Πώς να επισκεφθείτε τη διαστημική βελόνα του Seattle

Η διαστημική βελόνα του Σηάτλ έχει γίνει μια εικόνα για την πόλη. Βρίσκεται στο Seattle Center, η φουτουριστική δομή είναι μια κληρονομιά της Έκθεσης του Παγκόσμιου Σιάτλ του 1962. Το Space Needle προσφέρει μια σκηνή για πολλές εποχιακές εκδηλώσεις, όπως μια υπέροχη έκθεση πυροτεχνημάτων Πρωτοχρονιάς. Οι επισκέπτες μπορούν να πάρουν ένα ασανσέρ στην κορυφή και να απολαύσουν μια θέα 360 μοιρών από το κατάστρωμα παρατήρησης. Ένα υπέροχο κατάστημα δώρων και σουβενίρ, γεμάτο από τα πάντα, από τα μπλουζάκια μέχρι την τέχνη, βρίσκεται στη βάση του Space Needle.

Το περίφημο περιστρεφόμενο εστιατόριο Space Needle βρίσκεται ακριβώς κάτω από το κατάστρωμα παρατήρησης. Πλήρως ενημερωμένο το 2000 και τώρα ονομάζεται SkyCity , αυτό το εξαιρετικό εστιατόριο σας επιτρέπει να απολαύσετε τη διαρκή θέα στην πόλη, στο βουνό και στο Puget Sound καθώς απολαμβάνετε την τοπική κουζίνα. Το εστιατόριο σερβίρει brunch, μεσημεριανό γεύμα και δείπνο. Οι συντηρήσεις συνιστώνται και μπορούν να γίνουν με κλήση 206-905-2100 ή 800-937-9582 ή online. Η επίσκεψη στο ασανσέρ και το κατάστρωμα παρατήρησης είναι δωρεάν για τους πελάτες του SkyCity.

Τοποθεσία : Κέντρο Σιάτλ, 400 Broad St., Σιάτλ, WA 98109
Είσοδος στο κατάστρωμα παρατήρησης : $ 19 για ενήλικες, $ 12 για παιδιά
Ώρες για το κατάστρωμα παρατήρησης και το SpaceBase :
Δευτέρα έως Πέμπτη - 10:00 π.μ. έως 9:00 μ.μ.
Παρασκευή και Σάββατο - 9:30 π.μ. έως 10:30 μ.μ.
Κυριακή - 9:30 π.μ. έως 9:30 μ.μ.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για το Space Needle του Σιάτλ;
Ακολουθούν ορισμένοι πόροι ποιότητας:

Space Architecture
Ο οδηγός Αρχιτεκτονικής του About.com's παρέχει αυτό το άρθρο σχετικά με το σχεδιασμό του Space Needle, τις πολλές μεταμορφώσεις του και τις πιο πρόσφατες ανακαινίσεις του Needle.

Space Needle 50η επέτειος
Η Space Needle, μαζί με όλο το Seattle Center, θα γιορτάσουν τα 50α γενέθλιά της το 2012. Η ειδική διαδικτυακή τοποθεσία SpaceNeedle50.com έχει πολλές διασκεδαστικές και ενδιαφέρουσες φωτογραφίες και εικονογραφήσεις αυτής της εικόνας του Σιάτλ, τόσο κατά την παγκόσμια έκθεση του 1962 όσο και κατά τη διάρκεια των ετών έπειτα.

Space Needle - Μια ιστορία στιγμιότυπων
Η Ιστοσελίδα ιστορικού ιστοτόπου, πηγή πρεμιέρας ιστορίας της Ουάσιγκτον, παρέχει αυτό το συναρπαστικό σύνολο σκίτσων, έργων τέχνης και φωτογραφιών μαζί με ένα άρθρο που αναλύει το σχεδιασμό, την κατασκευή και την ιστορία του Space Needle. Η οργάνωση προσφέρει επίσης μια σειρά άρθρων σχετικά με την Παγκόσμια Έκθεση του 1962.

Ο επίσημος ιστότοπος Space Needle