Το αποκριάτικο κορίτσι LIME

'Ready yuh self' για αυτό το εξαιρετικό πάρτι στο Hyatt Regency Trinidad

Στο Τρινιντάντ , τα κορίτσια λαμβάνουν χώρα σε ολόκληρο το νησί ως μέρος της εκδήλωσης στο Καρναβάλι , με τα πράγματα να μετατοπίζονται σε υψηλή ταχύτητα την εβδομάδα πριν από τη Μυστική Τρίτη, η οποία λαμβάνει χώρα πριν από την Τετάρτη της Τέρας, την αρχή της Σαρακοστής, μια εποχή λιτότητας στη χριστιανική Ημερολόγιο.

Το LIME συμμετείχε στη σκηνή του φεστιβάλ το 2010. Αυτό το εξαιρετικό πάρτι με φιλανθρωπικό στοιχείο συμβαίνει στο πολυτελές Hyatt Regency στην προκυμαία στο Port of Spain.

Έχει γίνει ένα βασικό μέρος στη σκηνή του κόμματος και έχει στοιχηματίσει το Καρναβάλι την Τετάρτη πριν από την Mas Τρίτη ως την ημερομηνία πλεύσης του πάρτι.

Οι διοργανωτές του κόμματος επιβάλλουν αυστηρά τον ενδυματολογικό κώδικα: λευκές στολές με ένα άγγιγμα ασβέστη. Οι εορταστικές εκδηλώσεις ξεκινούν στις 4 μ.μ. και διαρκούν μέχρι την επόμενη πρωινή ώρα περίπου. Το γλέντι πραγματοποιείται στις βεράντες του ξενοδοχείου και στον παραλιακό δρόμο κατά μήκος της προκυμαίας. Τα εισιτήρια για το LIME 2017 ξεκίνησαν στα 275 δολάρια ΗΠΑ, παρέχοντας στους επισκέπτες μια απεριόριστη ποικιλία από φαγητά και ποτά που ετοίμαζαν διεθνείς κατάλογοι σεφ του Hyatt και ψυχαγωγία από νησιώτικα σούπερ σταρ. Αξίζει κάθε δεκάρα. (Για να αγοράσετε εισιτήρια στο διαδίκτυο, μεταβείτε στη διεύθυνση http://hyattlime.com/).

Αραίωση για μια αιτία

Το LIME Fete του Hyatt αποτίει φόρο τιμής στην ιστορική Τρινιδάδη παράδοση χαλάρωσης από ένα ποτάμι τα σαββατοκύριακα. η λέξη "ασβέστη" έχει σταδιακά μετατραπεί σε ρήμα. Η πλησιέστερη αμερικανική μετάφραση «κρέμεται έξω», αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να περιγράψει ένα πάρτι, μια προγραμματισμένη ή μη προγραμματισμένη κοινωνική συγκέντρωση ή απλώς κάποιους ανθρώπους που κάθονται γύρω, σκοτώνοντας χρόνο μαζί.

Είναι το αγαπημένο χόμπι του Trini.

Σε αυτή την περίπτωση, στοχεύουν σε μια αιτία. Κάθε χρόνο, η Hyatt Regency Trinidad συνεργάζεται με την United Way του Τρινιντάντ και Τομπάγκο για να δωρίσει ένα μέρος των εσόδων από το Carneval Fee της LIME σε έναν τοπικά ενεργό μη κερδοσκοπικό οργανισμό. Οι παραλήπτες μέχρι σήμερα περιλαμβάνουν το ALTA (Σύλλογος Εκπαιδευτών Ενηλίκων για την Εκπαίδευση Ενηλίκων), το Σπίτι Αναζωογόνησης Χριστού-Παιδιού, το Ίδρυμα Ηρώων, το Σπίτι Εξοικονόμησης Ουράνιου Τόξου για τα αγόρια και το Amica House for Girls.

Δεν είναι ποτέ πολύ νωρίς για να αρχίσετε να σχεδιάζετε το ταξίδι σας στο θεαματικό Καρναβάλι του Τρινιδάδ. Τα δωμάτια κλείνουν γρήγορα σε ολόκληρο το νησί και οι πτήσεις γεμίζουν με πάρτι που επιθυμούν να γνωρίσουν τη θρυλική γιορτή. Ένας γνωστός γείτονας του νησιού αναβάλλει το Καρναβάλι του τον Αύγουστο κάθε χρόνο. Απλώς δεν μπορεί να ανταγωνιστεί με αυτό στο Τρινιντάντ.