Οντισιόν Χορού για το "The Nutcracker"

Το Μπαλέτο Λούισβιλ Ανακοινώνει Ακροάσεις για Παιδιά

Το παιδί σας έχει σπουδάσει χορό; Ενδιαφέρονται να βγάλουν τις κινήσεις τους έξω από το στούντιο χορού και σε μια επαγγελματική σκηνή; Αν νομίζετε ότι το παιδί σας έχει αυτό που χρειάζεται για να εκτελέσετε με το πακέτο The Louisville Ballet σε ετήσια απόδοση διακοπών, διαβάστε παρακάτω. Εδώ είναι το κοκαλιάρικο στις ακροάσεις των παιδιών για το καρύδι καφέ-Forman.

Πότε διενεργούνται οι οντισιόν για το Καρυοθραύστη;

Τον Αύγουστο πραγματοποιούνται συνήθως οντισιόν χορού για το Καρυοθραύστη Brown-Forman .


Επικοινωνήστε με το Μπαλέτο Louisville στο (502) 583-3150 ή στο info@louisvilleballet.org για λεπτομέρειες.

Πού έχουν τις οντισιές του χορού;

Στο Μπαλέτο Λούισβιλ , 315 E. Main St. μεταξύ δρόμων Preston και Floyd.

Σχετικά με τους ελεγκτές

Ορισμένες χρονιές ακροάσεις για το Καρυοθραύστη Brown-Forman είναι ανοιχτές στο κοινό. Το 2013, ήταν η πρώτη φορά που οι ακροάσεις ήταν ανοιχτές από το 2009. Την εποχή εκείνη, 20 παιδιά συμμετείχαν σε αυτό το ετήσιο αγαπημένο. Ερχόμενοι από ντόπιους φοιτητές χορού, μαζί με παιδιά που εκπαιδεύονταν στη σχολή μπαλέτου Λούισβιλ, τα παιδιά ήταν ενεργά καλλιτέχνες σε όλη τη διάρκεια των διακοπών. Ο Καρυοθραύστης Brown-Forman λειτουργεί όλη την περίοδο των διακοπών στο Κέντρο του Κεντάκυ. Όταν οι ακροάσεις είναι ανοιχτές, το Μπαλέτο Λούισβιλ περιμένει περισσότερα από 100 τοπικά παιδιά, ηλικίας 7-18 ετών, να αγωνιστούν για τις ανοικτές θέσεις χορού.

" Ο Καρυοθραύστης αποτελεί μέρος του παραθεριστικού τοπίου της Louisville για πάνω από 50 χρόνια.

Χάρη σε ένα γενναιόδωρο δώρο από την εταιρία Brown-Forman Corporation, το Ballet της Louisville ήταν σε θέση να δημιουργήσει μια εντελώς αναζωογονημένη και νέα παραγωγή που έλαβε χώρα το Δεκέμβριο του 2009. Με βάση μια ιδέα από τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή Bruce Simpson και πραγματοποιήθηκε μέσα από τις φαντασιώσεις του αναγνωρισμένου χορογράφου Val Caniparoli και ο παγκοσμίου φήμης σχεδιαστής Peter Cazalet, αυτή η εκδοχή του The Nutcracker έχει σίγουρα εικόνες αισθήσεων Louisville, όπως το St.

James Fountain και Derby Jockeys στην παραγωγή. Τα μαγικά στοιχεία που δημιουργήθηκαν ειδικά για αυτό το μπαλέτο από το master illusionist, Marshall Magoon, ολοκληρώνουν αυτήν την εκπληκτική εμπειρία. "

Περισσότερα Holiday Fun

Ενώ οι ακροάσεις είναι συνήθως κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, έχουν όλοι σκέφτονται για διασκέδαση διακοπών στη Λούισβιλ, ΚΥ. Οι χειμωνιάτικοι μήνες, ενώ είναι ψυχρός και μπορούν να απαιτήσουν αλλαγή της ενδυμασίας, είναι γεμάτοι οικιακή ψυχαγωγία.

Σχετικά με το μπαλέτο Louisville

Βρίσκεται στο Louisville, KY, το Λούισβιλ Μπαλέτ είναι μια εταιρεία θεάματος και μια σχολή χορού. Είναι το κρατικό μπαλέτο της Κοινοπολιτείας του Κεντάκυ. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1952, κερδίζοντας επαγγελματικό καθεστώς το 1975, οι πρώτοι φοιτητές χορού έγιναν αποδεκτοί. Η περίοδος χορού εκτελείται συνήθως από το Σεπτέμβριο μέχρι τον Απρίλιο. Παρόλο που οι παραγωγές πτώσης και άνοιξης αλλάζουν κάθε εποχή, το μπαλέτο Λούισβιλ εκτελεί πάντα τον Καρυοθραύστη κατά την περίοδο των διακοπών.

Αυτές οι παραστάσεις διακοπών χρηματοδοτούνται από την Brown-Forman Corporation-οινοπνευματοποιούς πολλών αγαπημένων bourbons του Kentucky, οι οποίοι βοήθησαν στη χρηματοδότηση της δημιουργίας της παραγωγής. Αυτό το μπαλέτο είναι ένα από τα αγαπημένα των διακοπών τόσο για τους κατοίκους όσο και για τους επισκέπτες (άλλα περιλαμβάνουν το Actors Theatre της ετήσιας διοργάνωσης των Χριστουγέννων της Louisville και των διακοπών στο Derby Dinner Playhouse ).

Πώς να εγγραφείτε σε μαθήματα μπαλέτου Λούισβιλ

Το μπαλέτο προσφέρει μαθήματα τόσο για παιδιά όσο και για ενήλικες. Υπάρχουν δύο θέσεις στούντιο. Διαφορετικές τάξεις προσφέρονται σε κάθε θέση, όπου η ανάληψη μιας τάξης εξαρτάται από την προτίμηση του μαθητή. Μερικοί χορευτές ενδιαφέρονται περισσότερο για την τοποθεσία, ενώ άλλοι μαθητές επιλέγουν μια τάξη σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα. Η τοποθεσία στο κέντρο της πόλης είναι 315 E. Main St., Louisville, KY. Περισσότερες κατηγορίες προσφέρονται στο St.

Τοποθεσία Matthews, 4121 Shelbyville Rd. Εάν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα μαθήματα που προσφέρονται, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Σχολής Μπαλέτου Louisville.