Ταχύτατα εισιτήρια στο St. Paul και Ramsey County

Οδηγείτε μαζί και ξαφνικά υπάρχει μια σειρήνα και φώτα που αναβοσβήνουν πίσω σας. Ένας αστυνομικός σας σταματάει και σας δίνει ένα εισιτήριο επιτάχυνσης. Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσετε τα επιταχυνόμενα εισιτήρια και άλλες κινούμενες παραβιάσεις;

Επιλογές πληρωμής, απόρριψης ή αμφισβήτησης ενός επιταχυνόμενου εισιτηρίου

Διαμαρτυρόμενος για επιτάχυνση εισιτηρίων στο St. Paul και Ramsey County

Οι αστυνομικοί κάνουν λάθη και μπορεί να υπάρχουν ελαφρυντικές περιστάσεις. Τι γίνεται αν έχετε ένα εισιτήριο που δεν νομίζετε ότι αξίζετε; Στη συνέχεια, μπορείτε να αμφισβητήσετε το εισιτήριο.

Εσείς είτε θα πείτε ότι δεν είστε ένοχος , είτε θα παρακαλέσετε ένοχος και θα σας δώσετε μια εξήγηση . Ο ισχυρισμός ότι δεν είστε ένοχος είναι για μια κατάσταση όπου δεν θεωρείτε ότι επιταχύνετε. Για παράδειγμα, πιστεύετε ότι ο εξοπλισμός καταγραφής ταχύτητας ήταν ελαττωματικός;

Η παραπομπή σε ενοχή και η παροχή εξήγησης είναι για μια κατάσταση όπου επιταχύνετε, αλλά νομίζετε ότι έχετε έναν καλό λόγο να το κάνετε. Για παράδειγμα, οδηγώντας κάποιον στο νοσοκομείο σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Πρώτον, ελέγξτε ότι έχει κατατεθεί η παραπομπή. Χρειάζονται 10 εργάσιμες ημέρες για την υποβολή ενός εισιτηρίου. Μπορείτε να αναζητήσετε τον αριθμό αναφοράς σας στον ιστότοπο Καλών Πληρωμών του Ramsey County ή να καλέσετε το 651-266-9202 για να μάθετε εάν έχει εγγραφεί το εισιτήριο.

Αφού επιβεβαιώσετε ότι το εισιτήριο έχει κατατεθεί, εμφανίζεται ένα από τα σημεία του δικαστηρίου του Ramsey County. Φέρτε το δελτίο επιτάχυνσης, ένα δελτίο ταυτότητας με φωτογραφία και οποιαδήποτε τεκμηρίωση υποστήριξης για την περίπτωσή σας.

Πείτε στο ταμείο ότι θα θέλατε να αμφισβητήσετε το εισιτήριο. Θα μιλήσετε πρώτα με έναν σύμβουλο ακροάσεων. Ο σύμβουλος ακροάσεων έχει την εξουσία να απορρίψει την υπόθεσή σας εάν αποδεχθεί την εξήγηση σας.

Για την καλύτερη πιθανότητα να επιλύσετε την υπόθεση σας από τον σύμβουλο ακροάσεων, να προσκομίσετε οποιαδήποτε απόδειξη έχετε μαζί σας.

Εάν ο σύμβουλος ακροάσεων δεν μπορεί να επιλύσει την υπόθεσή σας, μπορούν να ορίσουν την υπόθεση για ακρόαση στο δικαστήριο.

Τι μπορώ να κάνω αν δεν μπορώ να πληρώσω τα λεφτά μου;

Μην το αγνοείτε. Το δικαστήριο θα προσθέσει κυρώσεις καθυστερημένης πληρωμής μετά από 21 ημέρες, κατόπιν επιπλέον ποινές αν το πρόστιμο εξακολουθεί να μην έχει καταβληθεί σε 45 ημέρες. Μετά από αυτό, το πρόστιμο θα πάει για είσπραξη, η οποία μπορεί να οδηγήσει στο να καταστραφεί το όχημά σας ή να ανασταλεί η άδεια οδήγησης.

Μπορείτε να κάνετε ειδικές συμφωνίες με το δικαστήριο του Ramsey County για να παρατείνετε την ημερομηνία λήξης ή να καταβάλετε το πρόστιμο σας σε δόσεις. Πρέπει να το κάνετε πριν πάρετε το πρόστιμο. Για να το κάνετε αυτό, επισκεφθείτε μία από τις τοποθεσίες του Ramsey County Court και ενημερώστε το ταμείο που θα θέλατε να κάνετε για να πληρώσετε το πρόστιμο. Θα χρειαστεί να δείτε έναν σύμβουλο ακρόασης για να συζητήσετε τις λεπτομέρειες και να υπογράψετε μια συμφωνία.