Πώς να δημιουργήσετε ένα σχέδιο έκτακτης ανάγκης για ταξίδια οδού RV

Η δημιουργία ενός αξέχαστου οδικού ταξιδιού RV μπορεί να φανεί απλή - επιλέγετε έναν προορισμό , κάνετε κράτηση στις κατασκηνώσεις σας και συσκευάζετε τον RV, σωστά; Οι έμπειροι ταξιδιώτες RV γνωρίζουν ότι υπάρχει κάτι περισσότερο που πρέπει να συμβεί για να κρατήσει αυτό το οδικό ταξίδι από να γίνει μια κακή μνήμη.

Ο σχεδιασμός για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης-τα πράγματα που ελπίζουμε ότι δεν θα συμβεί στο δρόμο-είναι ο καλύτερος τρόπος για να διατηρήσετε τα δρομολόγια σας στο δρόμο RV σε καλό δρόμο. Πάρτε αυτά τα τρία βήματα για τον προγραμματισμό έκτακτης ανάγκης RV οδικής έκτακτης ανάγκης, και στη συνέχεια να χαλαρώσετε!

Μπορείτε να κάνετε μια μεγάλη διακοπές, δεν έχει σημασία τι έρχεται το δρόμο σας.

Βήμα πρώτο: Αναγνώριση γνωστών κινδύνων

Από χρόνια προβλήματα υγείας μέχρι και σοβαρούς καιρούς , υπάρχουν οδικές εκδρομές που μπορούμε να σχεδιάσουμε αν αναγνωρίζουμε και αντιμετωπίζουμε τους κινδύνους.

Για παράδειγμα, αν εσείς ή κάποιος που ταξιδεύετε μαζί σας έχει προβλήματα υγείας που θα μπορούσαν να ξεσπάσουν στο δρόμο, κάντε τα απαραίτητα λύματα για την υγειονομική περίθαλψη ένα μέρος του σχεδίου διακοπών σας. Καταγράψτε όλα τα προβλέψιμα προβλήματα σε μια λίστα.

Εδώ είναι οι πιο κοινές καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης που μπορεί να αντιμετωπίσει ο αυτοκινητόδρομος RV:

Παρόλο που δεν θα μπορούσατε ποτέ να αντιμετωπίσετε έκτακτη ανάγκη ταξιδιού, αναγνωρίζοντας ότι θα μπορούσαν να συμβούν και τον προγραμματισμό του πώς θα ανταποκριθείτε είναι οι ενέργειες ενός έξυπνου ταξιδιώτη RV.

Βήμα δεύτερο: Διαμορφώστε το σχέδιό σας

Εργαστείτε μέσα από τον κατάλογο πιθανών καταστάσεων έκτακτης ανάγκης ένα κάθε φορά.

Ονομάστε τον κίνδυνο και στη συνέχεια προγραμματίστε τον τρόπο με τον οποίο θα μετριάσετε τη ζημιά. Ακολουθούν τρία παραδείγματα:

Τι γίνεται αν ένας από μας αρρωστήσει μακριά από το σπίτι;

Μάθετε εγκαίρως αν έχετε ασφαλιστική κάλυψη εκτός της περιοχής μας. Εξοπλισμένοι με αυτές τις πληροφορίες, θα τοποθετήσουμε τις ασφαλιστικές σας κάρτες και τις πληροφορίες επικοινωνίας του γιατρού σε ένα ασφαλές αλλά εύκολο στη χρήση σημείο πρόσβασης.

Εάν επιδεινωθεί η καταστροφή, λάβετε βοήθεια έκτακτης ανάγκης και, στη συνέχεια, επικοινωνήστε με το ασφαλιστικό μας σχέδιο για περαιτέρω οδηγίες.

