Είναι αυτό το πιο φωτογενές βουνό του Περού;

Όταν οι περισσότεροι άνθρωποι σκέφτονται το Περού, το μυαλό τους πηγαίνει αμέσως στο κοσμοπολίτικο Machu Picchu , το οποίο αποτελεί ένα από τα πιο εκπληκτικά θαύματα του σύγχρονου κόσμου. Όμως, κάθε φωτογράφος ταξιδιών περιπέτειας αναζητά νέα και ανεξερεύνητα εδάφη. Το Rainbow Mountain, σε μικρή απόσταση από το Cusco, προσφέρει εκπληκτική θέα που είναι ελάχιστα γνωστή στους ταξιδιώτες και στους ντόπιους, καθιστώντας την ιδανική τοποθεσία για να εξασκηθείτε στις δεξιότητές σας σε ένα από τα πιο εκπληκτικά φυσικά τοπία της Νότιας Αμερικής.

Ο Brandon και ο LeAnn Morris από το FlashpackerConnect ανακάλυψαν πρόσφατα αυτό το μαγευτικό ορεινό τοπίο και το έβαλαν στο χάρτη για αναζητητές περιπέτειας παντού. Με λίγους ταξιδιώτες που το γνωρίζουν και ακόμα λιγότερες επισκέψεις, το Rainbow Mountain και το γύρω τοπίο θα σας εκπλήξουν συνεχώς. Το ζευγάρι, πρωτοποριακές νέες, περιπετειώδεις διαδρομές, ταξιδεύουν εδώ σε τόσο λίγη ημερήσια εκδρομή από το Cusco, πόλη που χρησιμεύει ως βάση για μέρη όπως το Machu Picchu, το Inca Trail και η Ιερή Κοιλάδα των Incas.

Διαβάστε για να μάθετε περισσότερα για το πιο φωτογραφικό βουνό του Περού και πώς το FlashpackerConnect μπορεί να προσαρμόσει ένα ταξίδι για τα συγκεκριμένα ενδιαφέροντα της φωτογραφίας σας.