Τι συνέβη στο Hard Rock Park;

Το θεματικό πάρκο Shuttered Myrtle Beach ήταν θαυμάσιο. Εδώ είναι γιατί.

Ο Neil Young τραγούδησε κάποτε, "Το ροκ και το ρολό δεν θα πεθάνει ποτέ". Αυτό μπορεί να είναι αλήθεια, αλλά το Hard Rock Park, ένα θαυμάσιο θεματικό πάρκο αφιερωμένο στο μουσικό είδος, πέθανε με γρήγορο και πρόωρο θάνατο.

Μετά το άνοιγμά της το 2008, το πάρκο Myrtle Beach της Νότιας Καρολίνας κατέθεσε πτώχευση πριν φτάσει στο τέλος της πρώτης περιόδου. Ξεκίνησε εκ νέου με νέους ιδιοκτήτες και διοίκηση το 2009 ως Freestyle Music Park. Δυστυχώς, αυτό το πάρκο έκλεισε στο τέλος της σεζόν του 2009 και δεν άνοιξε ξανά.

Πολλές από τις διαδρομές πωλήθηκαν σε άλλα πάρκα, και η ιδιοκτησία έχει υποστεί βλάβη.

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι που μπορεί να έχουν οδηγήσει στο θάνατο του πάρκου. Είναι πιθανό ότι ήταν ένας συνδυασμός παραγόντων. Για τους εκκινητές, υπέστη από θεαματικά κακή χρονική στιγμή? το πάρκο άνοιξε το δεύτερο εξάμηνο του 2008, όπως και η μεγάλη ύφεση ξεδιπλωνόταν και η οικονομία κρατούσε.

Το Hard Rock Park υπέφερε επίσης από ένα θλιβερό προϋπολογισμό μάρκετινγκ. Σχεδόν κανείς δεν επισκέφθηκε το πάρκο, επειδή σχεδόν κανείς δεν το γνώριζε, ειδικά έξω από την τοπική του αγορά. Η ελπίδα, προφανώς, ήταν ότι τα πλήθη των επισκεπτών που ήρθαν στην Μέρτυλ Μπιτς και έβγαλαν τις παραλίες του Μεγάλου Στράντ θα βρεθούν στο πάρκο μόλις φτάσουν. Οι παραλίες ήταν πολυσύχναστες το 2008. το πάρκο δεν ήταν.

Οι χειριστές της πραγματοποίησαν επίσης κάποιες κινήσεις χωρίς κόπο, συμπεριλαμβανομένης της χρέωσης μιας τιμής πριμοδότησης χωρίς έκπτωση για παιδιά ή ηλικιωμένους, χωρίς ποτέ να προσφέρει εκπτώσεις ή πρακτικές προώθησης - πρακτικές και πολιτικές στις οποίες συμμετέχει ουσιαστικά κάθε άλλο πάρκο.

Υπάρχουν διάφοροι άλλοι παράγοντες που μπορεί να έχουν σφραγίσει τη μοίρα του Hard Rock Park, αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ήταν μια εξαιρετική θέση. Ας θυμηθούμε τι το έκανε τόσο μεγάλο.

Hard Rock Park Musings

Η μουσική ήταν παντού : παίζοντας στο παρασκήνιο σε κάθε γη, παρέχοντας την έμπνευση για κάθε βόλτα και εκτελώντας ζωντανά σε πολλαπλά στάδια.

Η μουσική παρακολούθησε τους επισκέπτες ακόμα και στα μπάνια του πάρκου.

Το επίπεδο λεπτομέρειας ήταν συχνά εκπληκτικό. Για παράδειγμα, η αρχική έκδοση ενός τραγουδιού, όπως το "Purple Haze", το οποίο έπαιζε κατά μήκος των πεζόδρομων στην περιοχή Rock & Roll Heaven μεταμορφώθηκε άψογα σε μια σημείωση για τη σημείωση calypso εκδοχή της μελωδίας, καθώς οι επισκέπτες προσεγγίζουν την έλξη Reggae River Falls . Αυτά τα είδη των στιγμών, μαζί με το μεγάλο γκρινιάρης του πάρκου (δηλαδή ένα άγαλμα αγελάδας που έδειχνε το Elvis, έκαναν μικρές συζητήσεις με τους θεατές πριν τους ψεκάσουν με τους μαστούς του) και την αβλαβή αδιαφορία (το νέον στο σημάδι των μεγάλων γευμάτων ήταν άνετα σπασμένο για να διαβάσει " Me ") έθεσε έναν μολυσματικά αισιόδοξο ήχο που δεν θα μπορούσε παρά να δημιουργήσει χαμόγελα.