Τι γίνεται αν ο RV σπάσει στο δρόμο;

Αυτή η κατάσταση έκτακτης ανάγκης μπορεί να συμβεί στους καλύτερους σχεδιαστές οδικών ταξιδιών, αλλά μπορείτε να μειώσετε τον κίνδυνο, ελέγχοντας τακτικά τον RV από τον μηχανικό σας. Αν αντιμετωπίσετε βλάβη κινητήρα, υπερφόρτωση κλιματισμού ή κάποιο άλλο μηχανικό πρόβλημα, έχοντας ένα σχέδιο στη θέση του, μπορεί να κάνει τη διαφορά μεταξύ του τερματισμού του ταξιδιού σας νωρίς και μιας προσωρινής καθυστέρησης. Ένα σχέδιο οδικής βοήθειας μέσω ενός ομίλου αυτοκινήτων ή του ασφαλιστή σας RV είναι ένα βασικό εργαλείο που πρέπει να εξετάσετε. Σημειώστε πώς θα επικοινωνήσετε μαζί τους και τι καλύπτουν. Αν είστε ειδικευμένοι σε μηχανικές επισκευές, το κιτ εργαλείων RV θα πρέπει να περιέχει προειδοποιητικές λυχνίες και άλλο εξοπλισμό ασφαλείας, καθώς και βασικά εργαλεία και προμήθειες.

Τι γίνεται αν κλέβονται οι πιστωτικές μας κάρτες ή τα μετρητά;

Η ηλεκτρονική τραπεζική κάνει αυτήν την κατάσταση έκτακτης ανάγκης πολύ πιο εύκολη από ό, τι στο παρελθόν. Συμπεριλάβετε στο σχέδιό σας τον τρόπο αναφοράς των κλεμμένων καρτών και τι χρειάζεται για να ολοκληρώσετε μια τραπεζική μεταφορά από την τράπεζά σας σε μια απομακρυσμένη τοποθεσία. Πριν φύγετε, διαιρέστε τις χρεωστικές και τις πιστωτικές κάρτες, έτσι ώστε κανένας ταξιδιώτης να μην τα κρατά όλα. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή όπως το iProtect ή Keeper για την αποθήκευση και την κρυπτογράφηση των αριθμών των καρτών σας και των πληροφοριών του τραπεζικού λογαριασμού σας για εύκολη πρόσβαση στο δρόμο.

Αυτός ο κατάλογος θα είναι το πλαίσιο του αποτελεσματικού σχεδίου έκτακτης ανάγκης για το οδικό ταξίδι.

Βήμα τρίτο: Συγκεντρώστε τους πόρους σας

Αφού έχετε κάνει το "τι θα συμβεί αν αυτό το τρομακτικό πράγμα συμβαίνει;" περίγραμμα, περάστε από κάθε λύση και προσδιορίστε τους πόρους που θα χρειαστείτε για την αποτελεσματική εκτέλεση του σχεδίου.

Για κάθε πιθανή έκτακτη ανάγκη, υπάρχουν άνθρωποι, εργαλεία ή στρατηγικές που μπορούν να σας βοηθήσουν . Ποιους πόρους διαθέτετε ήδη για να αντιμετωπίσετε ένα ξαφνικό, αρνητικό γεγονός; Συγκεντρώστε τα έγγραφα, τις πληροφορίες επικοινωνίας ή άλλα υλικά που απαιτούνται για κάθε ανάλυση.

Για παράδειγμα, συγκεντρώστε πληροφορίες σχετικά με την οδική βοήθεια, τις ιατρικές και οδοντιατρικές κάρτες ασφάλισης, τις πληροφορίες επικοινωνίας γιατρού, ένα πλήρως εξοπλισμένο κιτ εργαλείων RV για μηχανικά θέματα, ένα ραδιόφωνο καλής κατάστασης, πληροφορίες επικοινωνίας για τράπεζες και εταιρείες πιστωτικών καρτών και τους αριθμούς για τους ανθρώπους θα επικοινωνήσατε πίσω στο σπίτι εάν έπληξε την καταστροφή.

Είτε σχεδιάζετε να βγείτε από το δρόμο για να βρείτε καταφύγιο όταν χτυπήσει κακές καιρικές συνθήκες είτε έχετε αποθηκεύσει τις πληροφορίες επαφής έκτακτης ανάγκης στο τηλέφωνό σας για τους πρώτους ανταποκριτές (ετικέτα τους "ICE" για Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης) γνωρίζοντας μπροστά του τι θα κάνετε μπορεί να πάρει το άγχος από το ταξίδι.

Ακολουθώντας τα τρία αυτά βήματα, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα αποτελεσματικό σχέδιο έκτακτης ανάγκης RV οδικής έκτακτης ανάγκης που αποθηκεύει την ημέρα, ανεξάρτητα από το τι συναντάτε.

Ο Joe Laing είναι ο διευθυντής μάρκετινγκ για την El Monte RV, μια εθνική εταιρεία ενοικίασης RV.