Η Disneyland χαιρέτισε 60 χρόνια με την γιορτή των διαμαντιών

Η συμμορία της Disney έριξε τις στάσεις φέτος

Το 2015, το Disneyland Resort φιλοξένησε μια ετήσια Διασκέδαση Diamond που χαιρέτισε 60 χρόνια μαγείας. Τρεις ηλεκτριστικές νέες εκπομπές θα κάνουν τις πρεμιέρες τους, προσθέτοντας τη σύνθεση των αξιοθέατων και την οικογενειακή διασκέδαση κάθε μέρα.

Ο εορτασμός ξεκίνησε στις 22 Μαΐου 2015 και έληξε στις 5 Σεπτεμβρίου 2016.

Ως μέρος της γιορτής, το εικονικό κάστρο Sleeping Beauty στην Disneyland και το Θέατρο Circle Carthay στην Disney California Adventure έλαβαν το καθένα δικό του διαμάντι μενταγιόν με το γράμμα "D." Το θέρετρο Disneyland και οι γύρω δρόμοι ήταν διακοσμημένοι σε διάκοσμο διασημοτήτων Diamond και εορταστικές πανό σε αποχρώσεις του μπλε της Disneyland.

Επιπλέον, ήταν διαθέσιμα ειδικά προϊόντα διασημοτήτων Diamond και είδη διατροφής για να συμπληρώσουν τον εορτασμό.

Από το άνοιγμα 17 Ιουλίου 1955, το Disneyland Resort έχει εξελιχθεί από ένα μοναδικό πάρκο σε έναν οικογενειακό προορισμό παγκόσμιας κλάσης με δύο άγρια ​​δημοφιλή θεματικά πάρκα, τρία ξενοδοχεία και την εμπορική, τραπεζαρία και ψυχαγωγική περιοχή γνωστή ως Downtown Disney.

Χαρακτηριστικά από την Διασκέδαση της Disneyland's Diamond

Επιπλέον, για τον εορτασμό των διαμαντιών πολλά από τα αξιοθέατα της Disneyland έλαβαν νέες προσθήκες. Για παράδειγμα, το Matterhorn έλαβε νέα στοιχεία της Yeti και το Haunted Mansion έφερε πίσω το Hatbox Ghost.

Το αρχικό θεματικό πάρκο Disney

Όταν ο Walt Disney άνοιξε την Disneyland στις 17 Ιουλίου 1955, είχε 18 αξιοθέατα, ξενοδοχεία Disney και πολύ λίγα εκτός από πορτοκαλιές που το περιβάλλουν. Σήμερα, το αρχικό θεματικό πάρκο έχει επεκταθεί για να γίνει ένας προορισμός οικογενειακού θέρετρου παγκόσμιας κλάσης με δύο πάρκα της Disney, περίπου 100 αξιοθέατα, τρία ξενοδοχεία και την εμπορική, τραπεζαρία και ψυχαγωγική περιοχή γνωστή ως Downtown Disney .

Η δημοτικότητα της Disneyland είναι μια απόδειξη για το όνειρο του Walt Disney για ένα μέρος όπου τα μέλη της οικογένειας όλων των ηλικιών μπορούν να διασκεδάσουν μαζί σε μια ασφαλή, καθαρή ατμόσφαιρα που δίνει έμφαση στη φαντασία και την εξαιρετική εξυπηρέτηση των επισκεπτών.

Από το 1955, αξιωματούχοι, αρχηγοί κρατών, προσωπικότητες και περισσότεροι από 700 εκατομμύρια επισκέπτες έχουν περάσει από τις πύλες ενός τόπου που ο Walt φαντάστηκε ως «πηγή χαράς και έμπνευσης στον κόσμο».

Η Disneyland μετέτρεψε τη βιομηχανία ψυχαγωγίας με μια εντελώς νέα ιδέα στην οικογενειακή ψυχαγωγία: ένα "θεματικό πάρκο" όπου οι βόλτες, τα shows και οι χαρακτήρες αποτελούν μέρος ενός συνολικού περιβάλλοντος αφήγησης. Στις σχεδόν έξι δεκαετίες από τότε που άνοιξε, το Disneyland Resort έζησε μέχρι την υπόσχεση του Walt ότι "η Disneyland δεν θα ολοκληρωθεί ποτέ ... όσο υπάρχει φαντασία στον κόσμο".

Εξερευνήστε τις επιλογές ξενοδοχείων μέσα και κοντά στη Disneyland