Η ροκ μουσική, η οποία με ειρωνεία τη στιγμή που χρησίμευσε ως μια γενιά-καθορίζοντας κλήση clarion, αλλά τώρα γέφυρες γενεών, χρησίμευσε ως ιδανικό σημείο αναφοράς για να συνδέσετε το πάρκο με το ευρύ φάσμα των επισκεπτών του. Τούτου λεχθέντος, ήταν το Hard Rock Park για όλους;

Μην αφήνετε την ετικέτα "Hard Rock" να σας ρίξει. Όπως και τα Hard Rock Cafes με τα οποία ήταν συνδεδεμένα (αν και, κατά περίεργο τρόπο, δεν υπήρχε Hard Rock Cafe στην περιοχή), το πάρκο χαρακτήρισε πολλά μουσικά είδη, με έμφαση στον ηλικιακό κλασικό βράχο. Αντίθετα από τις καφετέριες, όμως, η μουσική δεν έσπαζε αυτιά, έτσι οι οικογένειες και οι ηλικιωμένοι είχαν τη δυνατότητα να διατηρήσουν τη λογική τους (και την ακοή τους).

Με τις συναυλίες, τη ζωντανή μουσική και την δροσερή ατμόσφαιρα, οι επισκέπτες που βρίσκονται στο καράβι θα μπορούσαν να βρουν αρκετά για να κάνουν. Θα ήταν ωραίο αν το πάρκο είχε περισσότερα αξιοθέατα όπως το Moody Blues, οι νύχτες στο White Satin-The Trip . Οι γονείς μπορεί να έχουν αποφύγει να πληρώσουν την πλήρη τιμή για τα μικρά παιδιά. οι δραστηριότητες που απευθύνονται σε παιδιά κάτω των 36 ιντσών πιθανώς δεν δικαιολογούσαν το κόστος.

Το Hard Rock Park δεν είχε τα καθαρά πρόσωπα, τα εξαιρετικά βυθιστικά περιβάλλοντα ή τα αξεπέραστα αξιοθέατα του E-ticket ενός πάρκου της Disney (αν και οι νύχτες στο λευκό σατέν - το ταξίδι ήταν κοντά στην ποιότητα της Disney και αρκετά τριπλό ). Ούτε είχε ένα Six Flags- αξιόπιστο οπλοστάσιο των μηχανών συγκινήσεις (αν και το 150-πόδι ψηλό, 65-mph Led Zeppelin coaster περισσότερο από ό, τι κρατά το δικό του μεταξύ των λευκών βόλτες αρθρώσεις). Αλλά το Hard Rock Park είχε ένα συναρπαστικό θέμα που εκμεταλλεύτηκε έξυπνα για να δημιουργήσει μια συναρπαστική, διασκεδαστική εμπειρία.

Ξέρω: Είναι μόνο rock & roll. Αλλά σχεδόν όλοι το συμπαθούν. Και σχεδόν όλοι όσοι επισκέφτηκαν (οι οποίοι παραχώρησαν, δεν ήταν πολλοί άνθρωποι) έλαβαν ένα λάκτισμα από το Hard Rock Park.

Hard Rock Park Επισκόπηση

Το Hard Rock Park ύψους 55 στρεμμάτων και 400 δισεκατομμυρίων δολαρίων ήταν το πρώτο πάρκο με θέμα τη ροκ μουσική. Προσφέρει αξιοθέατα που επηρεάζονται από τη ροκ, μαζί με πολλά αναμνηστικά του rock 'n' roll, συναυλίες, ζωντανή μουσική, εστιατόρια, καταστήματα και αμφιθέατρο που παρουσιάζει συναυλίες. Το πάρκο παρουσίασε έξι ζώνες: