Πολυτελή καθίσματα και ξαπλώστρες στα κινηματογραφικά θέατρα του Ντιτρόιτ

Εκχωρημένα καθίσματα και άνετοι αναβατήρες

Με την εμφάνιση των Netflix , On Demand και Amazon Prime , μια σειρά από ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές μπορούν τώρα να μεταδοθούν απευθείας στην οθόνη 50 ιντσών σας στο σπίτι. Πώς μπορεί μια κινηματογραφική αίθουσα να συναγωνιστεί με άνετα καθίσματα και έναν ανύπαρκτο κώδικα ενδυμασίας; Αυτό ισχύει ιδιαίτερα όταν θεωρείτε ότι βλέποντας μια ταινία στο σπίτι έχει άλλα περιθώρια οφέλη, συμπεριλαμβανομένης της έλλειψης ξένων που μιλούν μέσα από την ταινία και τα παιδιά για να κλωτσήσει την καρέκλα σας.

Παρόλο που μπορεί να χρειαστεί να αντιμετωπίσετε τα μέλη της οικογένειάς σας και να περιμένετε ένα ή δύο μήνες πριν γίνει διαθέσιμη μια συγκεκριμένη ταινία, η προβολή στο σπίτι σας δίνει πολύ μεγαλύτερο έλεγχο στην εμπειρία προβολής σας, για να μην αναφέρετε επίσης ότι έχετε εύκολη πρόσβαση στα αγαπημένα σνακ σας σε πολύ χαμηλότερες τιμές.

Κινηματογραφικά θέατρα στο Ντιτρόιτ

Οι κινηματογραφικές αίθουσες στην περιοχή του Ντιτρόιτ και πέραν αυτής έχουν ανταποκριθεί στον ανταγωνισμό διευρύνοντας τις παραχωρήσεις τους για να συμπεριλάβουν αλκοολούχα ποτά ή / και πίτσα, τρύπες ντόνατς και πολλά άλλα. Έχουν επίσης, ως επί το πλείστον, μεταπηδήσει σε καθίσματα γήπεδο. Ακόμα, άλλα θέατρα έχουν επεκταθεί σε συγκροτήματα ψυχαγωγίας που περιλαμβάνουν IMAX θέατρα , στοές, εστιατόρια, ακόμα και μπόουλινγκ.

D-Box MFX Καθίσματα κίνησης

Με κάποιους τρόπους, τα θέατρα στην περιοχή Metro-Detroit βρίσκονται μπροστά από την καμπύλη για να βρουν νέους τρόπους να ξεχωρίζουν. Εξετάστε, για παράδειγμα, το κάθισμα κίνησης D-Box MFX , μια καρέκλα που προσομοιώνει την ενέργεια στην οθόνη μέσω της χορογραφημένης κίνησης.

Ενώ το Ντιτρόιτ ήταν μία από τις πρώτες περιοχές της χώρας που απασχολούσε την τεχνολογία, το D-Box δεν έχει αυξηθεί πολύ πέρα ​​από μερικές σειρές σε ένα θέατρο ή δύο μέσα σε ένα πολυπλέκτη.

Πολυτελή καθίσματα

Από αυτό το γράψιμο, πολλά πολυπλέγματα στην περιοχή Metro-Detroit - Emagine Canton, Phoenix Theatre State / Wayne - βρίσκονται στη διαδικασία ανακατασκευής των θεάτρων τους για να συμπεριλάβουν πολυτελή καθίσματα.

Λοιπόν, χορηγήθηκε, πολλές πολυπλέκτες στην περιοχή Metro-Detroit προσέφεραν ήδη "πολυτελή καθίσματα" στις ανώτερες σειρές των καθορισμένων θεάτρων. Για μερικά ακόμα δολάρια ένα εισιτήριο, ένας κινηματογράφος πήρε ένα μεγαλύτερο, πιο γεμισμένο κάθισμα με περισσότερο αγκώνα και ένα τραπέζι για παραχωρήσεις.

Δεδομένου ότι πολλές φορές οι ταινίες επεκτείνονται εύκολα κατά τη διάρκεια της διάρκειας δύο ωρών, η άνεση των καθισμάτων είναι πιο σημαντική από ποτέ, πράγμα που ίσως είναι ένας λόγος που οι πρακτικές που ασχολούνται με τα θέατρα στις ακτές τελικά κατευθύνονται προς το δρόμο του Ντιτρόιτ. Εκτός από τα καθορισμένα καθίσματα, διάφορα θέατρα στο Metro Detroit επανασχεδιάζουν τα θέατρα τους για να φιλοξενήσουν ένα πολυτελές recliner για κάθε κινηματογράφο. Σε αντίθεση με την αρχική ιδέα για πολυτελή καθίσματα, κάθε θέση στο θέατρο παίρνει το μανικιούρ χωρίς επιπλέον χρέωση.

Σχεδιασμός Θεάτρου

Το Emagine Canton έχει επανασχεδιάσει αρκετά από τα θέατρα του για να φιλοξενήσει αυτά τα recliners. Οι καρέκλες είναι ακόμα τοποθετημένες σε επίπεδα παρόμοια με το στάδιο, αλλά κάθε βαθμίδα είναι πολύ ευρύτερη και πιο τοποθετημένη σε σχέση με αυτή που βρίσκεται κάτω από αυτή. Στην πραγματικότητα, κάθε βαθμίδα έχει ένα ευρύ διάδρομο με χειρολισθήρα, το οποίο προσφέρει πολύ περισσότερη προστασία από το να χτυπηθεί από άλλους κινηματογραφιστές καθώς βρουν τις θέσεις τους ή κάνουν πολλές εκδρομές έξω από το θέατρο για αναπλήρωση ή ένα διάλειμμα στο μπάνιο.

Οι διάδρομοι είναι τόσο ευρείς ώστε να μπορούν ακόμα να πλοηγούνται όταν τα υποπόδια των καρεκλών είναι πλήρως εκτεταμένα.

Αναθεώρηση των νέων καθισμάτων πολυτελείας στο Emantine Canton

Οι ίδιοι οι καρέκλες κραυγάζουν δερμάτινη αναπαυτική πλάκα και έχουν τόσο πολύ παραγεμίσματα όσο θα περίμενε κανείς σε ένα Lazy Boy. Σχετικά με τη μόνη διαφορά είναι ότι πρέπει ακόμα να μοιραστείτε ένα υποβραχιόνιο με ενσωματωμένο κάτοχο ποτού. Τούτου λεχθέντος, τα υποβραχιόνια είναι πολύ ευρύτερα και πιο ουσιαστικά από τους προκατόχους τους.

Δυστυχώς, οι πλάτες και τα υποπόδια στη μεγάλη πλειοψηφία των ανακλινομητών λειτουργούν παράλληλα και όχι ανεξάρτητα. Αυτό σημαίνει ότι πιέζοντας ένα κουμπί στην ηλεκτρονική κονσόλα που βρίσκεται στον εσωτερικό τοίχο του δεξιού υποβραχιόνιου για να σηκώσετε τα πόδια σας, το κεφάλι και η πλάτη σας θα κάμπτουν. Εάν βρίσκεστε στην πρώτη σειρά, η ταλαιπωρία του να στέκεστε επίπεδη στην πλάτη σας για να βάζετε τα πόδια σας μπορεί να είναι αμελητέα. αλλά η ρύθμιση δεν λειτουργεί καλά στις υψηλότερες αναρτήσεις.

Τούτου λεχθέντος, το νέο διάγραμμα καθισμάτων και ξαπλώστρες εξασφαλίζουν μια πολύ πιο άνετη θέση μέσα σε μια ωραία μεγέθους προσωπική φούσκα.

Το μειονέκτημα των καθισμάτων πολυτελείας

Ενώ οι καθιερωμένες πολυτελείς καθίσματα εξαλείφουν την ανάγκη αποθήκευσης καθισμάτων, διατηρούν τους καθυστερημένους από το να είναι τόσο ενοχλητικές και παρέχουν μια πολύ άνετη ταινία εμπειρία, όπως και οτιδήποτε, έχει κάποια πιθανά μειονεκτήματα. Εδώ είναι μερικά μετά από δειγματοληψία πολυτελή καθίσματα στο Emagine Canton: