Ημέρα της Μητέρας του Σιάτλ

Brunch, Places to Go και Κατάστημα δώρων

Η Ημέρα της Μητέρας έρχεται κάθε χρόνο τον Μάιο και με αυτή έρχεται μια επιλογή - τι πρέπει να κάνει η μαμά για να βεβαιωθεί ότι αισθάνεται ιδιαίτερη και εκτιμημένη;

Ενώ λουλούδια και μια κάρτα μπορεί να είναι στάνταρ, το Σιάτλ και το Τακόμα έχουν πολλά περισσότερα να προσφέρουν! Πάρτε τη μαμά σας (ή ολόκληρη την οικογένεια) έξω στην πόλη, κατευθυνθείτε προς ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της περιοχής για ένα εκπληκτικό brunch, βυθίστε στο Blake Island ή ψωνίστε τοπικά για μοναδικές ιδέες για δώρα.

Ημέρα της Μητέρας 2015 είναι Κυριακή, 10 Μαΐου!

Ημέρα της Μητέρας του Σιάτλ

Το πρωινό και το brunch είναι οι βασικοί τρόποι να γιορτάσουμε την Ημέρα της Μητέρας και δεν υπάρχει έλλειψη επιλογών στο Σιάτλ. Είτε θέλετε κάτι κακό και φθηνό, ή το brunch μιας ζωής, τα πολλά εστιατόρια του Σιάτλ είναι εδώ για να σας βοηθήσουν να θαυμάσετε τη μαμά σας.

Για κατώφλι, κοιτάξτε την αλυσίδα The Original Pancake House της Πόρτλαντ. Ή μπορείτε να δείτε το Macrina Bakery, το οποίο σερβίρει brunch κάθε Σαββατοκύριακο. Με ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο μενού στη Macrina, δεν θα έχετε ποτέ την ίδια εμπειρία δύο φορές.

Εάν απολαμβάνετε μια πιο εξελιγμένη εμπειρία, το Σιάτλ διαθέτει αρκετές επιλογές που σερβίρουν brunch κάθε Σαββατοκύριακο. Το εστιατόριο Tilth του Star Chef της Μαρίας Hines είναι ένα τέλειο παράδειγμα μιας επιχείρησης με εκπληκτική, βιολογική κουζίνα, αλλά και μια ζεστή και ζεστή ατμόσφαιρα σε ένα σπίτι. Ή δοκιμάστε Lola, ένα εστιατόριο από έναν άλλο δημοφιλή σεφ του Σιάτλ-Τομ Ντάγκλας. Το Lola, που σερβίρει ελληνικά πιάτα παράλληλα με τα παραδοσιακά φαγητά πρωινού, προσφέρει ένα μοναδικό σνακ κατά το brunch της Μητέρας.

Ταμπάμα της Ημέρας της Μητέρας του Τακόμα

Ενώ Tacoma δεν έχει σχεδόν τόσο πολλές επιλογές brunch όπως το Σιάτλ, υπάρχουν πολλές καλές επιλογές στην T-πόλη.

Το Lobster Shop είναι το καλύτερο brunch στην πόλη οποιαδήποτε εποχή του χρόνου, με μια πλήρη σειρά φρέσκων θαλασσινών στο μπουφέ. Άλλα εξαιρετικά εστιατόρια με κανονικό μενού brunch και πρωινού περιλαμβάνουν το CI

Το Shenanigan's on the Waterfront, το Babblin Babs στο Proctor και το Old Milwaukee Café στην Λεωφόρο. Το Pacific Grill στο κέντρο της πόλης Tacoma έχει επίσης ένα μπουφέ βραδιού για την Ημέρα της Μητέρας.

Εάν θέλετε κάτι φθηνότερο και πιο αθόρυβο, αυτό είναι που πραγματικά λάμπει Tacoma. Το καλύτερο πρωινό στο Tacoma είναι συχνά σε πολύ προσιτές γειτονιές.

