Επιστήμη και Τεχνικά πράγματα που πρέπει να κάνετε στο Silicon Valley

Ως παγκόσμιο κέντρο καινοτομίας και ιστορικού σπιτιού της πληροφορικής και της τεχνολογίας υπολογιστών με βάση το πυρίτιο, η Silicon Valley δεν έχει έλλειψη φιλικών προς την οικογένεια πράγματα που πρέπει να κάνουν για ανθρώπους που θέλουν να μάθουν για την επιστήμη και την τεχνολογία. Εδώ είναι μερικές επιστήμες και τεχνολογικά φιλικά πράγματα να κάνουμε στο Silicon Valley.

Τεχνολογικό Μουσείο Καινοτομίας (201 South Market St., San Jose)

Το Τεχνικό Μουσείο στο Downtown San Jose προσφέρει πρακτικά εκθέματα για το ρόλο της τεχνολογίας και της καινοτομίας στη ζωή μας.

Υπάρχουν εκθέματα για υπολογιστές και ιστορία τεχνολογίας, περιβαλλοντική επιστήμη, προσομοιωτή σεισμού και προσομοιωτή χώρου που σας επιτρέπει να δείτε να μάθετε τι αισθάνεται να πετάτε με ένα jetpack της NASA. Το μουσείο διαθέτει επίσης ένα IMAX Dome Theatre που παρουσιάζει λαϊκές ταινίες και εκπαιδευτικά ντοκιμαντέρ. Η τιμή εισόδου ποικίλλει. Ώρες: Ανοιχτό καθημερινά, 10 π.μ. έως 5 μ.μ.

Μουσείο Ιστορίας Υπολογιστών (1401 N. Shoreline Blvd., Mountain View)

Το Μουσείο Ιστορίας Υπολογιστών προσφέρει σε βάθος εκθέματα για την ιστορία της πληροφορικής από το αρχαίο άβακτο μέχρι τα σημερινά έξυπνα τηλέφωνα και συσκευές. Το Μουσείο διαθέτει πάνω από 1.100 ιστορικά αντικείμενα, συμπεριλαμβανομένων μερικών από τους πρώτους υπολογιστές από τη δεκαετία του 1940 και του 1950. Η είσοδος ποικίλλει. Ώρες: Τετάρτη, Πέμπτη, Σάββατο, Κυριακή 10 π.μ. έως 5 μ.μ. Παρασκευή 10 π.μ. έως 9 μ.μ.

Μουσείο Intel (2300 College College Boulevard, Santa Clara):

Αυτό το μουσείο της εταιρείας προσφέρει 10.000 τετραγωνικά πόδια πρακτικών εκθεμάτων που δείχνουν πώς λειτουργούν οι επεξεργαστές υπολογιστών και πώς τρέχουν όλες τις υπολογιστικές συσκευές μας.

Η είσοδος: Δωρεάν. Ώρες: Δευτέρα έως Παρασκευή, 9 π.μ. έως 6 μ.μ. Σάββατο, 10 π.μ. έως 5 μ.μ.

Ερευνητικό Κέντρο NASA Ames (Moffett Field, Καλιφόρνια):

Το Bay Area Το NASA Field Center ιδρύθηκε το 1939 ως ερευνητικό εργαστήριο αεροσκαφών και από τότε εργάστηκε σε πολλές από τις αποστολές και έργα της NASA για την επιστήμη του διαστήματος.

Παρόλο που το ίδιο το ερευνητικό κέντρο δεν είναι ανοιχτό για το κοινό, το κέντρο επισκεπτών της NASA Ames Visitor προσφέρει αυτο-ξεναγήσεις. Ελεύθερη είσοδος. Ώρες: Τρίτη έως Παρασκευή 10 π.μ. έως 4 μ.μ. Σάββατο / Κυριακή 12 μ.μ. έως 4 μ.μ.

