Πού να έχετε πάρτι γενεθλίων χειμώνα στην πόλη του Κάνσας (πρώτη σελίδα)

Πού να έχετε πάρτι γενεθλίων χειμώνα στο Kansas City:

Kansas City είναι απλά κρύο τους χειμερινούς μήνες, αυτή τη στιγμή είναι ένα παγωμένο 12 βαθμούς.

Ένας αναγνώστης, νέος στο Metro της KC, μου έστειλε ένα e-mail και με ρώτησε ποιες ήταν οι σκέψεις μου για ένα γενέθλια για το κρύο καιρό για το γιο της. Ενώ η ιππασία και το ταξίδι στον ζωολογικό κήπο KC θα μπορούσαν πιθανότατα να αποκλειστούν, υπάρχουν πολλά μέρη γύρω από το KC για να έχουν ένα επιτυχημένο πάρτι γενεθλίων όταν είναι κρύο έξω - και αυτά μπορεί να είναι διασκεδαστικές χειμερινές δραστηριότητες για παιδιά που κουράζονται να είναι μέσα και χρειάζονται μια θεραπεία για την πλήξη κρύου καιρού!

Ενώ είναι επίσης διασκεδαστικό για παιδιά και ενήλικες, το εσωτερικό πάρκο τραμπολίνο της Sky Zone σας επιτρέπει να αναπηδήσετε από τον τοίχο στον τοίχο και να παίξετε 3D εκδόσεις των αγαπημένων σας αθλημάτων. Φανταστείτε ότι ο 9χρονος σας κάνει ένα βυθισμένο dunk! Πολλά πακέτα κόμματος είναι διαθέσιμα για να διαλέξετε και όλα τα πακέτα περιλαμβάνουν μία ώρα αναμονής και ενοικίασης παπουτσιών, 40 λεπτά σε ένα δωμάτιο ιδιωτικού πάρτι, χρωματικές προσκλήσεις και φακέλους, ένα t-shirt της Sky Zone για το παιδί γενεθλίων, , χαρτοπετσέτες, κύπελλα και σκεύη, οργάνωση χώρων για πάρτι και καθαρισμό, φαγητό και ποτά και δύο ελεύθερες διόδους 1 ώρας για μελλοντικές επισκέψεις.

Επίσης, στο θέμα της διασκεδαστικής διασκέδασης με τραμπολίνο, το Cosmic Jump προσφέρει κλασσικά, VIP και τραμπολίνα μέρη στην εγκατάσταση τους.

Αν και ο καθένας μπορεί να μην είναι σε θέση να κάνει σκι ή τεμαχισμό, το Snow Creek's Tornado Alley είναι ιδανικό για πάρτι γενεθλίων (ειδικά στην ηλικιακή ομάδα 6+).

Προσφέρουν μειωμένες τιμές σε ομάδες και εγγυημένο καλό χρόνο. Δείτε τον οδηγό Snow Creek εδώ: Snow Creek

Το LegoLand Discovery Center, το οποίο βρίσκεται στο Crown Center, είναι ένας κόσμος χρώματος, δημιουργικότητας και διασκέδασης για παιδιά ηλικίας από 3 έως 10 ετών. Προσφέρουν πληθώρα αξιοθέατων, δύο βόλτες, 4D κινηματογράφο και πολλά άλλα.

Οι επιλογές για γιορτές γενεθλίων Legoland προσφέρουν αποκλειστικά θεματικά πάρτι κατάλληλα για μέχρι 36 συμμετέχοντες και "δημιουργήστε το δικό σας πάρτι".

Καλέστε 816.471.4FUN για πληροφορίες για τα μέρη. Δείτε τον Οδηγό LegoLand εδώ: LegoLand

Μιλώντας για το Crown Center, το γειτονικό γείτονα της LegoLand, η SeaLife έχει πάνω από 260.000 γαλόνια νερού και 5.000 ψάρια και θαλάσσια πλάσματα στην οθόνη. Μπορείτε να περιμένετε να βυθιστείτε εντελώς κάτω από τη θάλασσα αμέσως μόλις μπείτε. Το SeaLife ενθαρρύνει την αλληλεπίδραση με τα εκθέματά τους - και μπορείτε να περιμένετε πολλά πράγματα να είναι αλληλεπιδραστικά και να παραδίδονται.

Τα συμβαλλόμενα μέρη ξεκινούν από τα 25 δολάρια ανά παιδί (10 ελάχιστα) και προσφέρουν ένα πρότυπο πακέτο ($ 35) Δείτε το SeaLife Guide εδώ: SeaLife Καλέστε 816.471.4FUN για να κλείσετε το πάρτι ή την επίσκεψή σας, το SeaLife's Official Site

Επίσης στο Κέντρο Crown είναι το φημισμένο Καλειδοσκόπιο, το παιδί του Hallmark Κάρτες Don Hall, που ονειρεύτηκε ένα μέρος όπου τα παιδιά θα μπορούσαν να «εξερευνήσουν, να δημιουργήσουν, να φανταστούν και να κάνουν». Η μαγική ατμόσφαιρα επιτρέπει σε εσάς και τα παιδιά σας να δημιουργούν τέχνη από τα αριστερά πάνω από τα υλικά της Hallmark και είναι 100% hands-on.

Ενώ το καλειδοσκόπιο δεν διαθέτει ένα πραγματικό «party-room», μπορείτε να κάνετε κράτηση για μέρη με 15 ή περισσότερα (και αποποίηση ευθυνών, το κάνετε αυτό όσο το δυνατόν πιο σύντομα).

Το καλειδοσκόπιο είναι δωρεάν, οπότε ένα ταξίδι στο Critola's Critola's Critola Café ή ακόμη και στο κέικ και στο παγωτό στο σπίτι θα μπορούσε να τελειώσει μια ξεχωριστή μέρα.

Καλέστε (816) 274-8300 για να κάνετε κράτηση για 15 ή περισσότερα.

(Συνέχεια στη σελίδα δύο):