Θα λειτουργούν οι κάρτες μου ATM, τα κινητά τηλέφωνα και οι συσκευές ταξιδίου στον Καναδά;

Αυτο εξαρταται. Εάν ταξιδεύετε από τις ΗΠΑ στον Καναδά, το στεγνωτήριο μαλλιών, ο σιδερένιος φορτιστής και ο φορτιστής κινητού τηλεφώνου θα λειτουργούν. Η καναδική ηλεκτρική ενέργεια είναι 110 volts / 60 Hertz, όπως συμβαίνει στις Ηνωμένες Πολιτείες. Εάν επισκέπτεστε τον Καναδά από μια άλλη ήπειρο, πιθανότατα θα χρειαστεί να αγοράσετε μετατροπείς τάσης και προσαρμογείς βύσματος, εκτός εάν διαθέτετε συσκευές ταξιδιού διπλής τάσης.

Εδώ είναι μια Συμβουλή: Φορτιστές κάμερας και κινητού τηλεφώνου είναι συνήθως διπλής τάσης, οπότε θα χρειαστεί να αποκτήσετε μόνο έναν προσαρμογέα.

Οι περισσότεροι μεγάλοι στεγνωτήρες μαλλιών δεν είναι διπλής τάσης, εκτός εάν έχουν σχεδιαστεί για να είναι συμπαγείς συσκευές ταξιδιού. Ελέγξτε προσεκτικά, καθώς το στεγνωτήριο μαλλιών σας μπορεί να πιάσει φωτιά αν το χρησιμοποιήσετε εσφαλμένα.

Τα αμερικανικά κινητά τηλέφωνα συνήθως λειτουργούν στον Καναδά, ανάλογα με τον πάροχο κινητής τηλεφωνίας. Πριν ταξιδέψετε, επικοινωνήστε με τον παροχέα υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας, για να βεβαιωθείτε ότι το τηλέφωνό σας έχει ρυθμιστεί ώστε να κάνει και να δέχεται διεθνείς κλήσεις. Διαφορετικά, το κινητό σας μπορεί να μην λειτουργεί όταν ξεπεράσετε τα σύνορα. Εκτός αν έχετε ένα καλό διεθνές σχέδιο κλήσεων, κειμένου και δεδομένων , αναμένετε να πληρώσετε υψηλά τέλη διεθνούς περιαγωγής.

Τα μηχανήματα ATM του Καναδά "μιλούν" με πολλά από τα κυριότερα δίκτυα ATM, μεταξύ των οποίων και το Cirrus και το Plus. Εάν η τράπεζά σας ή η πιστωτική σας ένωση συμμετέχει σε ένα από αυτά τα δίκτυα, δεν θα πρέπει να έχετε κανένα πρόβλημα χρησιμοποιώντας τις καναδικές ΑΤΜ. Συμβουλευτείτε την τράπεζά σας ή την πιστωτική σας ένωση πριν ταξιδέψετε, για να είστε σίγουροι. Αν ταξιδεύετε στο New Brunswick ή στο Québec, οι οδηγίες του ΑΤΜ πιθανόν να είναι μόνο στα γαλλικά, εκτός αν βρίσκεστε στο δυτικό New Brunswick.

Αναζητήστε τη λέξη "Αγγλικά" ή "Αγγλικά" αφού τοποθετήσετε την κάρτα ΑΤΜ για να επιλέξετε τις οδηγίες της αγγλικής γλώσσας.