Το Scariest Ghost Tours στο Σιάτλ

Οι περιηγήσεις φαντασμάτων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να γνωρίσετε το Σιάτλ-κατά μήκος του τρόπου, θα μάθετε κάποια τοπική ιστορία, αλλά με μια συστροφή. Σίγουρα, είναι ενδιαφέρον να ακούσεις ιστορίες αρχηγού του Σιάτλ ή πρωτοπόρων που βγαίνουν από τη Δύση για το σιδηρόδρομο, αλλά η ιστορία είναι πάντα λίγο πιο ενδιαφέρουσα με κάποια μπαχαρικά!

Ενώ οι περισσότερες τοπικές περιηγήσεις φάντασμα πάνε όλο το χρόνο, μπορεί να είναι ιδιαίτερα διασκεδαστικό να γίνουν τον Οκτώβριο κοντά στο Halloween, όταν ιστορίες τοπικών στοιχειών ταιριάζουν καλά στη γενική διάθεση του μήνα.

Ωστόσο, ξεκινήστε εκδρομές φάντασμα τον Οκτώβριο αρκετά εκ των προτέρων, καθώς συχνά πωλούν εβδομάδες εκ των προτέρων.

Περισσότερα για να κάνουμε τον Οκτώβριο: στοιχειωμένα σπίτια Αποκριάτικα Μέρη | Λαβίδες για το καλαμπόκι και μπαλώματα κολοκύθας | Trick ή θεραπεία στο Σιάτλ

Αγχωμένη στο Σιάτλ

Το Spooked in Seattle στοχεύει να το κρατήσει αληθινό - που σημαίνει ότι οι ιστορίες των hauntings και των φαντασμάτων που μοιράζονται στις περιηγήσεις του δεν κατασκευάζονται μόνο για να κάνουν μια καλή περιοδεία φάντασμα. Η εταιρεία προσφέρει αρκετές εκδρομές καθώς και κυνήγι φάντασμα, όλα υπό την ηγεσία των παραφυσικών ερευνητών. Πεζοπορικές εκδρομές σας μεταφέρουν στην Πλατεία Pioneer, μία από τις παλαιότερες περιοχές της πόλης, ή μπορείτε να κάνετε κούρσες με μια εγκοπή και να συμμετάσχετε στην εκδρομή Pioneer Square Haunted Pub Tour. Τα κυνηγεία φάντασμα, που σας ενθαρρύνουν να φέρετε μαζί σας τη δική σας συσκευή καταγραφής, περιηγηθείτε είτε στο USS Turner Joy στο Bremerton είτε στο υπόγειο του Σιάτλ. Αν δεν επιθυμείτε να συμμετάσχετε σε ομαδική εκδρομή, μπορείτε επίσης να κάνετε κράτηση για ιδιωτικές περιηγήσεις. Απαιτείται κράτηση. Η εταιρεία φιλοξενεί επίσης ειδικές εκδηλώσεις που κυμαίνονται από ταινίες έως αναγνώσεις με ένα μέσο στο Μουσείο Θανάτων.

Εκδρομή Ghost Market

Η Pike Place Market είναι ένας δημοφιλής προορισμός τόσο για τους τουρίστες όσο και για τους ντόπιους, αλλά είναι επίσης ένας ιστορικός χώρος - η παλαιότερη αγορά του αγρότη στη χώρα - ακόμη και η γη στην οποία βρίσκεται η αγορά έχει μακρά ιστορία. Το 75ωρο Market Ghost Tour διερευνά τα κτίρια και τους χώρους της αγοράς και το κάνει το βράδυ τη νύχτα για μέγιστο αποτέλεσμα.

Είναι μια ιδιαίτερα καλή περιήγηση φαντασμάτων για τους σκεπτικιστές. Ακόμα κι αν είστε μη πιστός, οι ιστορικές πτυχές αυτής της περιοδείας θα δώσουν σε κάθε συμμετέχοντα μια νέα προοπτική στην αγορά. Στα τέλη Οκτωβρίου, μπορείτε να συμμετάσχετε σε μια ειδική εκδήλωση Ghost Tour Halloween Market. Διατίθενται επίσης ιδιωτικές εκδρομές. Κρατήσεις δεν απαιτούνται, αλλά μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια online μπροστά από το χρόνο.

Ιδιωτικό μάτι στο Σιάτλ

Αν δεν προτιμάτε μια περιήγηση με τα πόδια ή απλά θέλετε πραγματικά να δείτε όσο το δυνατόν περισσότερο τη στοιχειωμένη ιστορία του Σιάτλ, το Private Eye στο Σιάτλ είναι η εταιρεία για εσάς. Όλες οι εκδρομές γίνονται με λεωφορείο, κάλυψη αξιοθέατα που βρίσκονται γύρω από το Σιάτλ, και περιλαμβάνουν λίγο περπάτημα. Το Haunted Happenings Tour είναι η παλαιότερη περιοδεία φαντασμάτων του Σιάτλ. Διαρκεί 2,5 με 3 ώρες και επισκέπτεται αρκετές περιοχές της πόλης. Τα οινοπνευματώδη ποτά του Seattle είναι μια άλλη 3ωρη περιοδεία που ειδικεύεται στο Capitol Hill, το Belltown, το Pike Place Market και το κέντρο της πόλης. Το Private Eye στο Σιάτλ προσφέρει επίσης πραγματικές εκδρομές εγκλήματος. Κρατήσεις προκαταβολικά απαιτούνται.

Υπότροφη παραφυσική εμπειρία

Το υπόγειο του Seattle Tour είναι ήδη ανατριχιαστικό με τους αχνά φωτισμένους χώρους, τις σκονισμένες αποθήκες και την εγκαταλελειμμένη φύση. Η Υπόγεια Παραφυσική Εμπειρία κλωτσάει αυτό το ένα βαθούλωμα με πολύ λιγότερα φώτα στις σήραγγες κάτω από την πόλη, καθώς και φανταστικός εξοπλισμός κυνηγιού, ώστε να μπορείτε να δείτε μόνοι σας τι θα μπορούσε να παρασυρθεί στο σκοτάδι.

Αυτή η περιοδεία προσφέρεται για επιλεγμένα βράδια καθ 'όλη τη διάρκεια της εβδομάδας κατά τη διάρκεια του έτους καθώς και στο Halloween. Συνιστάται ιδιαίτερα η κράτηση.

Εκδρομές Tacoma Ghost

Το Tacoma Ghost Tours σας επιτρέπει να βυθιστείτε στην στοιχειωμένη ιστορία του νότιου γείτονα του Σιάτλ. Υπάρχουν δύο επιλογές περιηγήσεων - μια περιήγηση μιας εποχής στην περιοχή του Στάδιο, γνωστή ως η θέση του Γυμνασίου του Στάδιο, το οποίο μοιάζει με κάστρο. και μια περιήγηση 1,5 ωρών στο κέντρο του Tacoma, συμπεριλαμβανομένου του Antique Row και της περιοχής του θεάτρου. Αγοράστε εισιτήρια εκ των προτέρων online.