Η καλύτερη πίτσα στο Μπρούκλιν; Είναι η Pizza του Grimaldi αξίζει να περιμένει;

Μια δεύτερη ματιά στη πιτσαρία του Grimaldi στη νέα του θέση στο One Front St., DUMBO

Οι άνθρωποι λένε ότι η Grimaldi έχει την "καλύτερη πίτσα στο Μπρούκλιν". Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτή είναι καλή πίτσα. Ακόμα, μερικές φορές, εξαιρετική.

Και η πιτσαρία του Grimaldi στο DUMBO φαίνεται να βρίσκεται σε κάθε οδηγό στη Νέα Υόρκη. Είναι στρατηγικά τοποθετημένο ακριβώς κάτω από τη Γέφυρα του Μπρούκλιν, και οι γραμμές τουριστών και άλλων που περιμένουν για μια πίτα είναι μαρτυρία για τη δημοτικότητα του Grimaldi.

Το Grimaldi άνοιξε σε μια νέα θέση στα τέλη του 2011, σε ένα ιστορικό κτίριο του κτιρίου DUMBO που διαθέτει έναν όμορφο κήπο.

Το καλοκαίρι θα φιλοξενήσει μέχρι 125 άτομα.

Ωστόσο, αν υποθέσουμε ότι θα υπάρξει μια μακρά σειρά ανθρώπων που περιμένουν ένα τραπέζι στο Grimaldi, καθώς ένα τσουνάμι τουριστών συνεχίζει να χύνει τη Γέφυρα του Μπρούκλιν: Είναι η πίτσα του Grimaldi αξίζει μια αναμονή 30 λεπτών, 45 λεπτών ή 60 λεπτών ; Για τους πολυάσχολους Νέα Υόρκους είναι μια ερώτηση κόστους-οφέλους.

Το Grimaldi έχει μετακινηθεί ... Επόμενη πόρτα

Η πιτσαρία έχει μετακομίσει, αλλά παραμένει στο ίδιο μπλοκ (και προσφέρει επίσης υπηρεσία στάθμευσης):
Νέα διεύθυνση : 1 πρόσοψη, γωνία της οδού Fulton.
Tel : (718) 858-4300.
Ώρες : Δευτ. - Πέμ. 11:30 π.μ. έως 10:45 μ.μ. Παρασκευή 11:30 π.μ. έως 11:45 μ.μ., μεσημέρι Σάββατο στις 11:45 μ.μ. Κυριακή το μεσημέρι στις 10:45 μ.μ.
Επίσημη ιστοσελίδα : http://www.grimaldisnyc.com.
Υγειονομική κλινική βαθμολογία: Δεδομένης βαθμολογίας Α από το υπουργείο Υγείας της Νέας Υόρκης.

Σχετικά με το Grimaldi's στο New Digs σε μία μπροστινή οδό

Εδώ είναι η συμφωνία: Στο Grimaldi, σερβίρουν πίτσα: Πίτες μόνο, χωρίς φέτες. Επίσης: Δεν υπάρχουν κρατήσεις.

Δεν υπάρχουν πιστωτικές κάρτες. Και καμία ανοησία. Το μενού είναι εξίσου συνοπτικό. Υπάρχει μια επιλογή από βασικές επάλξεις πίτσας. Μπορείτε να παραγγείλετε ένα είδος antipasto. σόδα, σπιτικό κρασί ή μπύρα και μερικές ερήμους. Το Grimaldi's είναι μια βασική πιτσαρία - αλλά μία με φήμη.

Όπως το μενού του Grimaldi, η διακόσμηση του εστιατορίου είναι μέτρια, απλή και εστιασμένη.

Τα τραπέζια καλύπτονται σε παραδοσιακά κόκκινα τραπεζομάντιλα.

Η επιτυχία του Grimaldi οφείλεται στην αριστεία της πίτσας, στη θέση τους σε ένα σημείο όλο και πιο δημοφιλές στους τουρίστες - και στην αδράνεια του μάρκετινγκ τους.

Παραμένει να δούμε αν ο Grimaldi θα παραμείνει τόσο δημοφιλής στη νέα του θέση στο One Front Street όπως ήταν στο πρώην σπίτι του. Το κτίριο One Front Street είναι μια παλιά τράπεζα με μια αντανάκλαση της ταινίας. Αλλά στο εσωτερικό του, η διώροφη δομή αψήφησε άλλους εστιατόριους που προσπάθησαν να το κάνουν επιτυχές.

Σχετικά με το μενού και την τιμή

Οι άνθρωποι πηγαίνουν καρύδια για τις πίτες του Grimaldi, οι οποίες έρχονται είτε σε μεγέθη έξι ή οκτώ φέτας. Και ναι, ένα άτομο μπορεί να φάει μια ολόκληρη πίτα, επειδή το Grimaldi κάνει πολύ λεπτές πίτσες φλοιού, με ελαφρύ τυρί και καλή σάλτσα. Οι κρούστες καίγονται απαλά, και σερβίρονται ακριβώς έξω από το φούρνο ζεστό. Οι ειδικοί της πίτσας χαϊδεύουν για την ισορροπία των βασικών αυτών πίτσα: κρούστα και τραγάνισμα, σάλτσα και τυρί, τα γιν και τα γιανγκ του «za.

Ορισμένες πιτσαρίες της Νέας Υόρκης αποδίδουν φέτες δέκα τόνων πίτσας, φορτωμένες με τυρί και σάλτσα. Η πίτσα του Grimaldi ταξιδεύει φως.

Ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας του Grimaldi; Έχουν τα "φρέσκα υλικά, τη χειροποίητη μοτσαρέλα, τη ζύμη μυστικής συνταγής και τη σάλτσα πίτσας". Και shhhh ..

ακόμη και οι φρέσκες ντομάτες τους, φημολογούνται, εισάγονται από την Ιταλία. Και έπειτα, φυσικά, υπάρχει ο φούρνος με καύση άνθρακα του Grimaldi, ο οποίος καίει πολλές δεκάδες κιλά ανθρακί της Πενσυλβανίας καθημερινά.

Οι πίτσες έρχονται σε δύο ποικιλίες, κανονικές ή λευκές (λευκές νότες χωρίς σάλτσα) και σε δύο μεγέθη, με τιμές που κυμαίνονται από $ 14 έως $ 18. Περίπου δώδεκα διαφορετικές γαρνιτούρες, όπως το βασιλικό, το σκόρδο, η πρόσθετη σάλτσα, τα μανιτάρια, το ιταλικό λουκάνικο, η πεπερόνι και το τυρί ricotta, κοστίζουν επιπλέον 2 δολάρια ανά topping. Οι πάτρων μπορούν να παραγγείλουν σόδα, μια χούφτα τυποποιημένων μπουκαλιών μπύρας ή κρασί από το σπίτι.

Πρεσβευτής του Grimaldi: 2 Dozen Pizzerias στις ΗΠΑ, από τη Φλώριδα στο Τέξας

Αν η Grimaldi είναι μια μαμά-και-ποπ πιτσαρία, είναι αυτή που γεννήθηκε μια μεγάλη οικογένεια.

Το Grimaldi σήμερα έχει επεκταθεί σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες. Υπάρχουν πιτσαρίες Grimaldi στο Μανχάταν, το Long Island και Queens, καθώς και μερικά άλλα στο Jersey.

Υπάρχουν οκτώ τοποθεσίες πιτσαριών Grimaldi στην Αριζόνα, εννέα στο Τέξας, τέσσερις στη Φλόριντα και τη Νεβάδα.

Είναι το ίδρυμα του Μπρούκλιν με εθνική και διεθνή φήμη, ένας από τους πρεσβευτές πίτσα του Μπρούκλιν. Οι φίλοι μπορούν να παραγγείλουν τα μπλουζάκια και τα μπέιζμπολ του Grimaldi.

Μία ιστορία πίτσας στο Μπρούκλιν

Μπορείτε να πάρετε την πιτσαρία έξω από το Μπρούκλιν, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μπορείτε να πάρετε Μπρούκλιν έξω από την πιτσαρία.

Όπως αποδεικνύεται, υπάρχει ιστορία της ιστορικής δυναστείας πίτσας Brooklyn που συνδέεται με την κίνηση του 2011 από τον Grimaldi από το προηγούμενο επιτυχημένο σπίτι του στο DUMBO στη νέα θέση στο DUMBO στην Front Street. Τα δύο εστιατόρια απέχουν περίπου 600 μέτρα.

Όπως αναφέρθηκε στα μέσα ενημέρωσης, ο Grimaldi μετακόμισε από την αρχική του τοποθεσία Fulton Street στο κοντινό κενό κτίριο στο One Front Street μετά από μια επίπονη διαφωνία σχετικά με το ενοίκιο.

Ανεπιθύμητοι, οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας της Fulton Street ήρθαν σε επαφή με έναν προηγούμενο μισθωτή, ο οποίος βγήκε από τη συνταξιοδότηση μετά από μια δεκαετία ή και περισσότερο για να αναβιώσει την προηγούμενη επιχειρηματική του δραστηριότητα, ξεκίνησε στην ίδια τοποθεσία Fulton Street. Είναι ο 80χρονος Patsy Grimaldi, ο ένας και ο ίδιος πίτσα που πριν από χρόνια πώλησε την πιτσαρία του - συμπεριλαμβανομένου του ονόματος Grimaldi και του φούρνου με άνθρακα - στον σημερινό ιδιοκτήτη του Grimaldi.

Εν τω μεταξύ, δημιουργήθηκε ένα συγκεκριμένο δράμα για το κατά πόσο ο Grimaldi θα μπορούσε να συνεχίσει να αποδίδει το μυθικό ανθρακωρυχείο πάνω από τις πίτσες. Οι περιβαλλοντικοί νόμοι της Νέας Υόρκης αποκλείουν την κατασκευή νέων φούρνων με καύση άνθρακα και ο παλαιός φούρνος των 25 τόνων παραμένει επί τόπου στην παλιά κοινή. Ωστόσο, ο Δήμος χορήγησε μια σπάνια άδεια για το Grimaldi να χτίσει ένα νέο άνθρακα στο νέο εστιατόριο του Front Street, πεπεισμένο ίσως για την τουριστική αξία μιας πιτσαρίας με διεθνή φήμη.

Μαζί, οι δύο πιτσαρίες του φούρνου-Grimaldi στην Front Street και το νέο Juliana's (ανοιχτό το Μάρτιο του 2012), που διευθύνεται από τον ίδιο τον Grimaldi, στην οδό Fulton Street, μισό τετράγωνο μακριά, θα έχουν την ικανότητα να εξυπηρετούν περίπου τρεις φορές όπως πολλοί άνθρωποι όπως πριν.

Αυτό είναι μεγάλη είδηση ​​για τους λάτρεις της πίτσας.

Αλλά, εξακολουθούν να υπάρχουν μεγάλες γραμμές;

Επεξεργασμένο από τον Alison Lowenstein