Καλύτερες Μπουφέ του Χονγκ Κονγκ

Η επιλογή μας από τους πέντε καλύτερους μπουφέδες στο Χονγκ Κονγκ

Οι μπουφέδες του Χονγκ Κονγκ είναι μια μεγάλη ευκαιρία να δοκιμάσετε ένα τραπέζι γεμάτο από πρώτης τάξεως τρόφιμα σε πολύ μειωμένη τιμή. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να περάσετε ένα τεμπέλης το απόγευμα της Κυριακής από ό, τι σε ένα μπουφέ του Χονγκ Κονγκ που κάνει αργά το δρόμο σας μέσα από τους εκκινητές, το δίκτυο, τα ερήμματα, τη σοκολάτα και τα ποτά. Οι μπουφές είναι μεγάλη επιχείρηση στο Χονγκ Κονγκ και τα περισσότερα εστιατόρια ξενοδοχείων τριών έως πέντε αστέρων προσφέρουν ένα σαββατοκύριακο. όπως και πολλά μεγάλα εστιατόρια. Με πολλούς τρόπους αποτελεί επέκταση της παράδοσης Dim Sum της πόλης.

Παρακάτω έχουμε επιλέξει πέντε από τους καλύτερους μπουφέδες του Χονγκ Κονγκ. Οι τιμές που αναγράφονται είναι για το γεύμα της Κυριακής, το οποίο σε γενικές γραμμές διαρκεί από τις 12-3μμ. Τα παιδιά συνήθως λαμβάνουν μείωση κατά 50% από αυτές τις τιμές, ενώ οι μεσημβρινοί και οι μπουφές του Σαββάτου θα είναι λίγο φθηνότεροι.

Οι τιμές είναι ακόμα πολύ ακριβές; Υπάρχουν μερικοί μεγάλοι μπουφέδες σε έναν προϋπολογισμό που θα σας κοστίσει κάτω από τα 200 δολάρια. Ελέγξτε τις καλύτερες φτηνές μπουφέδες του Χονγκ Κονγκ για Κορυφαία μπάρμπεκιου Κορεατικά και σωρούς από βάφλες.