Lick Observatory (7281 Mount Hamilton Rd, Όρος Χάμιλτον)

Αυτό το παρατηρητήριο βουνών (που ιδρύθηκε το 1888) είναι ένα ενεργό ερευνητικό εργαστήριο του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνιας και προσφέρει ένα κέντρο επισκεπτών, ένα κέντρο δώρων και μια δραματική θέα από τα 4.200 πόδια πάνω από την κοιλάδα της Santa Clara. Οι ελεύθερες συνομιλίες μέσα στον θόλο του παρατηρητηρίου δίνονται στην μισή ώρα. Ελεύθερη είσοδος. Ώρες: Πέμπτη έως Κυριακή, 12 μ.μ. έως 5 μ.μ.

Μουσείο Αεροπορίας Hiller (601 Skyway Road, San Carlos)

Το Hiller Aviation Museum είναι ένα μουσείο ιστορίας αεροσκαφών που ιδρύθηκε από τον εφευρέτη ελικόπτερο, Stanley Hiller, νεώτερος. Το μουσείο έχει περισσότερα από 50 αεροσκάφη στην οθόνη και εκθέματα για την ιστορία της πτήσης. Είσοδος: ποικίλλει. Ώρες: Ανοιχτό 7 ημέρες την εβδομάδα, 10 π.μ. έως 5 μ.μ.

Επισκεφθείτε το Google, το Facebook, την Apple και πολλά άλλα: Αρκετά από τα μεγαλύτερα γραφεία της έδρας έχουν τα εταιρικά καταστήματα, τα μουσεία ή τις ευκαιρίες για μια πολύ κοινή φωτογραφία. Ελέγξτε αυτή την ανάρτηση: Τεχνική έδρα που μπορείτε να επισκεφτείτε στη Silicon Valley και συμβουλές για να επισκεφθείτε το Googleplex, το κεντρικό γραφείο της Google στο Mountain View.

Επισκεφθείτε την ιστορία της τεχνολογίας Οδηγοί: Η Silicon Valley φιλοξενεί πολλά τεχνολογικά "πρωτοχρονιά". Μπορείτε να το οδηγήσετε στο "HP Garage", όπου οι ιδρυτές της HP έχτισαν τα πρώτα τους προϊόντα από το 1939 (ιδιωτική κατοικία, 367 Addison Ave., Palo Alto ) και το πρώην ερευνητικό εργαστήριο της IBM (San Jose) όπου επινοήθηκε ο πρώτος σκληρός δίσκος.

Οι χώροι του Κινηματογράφου Maker +: Το Bay Area γιορτάζει την καινοτομία και βραβεύει το "κίνημα του κατασκευαστή", τιμά τους ανθρώπους που ασχολούνται με τη τέχνη, τη βιοτεχνία, τη μηχανική, τα έργα επιστήμης ή που έχουν μια γενική νοοτροπία do-it-yourself (DIY). Κάθε φετινή άνοιξη, το φεστιβάλ Maker Faire στην επαρχία του Σαν Ματέο αντλεί χιλιάδες εφευρέτες, τσιράκια και δημιουργικούς ερασιτέχνες DIY έρχονται να αναδείξουν τις δημιουργίες τους. Το Κέντρο Τεχνολογίας του Downtown του Σαν Χοσέ είναι ένα εργαστήριο που υποστηρίζεται από μέλη, όπου οι επισκέπτες μπορούν να χρησιμοποιούν μηχανές υπολογιστικής μηχανής υψηλής τεχνολογίας, το πιο πρόσφατο τεχνολογικό και οικοδομικό λογισμικό, 3D εκτυπωτές και να εγγραφούν σε διδασκαλία όλων των ειδών: από το ράψιμο στο κτίριο μέχρι το γραφικό σχέδιο τα περάσματα είναι διαθέσιμα).

Ψάχνετε για πράγματα που έχουν να κάνουν με παιδιά στην Silicon Valley; Ελέγξτε αυτήν την ανάρτηση.