Πράγματα που πρέπει να κάνετε στο Mountain View, Καλιφόρνια

Σχεδιάζοντας μια επίσκεψη στη Silicon Valley; Ακολουθεί μια λίστα με μερικά από τα καλύτερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε στο Mountain View και τις γειτονικές κοινότητες.

Εξερευνήστε την οδό Castro . Κάντε μια βόλτα στο κύριο οπισθέλκιο Downtown Mountain View, το οποίο είναι φιλικό προς τους πεζούς, την οδό Castro. Αυτός ο δρόμος έχει πολλά από τα καλύτερα εστιατόρια της πόλης και μια μοναδική σειρά από καταστήματα και νυχτερινή ζωή.

Περιηγηθείτε στο Googleplex. Κάντε μια βόλτα γύρω από την πανεπιστημιούπολη της έδρας της Google και τραβήξτε ένα selfie δίπλα στα περίεργα εκθέματα τέχνης, τα γλυπτά γκαζόν Android και τα πολύχρωμα ποδήλατα της πανεπιστημιούπολης.

Μάθετε για το ιστορικό τεχνολογίας. Δείτε το Μουσείο Ιστορίας Υπολογιστών για έναν περίπατο μέσα από το παρελθόν και το παρόν.

Μάθετε για την εξερεύνηση του διαστήματος. Επισκεφθείτε το δημόσιο κέντρο επισκεψιμότητας του Κέντρου Έρευνας της Ames της NASA για οθόνες για τη διαστημική έρευνα και την αεροναυπηγική της NASA. Η είσοδος είναι δωρεάν.

Πάρτε έναν περίπατο. Το Shoreline Park έχει μονοπάτια μήκους 8 μιλίων για περιπάτους, τζόκινγκ και ποδηλασία. Τα τοπικά μονοπάτια συνδέονται με το Stevens Creek Trail, το Permanente Creek Trail και το Bay Loop Trail. Για άλλα τοπικά δίκτυα μονοπατιών πεζοπορίας, δείτε αυτόν τον οδηγό για μονοπάτια πεζοπορίας στη Silicon Valley .

Πεταω χαρταετο. Η κυβέρνηση της πόλης αφιέρωσε το Kite Lot, έναν άνεμο ανοιχτό χώρο στο Shoreline Park ως το επίσημο αεροπλάνο για την πόλη του Mountain View.

Παρακολουθήστε μια συναυλία στο Amphitheatre Shoreline . Οι περισσότερες από τις μεγαλύτερες μουσικές ενέργειες που έρχονται στο Bay Play στην Shoreline. Τα καθίσματα εξωτερικού αμφιθεάτρου 22.500, περιλαμβανομένων 6.500 θέσεων και 16.000 γενικών καθισμάτων εισόδου στο γκαζόν.

Παρακολουθήστε μια θεατρική παράσταση. Πάρτε εισιτήρια για μια επίδειξη στο Mountain View Center for Performing Arts, στο Theatre Pear, ή στο Θέατρο Νεανικής Χερσονήσου.

Επίσκεψη με ζώα αγροκτήματος. Επισκεφθείτε το Deer Hollow Farm, ένα ιστορικό ράντσο των 160 στρεμμάτων και ένα εκπαιδευτικό αγρόκτημα στο Rancho San Antonio Open Space Preserve στο Cupertino.

Η είσοδος είναι δωρεάν.

Κατάστημα φρέσκο ​​σε μια υπαίθρια αγορά. Το Mountain View έχει μια εβδομαδιαία αγορά αγροκτήματος κάθε χρόνο το πρωί της Κυριακής στο σταθμό στάθμευσης VTA / Caltrain. Η αγορά γάλακτος για γάλα (2585 Καλιφόρνια Street) είναι μια πολύ αγαπημένη υπαίθρια αγορά γαστρονομικών ειδών διατροφής που διατηρεί τα τρόφιμα από την Καλιφόρνια και τις ευρωπαϊκές εισαγωγές που είναι δύσκολο να βρεθούν.

Σημειώστε το ημερολόγιό σας για αυτά τα δημοφιλή ετήσια φεστιβάλ και εκδηλώσεις: το Φεστιβάλ Ιρλανδίας (Μάιος), το Φεστιβάλ Ιαπωνίας Obon (Ιούλιος), το Φεστιβάλ Γιορτής Βουνών (September) και το γερμανικό Oktoberfest (Οκτώβριος).

Κατευθύνετε τους λόφους προς την παραλία. Το Mountain View απέχει μόλις 30 λεπτά με το αυτοκίνητο από τις παραλίες στις ακτές του Silicon Valley. Δείτε αυτό το δρομολόγιο για μερικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε στον κόλπο Half Moon και στο Pescadero, CA.