Γνωρίστε τις Clydesdales Up Close

Δείτε τα διάσημα άλογα Budweiser στο Merrimack του Νιου Χάμσαϊρ

Οι Budweiser Clydesdales είναι οι πιο αναγνωρίσιμες μασκότ της βιομηχανίας ποτών και μπορείτε να συναντήσετε αυτά τα διάσημα άλογα με την επίσκεψη στο Clydesdale Hamlet στο ζυθοποιείο Anheuser-Busch στο Merrimack του Νιου Χάμσαϊρ.

Το 1933, ο Αύγουστος Α. Busch, νεώτερος, έβαλε τον πατέρα του στον κορμό του Clydesdales, για να εορτάσει την επανάληψη της παρασκευής ζυθοποιίας στο St. Louis μετά την κατάργηση της απαγόρευσης. Οι Clydesdales - μια ισχυρή φυλή αλόγων βυθού - προέρχονται από την κοιλάδα Clyde της Σκωτίας και είναι γνωστές για τα ξεχωριστά, φτερά μαλλιά στα φτερά τους - τα κάτω μέρη των ποδιών τους πάνω και πίσω από τις οπλές.

Αν δεν έχετε ακούσει ποτέ για τους Budweiser Clydesdales, τότε πιθανότατα ζείτε σε μια σπηλιά για αρκετές δεκαετίες. Αυτά τα άλογα υψηλής σκηνής κάνουν εκατοντάδες δημόσιες εμφανίσεις κάθε χρόνο εκτός από την εμφάνιση τους σε τηλεοπτικές διαφημίσεις και άλλες διαφημίσεις μπύρας Budweiser.

Το κτύπημα της Clydesdales που καλεί το New Hampshire στο σπίτι είναι ένα από τα πολλά που ανήκει στο Budweiser, το οποίο προσφέρει εκδρομές σε πέντε από τα 12 ζυθοποιεία της στις ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένου του ενός στο Merrimack. Είτε αποφασίσετε να πάρετε μια ελεύθερη περιοδεία ζυθοποιίας, μπορείτε να επισκεφθείτε τις Clydesdales στους γραφικούς στάβλους τους στο ακίνητο. Υπάρχουν πάντα οκτώ έως 10 Clydesdales στους στάβλους, οι οποίοι είναι ανοικτοί στο κοινό δωρεάν όλο το χρόνο. Οι σταθερές ώρες είναι 10:00 έως 18:00 καθημερινά.

Ο καλύτερος χρόνος για να επισκεφθείτε είναι στην Ημέρα Κάμερας Clydesdale, όταν θα έχετε την ευκαιρία να δείτε μια Clydesdale κοντά και να πάρετε πολλές φωτογραφίες. Η Clydesdale Camera Days διοργανώνεται το πρώτο Σάββατο κάθε μήνα, από τις 1 έως τις 3 μ.μ. Για μια ματιά σε αυτό που θα ζήσετε, δείτε τη συλλογή φωτογραφιών από την επίσκεψή μας στο ζυθοποιείο Merrimack την Ημέρα Κάμερας Clydesdale τον Ιούλιο του 2006.

Οδηγίες για το Merrimack του Budweiser, Νιού Χάμσαϊρ, Ζυθοποιία

Το ζυθοποιείο Budweiser βρίσκεται στην οδό 221 Daniel Webster στο Merrimack, New Hampshire, η οποία βρίσκεται μεταξύ Nashua και Manchester. Ακολουθήστε το Everett Turnpike / Route 3 για να βγείτε από το 10, στη συνέχεια, αναχωρήστε ανατολικά στο Industrial Drive προς αριστερά στην εθνική οδό Daniel Webster.

Δωρεάν εκδρομές ζυθοποιίας

Οι δωρεάν εκδρομές ζυθοποιίας Budweiser προσφέρονται όλο το χρόνο στο Merrimack. Είναι ανοιχτά σε όλους τους επισκέπτες, αλλά πρέπει να είστε 21 ετών ή περισσότερο για να δοκιμάσετε μπύρα στο τέλος της περιοδείας. Προσφέρονται επίσης σνακ και αναψυκτικά. Οι εκδρομές προσφέρονται από την Πέμπτη έως και την Τρίτη από τις 10 π.μ. έως τις 4 μ.μ. καθημερινά από τις 10 π.μ. έως τις 5 μ.μ. τον Ιούνιο, Ιούλιο και Αύγουστο. και καθημερινά από τις 10 π.μ. έως τις 4 μ.μ. Σεπτεμβρίου έως Δεκεμβρίου. Η ζυθοποιία είναι κλειστή σε επιλεγμένες διακοπές.

Οι λάτρεις της μπύρας θα θέλουν να κρατήσουν μια θέση στο Anheuser-Busch Beermaster Tour για μια πιο εμπεριστατωμένη εμπειρία πίσω από τη σκηνή. Θα δοκιμάσετε ακόμη και την μπύρα φρέσκια από τη δεξαμενή φινιρίσματος! Τα εισιτήρια είναι 25 € για την ηλικία των 21 ετών και άνω, 10 € για τις ηλικίες 13 έως 20. Εδώ είναι πώς μπορείτε να κάνετε κράτηση σε ένα από αυτά τα ξεχωριστά ταξίδια.

Που να μείνω

Συγκρίνετε τιμές και σχόλια για ξενοδοχεία κοντά στο ζυθοποιείο Budweiser.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επίσκεψη του Budweiser και την κλήση Clydesdales 603-595-1202.