Άλλοι πόροι Brunch: Opentable.com

Οι ιδέες της Ημέρας της Μητέρας του Σιάτλ

Πάρτε μια κρουαζιέρα

Οι εταιρείες κρουαζιέρας του Σηάτλ έρχονται σε ισχύ για την Ημέρα της Μητέρας, οι περισσότεροι προσφέρουν ξεχωριστές κρουαζιέρες την Ημέρα της Μητέρας με μπουφέ brunch ή μεσημεριανό, ζωντανή μουσική και άλλα happenings στο σκάφος. Το Argosy προσφέρει συνήθως δύο επιλογές για την Ημέρα της Μητέρας - μια κρουαζιέρα brunch καθώς και ένα από τα ταξίδια του νησιού Blake Island. Οι κρουαζιέρες του νησιού Blake δεν διαθέτουν μπουφέ στο πλοίο, αλλά τα κρουαζιερόπλοια αντιμετωπίζονται με έναν ψημένο μπουφέ σολομού και δώρα για όλες τις μητέρες μόλις φτάσουν στο νησί. Μετά το γεύμα, οι επισκέπτες παρακολουθούν την τακτική παράσταση Tillicum Village για τους ιθαγενείς πολιτισμούς.

Οι κρουαζιέρες των πλωτών οδών προσφέρουν κρουαζιέρες brunch και δείπνου για την Ημέρα της Μητέρας Ενώ τα πλοία Argosy πλέουν γύρω από τον κόλπο Elliott, οι Waterways κολλάνε στις λίμνες και τα κανάλια του Σιάτλ.

Δωρεάν πράγματα που πρέπει να κάνετε για την Ημέρα της Μητέρας

Πολλά από τα κορυφαία ελεύθερα πράγματα που κάνουν στο Σηάτλ και το Τακόμα είναι επίσης σπουδαία σημεία εκκίνησης για να βγείτε στην πόλη.

Περπατήστε στο Conservatory του πάρκου εθελοντών ή εγγραφείτε για δωρεάν πλεύση στο Κέντρο Ξύλινων Σκαφών. Στο Tacoma, μια βόλτα στο κέντρο της πόλης μπορεί να μετατραπεί σε αυτο-οδηγημένη περιοδεία τέχνης μέσα από τα μουσεία και κατά μήκος της Γέφυρας του Γυαλιού.

Shorelines και πάρκα

Αν ο καιρός είναι καλός, οι χώροι πρασίνου του Σιάτλ και πολλές προκυμαίες μπορεί να είναι πιο ελκυστικοί από οτιδήποτε σε εσωτερικό χώρο. Πηγαίνετε σε μια πεζοπορία με την οικογένεια μέσω Discovery Park ή πικνίκ στο Gas Works. Στο Tacoma, κλωτίστε πίσω σε μια κουβέρτα σε ένα από τα παραλιακά πάρκα ή απολαύστε δείπνο και μια βόλτα κατά μήκος του Waterfront .

Τα δώρα και τα λουλούδια της Ημέρας της Μητέρας του Σιάτλ-Τακόμα

Φυσικά, υπάρχει πάντα Hallmark ή ο ανθοπωλείο παντοπωλείου, αλλά τόσο το Σιάτλ και το Τάκομα έχουν τόσες πολλές μπουτίκ δώρων και ανθοπωλεία - γιατί να μην πάει τοπικά; Η μετάβαση σε τοπικά μέσα είναι πιο μοναδική και όχι απαραίτητα πιο ακριβή.

Υπάρχουν κυριολεκτικά εκατοντάδες μικρά καταστήματα δώρων και / ή λουλουδιών στην περιοχή Puget Sound, αλλά παρακάτω υπάρχουν μερικές προτάσεις.

Τοπικά Είδη Δώρων στο Σιάτλ:

Τοπικά Είδη δώρων στο Τακόμα:

Φλωρεντία του Σιάτλ