Το παγοδρόμιο στο PPG Place

Το PPG Plaza στο κέντρο του Pittsburgh φιλοξενεί ένα υπαίθριο παγοδρόμιο. Το παγοδρόμιο MassMutual Pittsburgh στο PPG Place, το οποίο διαχειρίζεται η Magic Ice Inc. της Φλόριντα, έχει επιφάνεια πάγου 116 'x 116'. Κατά τη διάρκεια των διακοπών, το παγοδρόμιο ενσωματώνει το παραδοσιακό δέντρο των 60 ποδιών. Μια βρύση αντικαθιστά τον πάγο την άνοιξη.

Το παγοδρόμιο επεκτάθηκε κατά τη διάρκεια της σεζόν 2015-16 και τώρα έχει περιθώριο για 40% περισσότερους σκέιτερ, καθώς είναι 67% μεγαλύτερο από το παγοδρόμιο στο Rockefeller Center και τα δύο τρίτα του μεγέθους ενός παγοδρόμου National Hockey Lague.

Πακέτα παγοδρομιών παγοδρομίας PPG

Το παγοδρόμιο παγοδρομίας PPG είναι ανοιχτό από τα τέλη Νοεμβρίου μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου.

Ώρες λειτουργίας (17 Νοεμβρίου - 1 Ιανουαρίου): Κυριακή-Πέμπτη: 11 π.μ. έως 10 μ.μ. και Παρασκευή-Σάββατο: 11 π.μ. έως μεσάνυχτα

Ώρες χειμερινών ωρών (2 Ιανουαρίου έως 25 Φεβρουαρίου): Δευτέρα-Πέμπτη: 11 π.μ. έως 3 μ.μ. και 6 μ.μ. έως 10 μ.μ., Παρασκευή και Σάββατο: 11 π.μ. έως 11 μ.μ. και Κυριακή: μεσημέρι έως 8 μ.μ.

Το κόστος εισδοχής (τελευταία ενημέρωση Οκτωβρίου 2017):

Ενήλικες (ηλικίας 13-49 ετών): 8 €
Παιδιά (έως 12 ετών): $ 7
Οι ηλικιωμένοι (ηλικίας 50 και άνω): $ 7
Ενοικιάζεται πατινάζ: $ 4 (μεγέθη 9 έως 13)
Αποδυτήρια (μίας χρήσης, αυτοεξυπηρέτηση): 50 λεπτά

Μαθήματα πατινάζ

Αν θέλετε να μάθετε να παίζετε καλύτερα ή να θέλετε να κάνετε skate καλύτερα, τα μαθήματα πατινάζ είναι διαθέσιμα στο Rink στο PPG Place για όλες τις ηλικίες και τα επίπεδα ικανοτήτων. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα ιδιωτικά μαθήματα, καλέστε το γραφείο παγομηχανών στο (412) 394-3641.

Ομάδες και συμβαλλόμενα μέρη στο παγοδρόμιο στην πλατεία PPG

Οι τιμές των ομίλων και οι υπηρεσίες σχεδιασμού κόμματος είναι διαθέσιμες για δημόσιες και ιδιωτικές πίστες με 10 ή περισσότερα άτομα.

Μπορείτε να συνδυάσετε τα εισιτήρια εισαγωγής πατινάζ, τα ενοικιαζόμενα πατινάζ και τα γεύματα. Μπορείτε επίσης να δώσετε πιστοποιητικά δώρων. Καλέστε ή δείτε τον διαχειριστή για περισσότερες λεπτομέρειες.

Ειδικές εκδηλώσεις στο παγοδρόμιο PPG

Light Up Night - Πραγματοποιήθηκε την πρώτη νύχτα το παγοδρόμιο είναι ανοιχτό για την εποχή, με μια αμερικανική Καρκινολογική Εταιρεία Αφιέρωμα του φωτός τελετή.

Mascot Skate - Απολαύστε ένα απόγευμα του πατινάζ με τις αγαπημένες μασκότ σας, συνήθως την ημέρα μετά το βράδυ.

Skate με τα Σάββατα της Σάντα - Άμεση από το Βόρειο Πόλο, ενταχθούν στο Jolly Big Guy και πατίνω γύρω από το θεαματικό χριστουγεννιάτικο δέντρο 65 ποδιών που περιβάλλεται από το εικονικό γυαλί "Crown Jewel" του ορίζοντα του Πίτσμπουργκ.