Συμβουλές για την επίσκεψη νησί Shelter στο Σαν Ντιέγκο

Τι να δείτε, να κάνετε και να φάτε στο Shelter Island

Το Shelter Island είναι μια περιοχή και μια γειτονιά κυριολεκτικά στον κόλπο του Σαν Ντιέγκο, δίπλα στο Point Loma . Δεν είναι πραγματικά ένα νησί, αλλά συνδέεται με την ενδοχώρα από μια στενή λωρίδα γης, που τεχνικά το καθιστά ισθμό. Είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς χώρους αναψυχής του Σαν Ντιέγκο όταν πρόκειται για δραστηριότητες στον ωκεανό και είναι δημοφιλής τόσο στους τουρίστες όσο και στους ντόπιους.

Ιστορία του νησιού του καταφυγίου

Το Shelter Island δημιουργήθηκε πριν από περισσότερα από 50 χρόνια για να φιλοξενήσει τα μεγαλύτερα πλοία του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ.

Η άμμος που βυθίστηκε από τη διαδικασία εμβάπτισης του κόλπου επαναπροσδιορίστηκε για να σχηματίσει το νησί. Ήταν αρχικά μια αμμουδιά στον κόλπο του Σαν Ντιέγκο, ορατή μόνο στην άμπωτη. Τελικά, χτίστηκε σε μόνιμο ξηρό έδαφος χρησιμοποιώντας υλικό που βυθίστηκε από τον κόλπο το 1934. Στα τέλη της δεκαετίας του 1940 περισσότερη βυθοκόρηση παρείχε μια νέα είσοδο στη λεκάνη του σκάφους και το βυθοκόρημο υλικό χρησιμοποιήθηκε για να συνδέσει το νησί Shelter με το Point Loma.

Τι θα βρείτε στο νησί του καταφυγίου;

Το Shelter Island είναι το σπίτι των πολυνησιακών θεματικών εστιατορίων, ξενοδοχείων, χώρων, μαρινών και δημόσιας τέχνης. Το πρώτο πράγμα που θα παρατηρήσετε είναι τα σκάφη - ιστιοπλοϊκά, κρουαζιερόπλοια, γιοτ και κλαμπ για γιοτ που το νησί «στεγάζει». Καθώς ταξιδεύετε κατά μήκος του νησιού Shelter Island Drive, το οποίο διασχίζει το νησί 1,2 μιλίων, θα δείτε ναυτικούς αντιπροσώπους και ναυπηγεία, νησιωτικά ξενοδοχεία και εστιατόρια και πολλά ευχάριστα καταπράσινα νερά.

Είναι μόνο για τους ιδιοκτήτες σκαφών και τους τουρίστες;

Λοιπόν, υπάρχουν τουριστικά προσανατολισμένα ξενοδοχεία όπως το The Bay Club Hotel και η μαρίνα, το Humphrey's Half Moon Inn & Suites, το Best Western Island Palms Hotel & Marina και το Kona Kai Resort and Spa, το οποίο αποτελεί το Shelter Island Village.

Υπάρχει όμως και ένα πολυσύχναστο δημόσιο λανσάρισμα όπου οι τοπικοί ιδιοκτήτες σκαφών αναχωρούν για μια ημέρα ιστιοπλοΐας ή αλιείας βαθέων υδάτων. Υπάρχουν επίσης χαλαρωτικές περιοχές πικ-νικ κατά μήκος του Shoreline Park, όπου μπορείτε να απολαύσετε την εκπληκτική θέα στον ορίζοντα. Υπάρχει επίσης μια πολύ δημοφιλής αλιευτική προβλήτα , όπου οι ντόπιοι ρίχνουν τις γραμμές τους και την τύχη, ελπίζοντας για ένα μεγάλο δάγκωμα.

Υπάρχει νυχτερινή ζωή στο νησί Shelter Island;

Όπου υπάρχει θέα στο νερό στο Σαν Ντιέγκο, υπάρχει συνήθως νυχτερινή ζωή. Ένα από τα πιο δημοφιλή εστιατόρια είναι το σεβάσμιο Bali Hai. Το Bali Hai είναι ένα από τα τέσσερα σημεία αποβάθρας και φαγητού στο Shelter Island, οπότε αν έχετε μια βάρκα, μπορείτε να φτάσετε μέχρι το εστιατόριο. Άλλα εστιατόρια στο λιμάνι και το εστιατόριο περιλαμβάνουν το Red Sails Inn και το Dining Room Kona Kai. Για τη μουσική και την ψυχαγωγία, υπάρχουν οι συναυλίες Humphrey's by the Bay κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού με μία από τις καλύτερες ρυθμίσεις συναυλιών σε εξωτερικούς χώρους οπουδήποτε. Και τίποτα δεν είναι καλύτερο από μια βραδινή βόλτα σε όλο το νησί.

Τι άλλο υπάρχει για να δείτε στο νησί Shelter;

Το Shelter Island έχει πολλά αξιόλογα κομμάτια δημόσιας τέχνης. Το Memorial του Tunaman είναι ένα χάλκινο γλυπτό από τον Franco Vianello και είναι αφιερωμένο στους αλιείς τόνου που ήταν κάποτε ζωτικό μέρος της οικονομίας του Σαν Ντιέγκο. Το Bell Bell Friendship είναι ένα μεγάλο χάλκινο κουδούνι που στεγάζεται σε δομή παγόδα, ένα δώρο από την αδελφή πόλη του Σαν Ντιέγκο της Yokohama το 1958. Το Pacific Rim Park στο νοτιοδυτικό άκρο του νησιού δημιουργήθηκε από τον γνωστό καλλιτέχνη James Hubbell και επικεντρώνεται σε ένα γύρο σιντριβάνι που ονομάζεται Μαργαριτάρι του Ειρηνικού και είναι ένα δημοφιλές μέρος για υπαίθριους γάμους και εκδηλώσεις.

Shell Island Οδηγίες

Πώς να φτάσετε στο Shelter Island: Από την οδό Rosecrans, προσβάσιμη μέσω του Interstate 8, ή το North Harbor Drive, με κατεύθυνση στο Point Loma, πάρτε το Shelter Island Drive. Κάντε κλικ εδώ για μια τοποθεσία του Google Map.