Μουσείο Παιδιών του Οδηγού Επισκεπτών του Πίτσμπουργκ

Το Παιδικό Μουσείο του Πίτσμπουργκ, αξίας 80.000 τετραγωνικών ποδιών, βασίζεται στην έννοια του να επιτρέπεται στα παιδιά να παίζουν με πραγματικά πράγματα. Τα εκθέματα που προορίζονται για μωρά, μικρά παιδιά, μεγαλύτερα παιδιά και ακόμη και οι γονείς τους ενθαρρύνουν το hands-on παιχνίδι ενώ μαθαίνουν. Βρίσκεται στην βόρεια πλευρά του Πίτσμπουργκ , το Παιδικό Μουσείο του Πίτσμπουργκ στεγάζεται σε τρία συναφή κτίρια, το ιστορικό Allegheny Post Office (1897), το κτήριο Planetarium Buhl (c.

1939) και το νέο κτίριο Lantern (περίπου το 2004), το οποίο ενώνει τα δύο.

Επισκόπηση Μουσείου

Τα εκθέματα στο Παιδικό Μουσείο του Πίτσμπουργκ έχουν σχεδιαστεί για να πυροδοτήσουν τη φαντασία ενός παιδιού, να προκαλέσουν τις ικανότητές τους και να τους διδάξουν να καταλάβουν τον κόσμο στον οποίο ζουν. Τα εκθέματα hands-on, εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, έχουν σχεδιαστεί για να απευθύνονται σε παιδιά όλων των ηλικιών , με ειδικές εκτάσεις σε κάθε εκθετήριο που προορίζεται για βρέφη και μικρά παιδιά. Δεν χρειάζεται να αποφασίσετε να πάρετε το μωρό σε ένα δωμάτιο και τα μεγαλύτερα παιδιά σας κάπου αλλού! Οι οικογένειες μπορούν να παίξουν μαζί σε κάθε εκθεσιακό μουσείο.

Εσείς και η οικογένειά σας μπορείτε να κάνετε μια βάρκα και να την στείλετε στα ρέματα και τις υδρομασάζ στο Waterplay, να προσπαθήσετε να διατηρήσετε την ισορροπία σας στο Gravity Room, να επισκεφθείτε την γειτονιά του Mister Roger, να πάρετε το τιμόνι ενός MINI Cooper αυτοκινήτου, να μάθετε πώς να χτίζετε με ξύλο και κυκλώματα στο Workshop, δημιουργήστε εκτυπώσεις μεταξοτυπίας, βαφή ή γλυπτό με πηλό στο Studio πολυμέσων.

Μια εκδήλωση "πίσω αυλή" προσθέτει κάποια υπαίθρια διασκέδαση με νερό, βράχους και λάσπη κατά τους θερμότερους μήνες.

Εκπαίδευση και τάξεις

Τα μαθήματα "πραγματικού πράγματος" και οι διαδηλώσεις στο μουσείο περιλαμβάνουν ξυλογλυπτική, απλές μηχανές και γλυπτική από πηλό. Τα μαθήματα Μουσικής Κίνησης και Ολικής Ώρας προσφέρονται για παιδιά ηλικίας έως 18 μηνών.

Φιλοξενία Μέρη και εκδηλώσεις

Τα πάρτι γενεθλίων στο Παιδικό Μουσείο του Πίτσμπουργκ είναι πάντα αγαπημένα. Μια μεγάλη ποικιλία θεμάτων μπορεί να φιλοξενήσει παιδιά ηλικίας από 1 έως 10 ετών. Μετά από μια ώρα που απολαμβάνετε δραστηριότητες με βάση το θέμα της επιλογής σας, μπορείτε να πάρετε τη δεύτερη ώρα για μεσημεριανό γεύμα, κέικ και παρουσιάσεις στο χώρο του πάρτι. Όλοι οι επισκέπτες του πάρτι γενεθλίων είναι ευπρόσδεκτοι να μείνουν και να απολαύσουν το μουσείο μετά το πάρτι έχει τελειώσει.

Ψώνια

Δεν θα ήταν ένα μουσείο χωρίς κατάστημα δώρων, και το Παιδικό Μουσείο του Πίτσμπουργκ δεν απογοητεύει. Το κατάστημα προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία εκπαιδευτικών προϊόντων και παιχνιδιών για παιδιά όλων των ηλικιών. Πολλά από τα αντικείμενα μπορούν να βρεθούν στα εκθέματα ή έχουν σχεδιαστεί για να τα συμπληρώνουν. Οι μαριονέτες γειτονιάς του Mister Rogers είναι ένα αγαπημένο στοιχείο, μαζί με υλικά τέχνης και χειροτεχνίας.

Επιλογές δείπνου

Το Museum Café, που βρίσκεται στην Μεγάλη Αίθουσα του πρώην κτιρίου Planetarium Buhl, προσφέρει μεγάλη ποικιλία ειδών διατροφής, όπως σάντουιτς, μπιφτέκι, σαλάτες, πίτσα, hot dogs, φρούτα, γιαούρτι, μπισκότα, καφέ και άλλα αναψυκτικά. Υπάρχει αίθριο για υπαίθρια καθίσματα με καλό καιρό και το Café είναι ανοιχτό καθημερινά κλείνοντας μία ώρα νωρίτερα από τις κανονικές ώρες του μουσείου.

Να πάρει εκεί

Το Παιδικό Μουσείο του Πίτσμπουργκ βρίσκεται στην πλατεία Allegheny στη συνοικία North Side του Πίτσμπουργκ.

Ελέγξτε την επίσημη ιστοσελίδα του μουσείου για οδηγίες οδήγησης στο μουσείο.

Δύο χώροι στάθμευσης μουσείων βρίσκονται λίγο πιο πέρα ​​από το Παιδικό Μουσείο του Πίτσμπουργκ, με μειωμένα ποσοστά για τα μέλη του μουσείου. Το μετρημένο πάρκινγκ είναι επίσης διαθέσιμο σε κοντινή απόσταση. Τα εισιτήρια εξόδου για το κοντινό Allegheny Center Garage, Gate 4, μπορούν να αγοραστούν στο γραφείο εισόδου του Μουσείου. Το γκαράζ είναι κλειστό τα Σαββατοκύριακα και δεν θα τιμήσει τα εισιτήρια του Παιδικού Μουσείου κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών των Πειρατών και των Steelers.

Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δημόσια συγκοινωνία για να φτάσετε στο μουσείο. Η λιμενική αρχή της επαρχίας Allegheny County (PAT), η στάση 54C, βρίσκεται ακριβώς μπροστά από το Παιδικό Μουσείο του Πίτσμπουργκ. Άλλες διαδρομές πέφτουν κοντά, συμπεριλαμβανομένων των 16A, 16B, 16F και 500. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Αρχής Λιμένων της Allegheny County.