Ένας οδηγός για τη νυχτερινή ζωή του Kauai

Εάν αργότερα το βράδυ πάρτι και χορός ήταν στην ατζέντα σας, όταν σχεδιάσατε το ταξίδι σας στο Kauai , πιθανότατα δεν κάνατε μεγάλη έρευνα πριν από το ταξίδι σας. Oahu, και συγκεκριμένα η Χονολουλού , είναι όπου πρέπει να πάτε αν είναι gay bar-hopping είστε μετά. Η χαλαρωτική και κάπως αραιοκατοικημένη Kauai έχει πολύ λίγα μπαρ κάθε είδους, πολύ λιγότερο γκέι μπαρ. Τούτου λεχθέντος, θα βρείτε μερικά απολαυστικά νυχτερινά κέντρα γύρω από το νησί, από μερικές πολυσύχναστες ταβέρνες δημοφιλείς με ντόπιους στην περιοχή Lihue σε μερικά εξελιγμένα εστιατόρια και σαλόνια στις περιοχές του θερέτρου - μερικά από τα οποία βρίσκονται ακριβώς μέσα στα ξενοδοχεία - που κάνουν υπέροχα ραντεβού σημεία για να παρακολουθήσετε το ηλιοβασίλεμα, να απολαύσετε ένα νυχτερινό καπέλο, ή να ανακατευτείτε με τον σύντροφο ή τους φίλους σας.

Παρόλο που κανένα από τα μπαρ του νησιού δεν είναι ειδικά γκέι, αυτό είναι ένα πολύ φιλικό και χαλαρό νησί όπου οι λαοί LGBT είναι ως επί το πλείστον θερμά ευπρόσδεκτοι.

Εδώ είναι μια αλφαβητική λίστα με μερικά από τα κορυφαία σημεία στο Kauai για νυχτερινή ζωή και κοκτέιλ, μερικά από αυτά τουλάχιστον μέτρια δημοφιλή με γκέι προστάτες και όλα αξίζει τον έλεγχο για έναν ή τον άλλο λόγο, συν μερικά αξιοσημείωτα εστιατόρια. Για συμβουλές σχετικά με το πού θα μείνετε, φροντίστε να επισκεφθείτε το Kauai Gay Hotels και B & Bs Guide .