχει το δυτικό σημείο εισόδου.

Εδαφος

1.800 στρέμματα. 3,340-πόδι κατακόρυφη πτώση? 19 τοις εκατό αρχάριος, 42 τοις εκατό ενδιάμεσο, 39 τοις εκατό εμπειρογνωμόνων / προηγμένων

Το Beaver Creek προσφέρει έδαφος για όλα τα επίπεδα, αλλά είναι ως επί το πλείστον ένα βουνό για ενδιάμεσους σκιέρ. αυτό είναι που αποτελεί το μεγαλύτερο ποσοστό εδάφους. Εδώ μπορείτε να κάνετε σκι, με βάση το επίπεδο εμπειρίας σας.

Ανέσεις εισιτηρίων

Τα εισιτήρια για ενήλικες ξεκινούν από $ 119 την ημέρα. Ένα παιδικό εισιτήριο ξεκινά από $ 82. Εξοικονομήστε χρήματα (έως και 25%) αγοράζοντας τα εισιτήριά σας επτά ημέρες ή περισσότερο εκ των προτέρων και σε απευθείας σύνδεση και όχι στο παράθυρο.

Μια δημοφιλής επιλογή εισιτηρίου ανελκυστήρα είναι να πάρετε ένα Epic πέρασμα που σας δίνει πρόσβαση σε πολλά διαφορετικά χιονοδρομικά κέντρα για μειωμένες τιμές.

Φαγητό και ποτό

Το Beaver Creek διαθέτει ένα γοητευτικό κέντρο της πόλης γεμάτο υπέροχα εστιατόρια. Υπάρχουν ακόμη και μερικές επιλογές για φαγητό στο βουνό που αξίζει να προστεθούν στη λίστα που πρέπει να δοκιμάσετε. Εδώ είναι μερικά από τα αγαπημένα μας.

Ενοικιάσεις και εργαλεία

Υπάρχουν διάφορα μέρη για να νοικιάσετε τα σκι εξοπλισμό σας στο βουνό και στην πόλη.

Εξοικονομήστε χρήματα και χρόνο διατηρώντας τα εργαλεία σας online στο rentskis.com. Επιλέξτε τα πράγματα σας μέχρι πλαγιές (σε πολλές τοποθεσίες) ή ακόμα και να παραγγείλετε να παραδοθούν στο δωμάτιο ή το condo σας. Άλλες επιλογές ενοικίασης (μεταξύ πολλών): το Burton στο Beaver Creek Plaza, το Beaver Creek Sports Rentals και σε πολλά ξενοδοχεία, όπως το Ritz-Carlton Bachelor Gulch και το Westin Riverfront.

Μαθήματα και κλινικές

Ο Beaver Creek ονομάζεται "Ivy League of Ski Schools" και δεν έχουμε ακούσει κανέναν να αμφισβητήσει αυτό. Η ποιότητα των εκπαιδευτών είναι στην κορυφή της γραμμής. Ένα δροσερό χαρακτηριστικό: οι εκπαιδευτές σκι του Beaver Creek χρησιμοποιούν ανάλυση βίντεο για να βοηθήσουν στη διδασκαλία δεξιοτήτων. Το σχολείο κέρδισε το βραβείο Best Overall Safety Association του Εθνικού Σκι.

Η σχολή σκι του Beaver Creek διαθέτει προπονητές πιστοποιημένους από την USSA και ακόμη και προσωπικό ειδικά για αγώνες. Υπάρχουν κλινικές για όλες τις ανάγκες, από το σύνολο των αρχάριων μέχρι τους δρομείς. Το Beaver Creek προσφέρει ακόμη δωρεάν κλινικές.

Αλλες εναλλαγές σκι και σνόουμπορντ

Δεν αισθάνεστε σαν σκι ή σνόουμπορντ; Το Beaver Creek έχει πολλές άλλες δραστηριότητες και εκδηλώσεις. Εδώ είναι μερικά:

Κατάλυμα

Εδώ είναι μερικά από τα κυριότερα σημεία του Beaver Creek: