Πράγματα που πρέπει να κάνετε Κατά μήκος της γραφικής παραλίας του Tacoma

Ένα μέρος για να περπατήσετε, να δειπνήσετε και να χαλαρώσετε στο νερό στο Tacoma

Το Waterfront στο Tacoma είναι ένα πλακόστρωτο πεζοδρόμιο κατά μήκος του κόλπου Puget Sound's Start Bay, ιδανικό για πεζοπόρους, joggers ή για όσους αναζητούν εστιατόρια με θέα. Στα χρόνια που πέρασαν, το Waterfront περιλάμβανε ένα τέντωμα πεζοδρομίου μήκους δύο μιλίων παράλληλο με τον Ruston Way, αλλά τώρα το πεζοδρόμιο εκτείνεται μέχρι το Point Ruston κοντά στο πολύ βόρειο άκρο του Tacoma. Τέλος στο τέλος, το πεζοδρόμιο είναι πλέον περισσότερο από τρία μίλια.

Το αποτέλεσμα? Υπάρχει πολύς χώρος για να απολαύσετε μερικές από τις πιο γραφικές απόψεις του Tacoma. Τα πράγματα που πρέπει να κάνετε σχετικά με το Waterfront επάνω μόνο αυξάνονται με την προσθήκη του σημείου Ruston. Προχωρήστε στο νερό με την οικογένειά σας, τους φίλους σας, με σημαντικό άλλον ή ακόμα και απλά με τον εαυτό σας και παίρνετε τα πάντα.

Εδώ είναι μερικά πράγματα που αξίζει να ελέγξετε έξω σε αυτή τη γραφική ταινία.

Δειπνήστε στο νερό

Τα εστιατόρια είναι ένας σημαντικός λόγος για να έρθετε στο Waterfront για την ποικιλία των κουζίνες, τα σημεία τιμών και τις όμορφες απόψεις του κόλπου αρχής. Όλα έχουν καθίσματα εξωτερικού χώρου όταν ο καιρός είναι ζεστός και θέα στο νερό όλο το χρόνο (αλλά αν θέλετε να εξασφαλίσετε ένα κάθισμα παραθύρου, να κάνετε κρατήσεις ή να έρθετε εκτός ωρών αιχμής)! Τα σαββατοκύριακα, επίσης, να παρακολουθήσετε κάποια από τα φορτηγά τροφίμων Tacoma έξω σε ισχύ δεδομένου ότι υπάρχει συνήθως ένα φορτηγό ή δύο σταθμευμένα κατά μήκος του νερού.

Τα εστιατόρια περιλαμβάνουν:

Κτυπήστε πίσω σε ένα πάρκο

Διάφορα πάρκα βρίσκονται κατά μήκος του Ruston Way. Κανένα δεν είναι μεγάλο, αλλά προσφέρουν μπαλώματα χόρτου στο πικνίκ, παίζουν ή απλώς απολαμβάνουν τη θέα. Τα πάρκα κατά μήκος του Waterfront είναι: το Jack Hyde Park, το Hamilton Park, το Dickman Mill Park, το Marine Park και το Cummings Park. Στο νοτιότερο άκρο του Waterfront βρίσκεται το Κινέζικο Πάρκο Συμφιλίωσης, ένα όμορφο και γαλήνιο μέρος για να χαλαρώσετε, αλλά και να μάθετε λίγο για την ιστορία του Tacoma μέσω των πλακών που βρίσκονται γύρω από το πάρκο. Το κινεζικό πάρκο συμφιλίωσης είναι επίσης ένα από τα καλύτερα μέρη για την περιοχή των φωτογράφων.

Το Les Davis Fishing Pier είναι επίσης ένα εξαιρετικό σημείο για να πάτε αν θέλετε να ψαρεύετε ή όχι. Λίγο κάτω από την προβλήτα, αν κοιτάξετε πάνω από την πλευρά, μπορείτε συχνά να δείτε αστερίες. Το τέλος της προβλήτας έχει θέα στο όρος Rainier, στο κέντρο της πόλης και στο λιμάνι του Tacoma.

Πηγαίνετε στο Parasailing

Σίγουρα, μπορείτε να εξερευνήσετε το Waterfront με τα δύο πόδια σας, αλλά αν θέλετε να κτυπήσετε τα πράγματα σε μια εγκοπή, πάρτε στο τοπίο με διαφορετικό τρόπο. Η μόνη παρασυρόμενη στοά της Ουάσιγκτον Ουάσινγκτον, Pacific Parasail , ξεκινάει από το Tacoma Waterfront ακριβώς πίσω από το The Ram. Οι αναβάτες μπορούν να ανεβαίνουν μονόκλινα, διπλά ή τριπλά (ανάλογα με το βάρος) και θα έχουν θέα εκατοντάδες μέτρα πάνω στον αέρα του νερού, των γύρω νησιών και των μαζών, του λιμανιού του Tacoma και του Mt. Rainier σε απόσταση. Από ψηλά, ο αέρας είναι αρκετά ήσυχος και μπορείτε να εντοπίσετε πολλά θαλάσσια πουλιά και σφραγίδες.

Ποδήλατα, Surreys και άλλοι τροχοί διασκέδασης

Ένας άλλος τρόπος να απολαύσετε τη θέα και να παραμείνετε μακριά από τα πόδια σας είναι από τροχοφόρο, μη μηχανοκίνητο όχημα. Το Wheel Fun Rentals βασίζεται κοντά στο Point Ruston και ενοικιάζει ποδήλατα, πολυτέλειες (τετράτροχα αντίγραφα για οικογένειες) και τρία και τετράτροχα οχήματα κάπως σαν ένα τεράστιο Big Wheel.

Ειδικά για τις οικογένειες, αυτό μπορεί να είναι πολύ διασκεδαστικό, αλλά ακόμα κι αν δεν έχετε παιδιά, το κυλιόμενο παρελθόν το σκηνικό με στυλ είναι μια ωραία αλλαγή ρυθμού. Ωστόσο, μην ξεχνάτε ότι το Waterfront έχει πολύ πολυάσχολες μέρες για τα ωραιότερα Σαββατοκύριακα, οπότε πηγαίνετε σε ώρες εκτός αιχμής αν χρειάζεστε ταχύτητα.

Εξερευνήστε το Point Ruston

Point Ruston είναι μια ανάπτυξη στο βόρειο άκρο του Waterfront που περιλαμβάνει condos, διαμερίσματα, εμπορικούς χώρους, θέατρο καθώς και ένα μονοπάτι κατά μήκος του νερού. Προσθέτει ένα πλεονέκτημα λιανικής πώλησης σε αυτό το τέλος του Waterfront και περιλαμβάνει το μοναδικό μεγάλο θέατρο στα όρια της πόλης Tacoma. Υπάρχουν εστιατόρια και καφετέριες για να απολαύσετε, αλλά ίσως το καλύτερο μέρος είναι οι απόψεις του νερού και του Mt. Rainier. Μπορείτε επίσης να νοικιάσετε ποδήλατα και άλλα τροχοφόρα, μη μηχανοκίνητα οχήματα από την Wheel Fun Rentals.

Μάθετε περισσότερα για το Ιστορικό του Tacoma

Το Tacoma Waterfront είναι μέρος της ιστορίας του Tacoma από πολύ νωρίς. Η περιοχή Ruston Way, που στη συνέχεια ονομάστηκε Front Street, ήταν γεμάτη με βιομηχανικά σκάφη, αποθήκες και μύλους. Οι επισκέπτες στο Waterfront σήμερα μπορούν να δουν τα απομεινάρια αυτού του ακμάζοντος χρόνου ακόμα και σήμερα - μια κυκλική βάση ενός μύλου με κόκκους, ξύλινους πυλώνες που κολλάνε έξω από το νερό, τούβλα ανάμεσα στα βράχια στην παραλία. Στη δεκαετία του 1920, η βιομηχανία του Ruston Way άρχισε να κινείται προς τα Tide Flats του Tacoma, τα οποία παραμένουν το κέντρο της βιομηχανίας στην πόλη σήμερα. Ορισμένα από τα βιομηχανικά υπολείμματα φαίνονται επίσης ωραία στις φωτογραφίες.

Πάρτε ένα Staycation

Υπάρχει μόνο ένα ξενοδοχείο κατά μήκος της Waterfront-το Silver Cloud Inn στο 2317 North Ruston Way. Έχει υπέροχη θέα στο νερό, αλλά οι τιμές μπορούν να εκτοξευθούν γύρω από σημαντικά γεγονότα και για οποιονδήποτε άλλο λόγο οι άνθρωποι θα κατακλύσουν τα ξενοδοχεία του Tacoma (συνεδρίων στο κέντρο της πόλης και τα Σαββατοκύριακα των γονέων στα τοπικά πανεπιστήμια). Παρόλα αυτά, η διαμονή στο μοναδικό παραθαλάσσιο ξενοδοχείο του Tacoma μπορεί να είναι μια μεγάλη παραμονή! Ή, αν είστε έξω από την πόλη, αυτό είναι ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία στην περιοχή για να μείνετε.