Το ζωολογικό κήπο του Τολέδο

Ο ζωολογικός κήπος του Τολέδο , με περισσότερα από 5.300 ζώα που αντιπροσωπεύουν περισσότερα από 760 είδη, θεωρείται σταθερά ένα από τα κορυφαία ζωολογικά ιδρύματα της χώρας.

Στο τεύχος Ιουνίου / Ιουλίου 2004 του περιοδικού Child , ο ζωολογικός κήπος του Τολέδο κατατάχθηκε ως ο 8ος καλύτερος ζωολογικός κήπος για παιδιά στις ΗΠΑ. Περιλαμβάνοντας την περιοχή μεταξύ του δρόμου Anthony Wayne και του Broadway, ο ζωολογικός κήπος Toledo βρίσκεται μόλις τέσσερα μίλια από το κέντρο του Τολέδο .

Σχετικά με τον ζωολογικό κήπο του Τολέδο

Η εξισορρόπηση των ιστορικών κτιρίων με πρωτοποριακά εκθέματα, ο ζωολογικός κήπος Toledo τονίζει κλασικά αγαπημένα όπως η αφρικανική σαβάννα, με το Hippoquarium, το πρώτο εκθετήριο του είδους του στον κόσμο. το Βασίλειο των πιθήκων και το πρωτογενές δάσος. και νεότερα αξιοθέατα όπως το Arctic Encounter, το οποίο στεγάζει τρεις πόρνες αρκούδας που γεννήθηκαν το 2006 και η Αφρική! - μια φυσική εκδήλωση με καμηλοπάρδαλη, ζέβρες, wildebeests και πολλά άλλα, που ζουν μαζί σε ένα υπαίθριο περιβάλλον. Ο ζωολογικός κήπος του Τολέδο είναι το πιο δημοφιλές αξιοθέατο στο Βορειοδυτικό Οχάιο, με σχεδόν 1 εκατομμύριο επισκέπτες κάθε χρόνο.

Η ιστορία του ζωολογικού κήπου

Ο Ζωολογικός Κήπος του Τολέδο ξεκίνησε με μια απλή δωρεά ενός μοναδικού ξυλογραφίου στο Τοπικό Συμβούλιο του Τολέδο το 1900. Από εκεί, ο ζωολογικός κήπος έχει επεκταθεί και αλλάξει, αλλά κατάφερε να διατηρήσει μια ιστορική αίσθηση με πολλά από τα κτίρια της εποχής WPA άθικτος. Τα κλουβιά, τα ενυδρεία και τα κτίρια ερπετών αποτελούν μέρος της Υπηρεσίας Προόδου Έργων (WPA) και ενώ έχουν ανακαινιστεί με τα χρόνια, έχουν την ίδια αίσθηση και τα ίδια χαρακτηριστικά με αυτά που δημιουργήθηκαν για πρώτη φορά.

Μια άλλη ιστορική δομή στο ζωολογικό κήπο στο αμφιθέατρο, η οποία φιλοξενεί πολλούς μεγάλους μουσικούς κατά τη διάρκεια της ετήσιας σειράς καλοκαιρινών συναυλιών.

Το 1982, η ιδιοκτησία του ζωολογικού κήπου μεταφέρθηκε από την πόλη του Τολέδο στην Ζωολογική Εταιρεία του Τολέδο. Από τη μεταφορά αυτή, ο ζωολογικός κήπος έχει κάνει πολλές βελτιώσεις, πιο πρόσφατα με τη δημιουργία ενός νέου χώρου στάθμευσης που οδηγεί στο συγκρότημα εισόδου, πλήρης με κατάστημα δώρων και χαρακτηρίστηκε ράμπες πεζών πάνω από το Anthony Wayne Trail.

Επισκεφτείτε τον ζωολογικό κήπο του Τολέδο

Ο ζωολογικός κήπος του Τολέδο είναι ανοιχτός όλο το χρόνο, με εξαίρεση τις ημέρες των ευχαριστιών, των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Από την 1η Μαΐου έως την Ημέρα της Εργασίας, ο ζωολογικός κήπος είναι ανοιχτός από τις 10 π.μ. έως τις 5 μ.μ., με συντομευμένες ώρες από τις 10πμ έως τις 4μμ από την Ημέρα Εργασίας μέχρι τις 30 Απριλίου. Οι επισκέπτες επιτρέπεται να παραμείνουν στο ζωολογικό κήπο μία ώρα μετά το κλείσιμο των πύλων, έκθεμα. Ο ζωολογικός κήπος είναι πλέον ένας χώρος χωρίς καπνό, με καθορισμένες περιοχές καπνίσματος για τους επισκέπτες.

Αδεια

Από τον Μάρτιο έως τον Οκτώβριο, η είσοδος στο ζωολογικό κήπο του Τολέδο είναι 14 δολάρια για τους ενήλικες και 11 δολάρια για τα παιδιά 2-11 και τα άνω των 60 ετών. Από το Νοέμβριο έως τον Φεβρουάριο η είσοδος είναι 7 δολάρια για ενήλικες και 5,50 δολάρια για παιδιά και ηλικιωμένους. Μια έκπτωση $ 1 είναι διαθέσιμη αγοράζετε τα εισιτήριά σας online. Παιδιά κάτω των 2 ετών και μέλη του ζωολογικού κήπου παραλαμβάνονται δωρεάν. Οι τιμές για ομίλους, για ομάδες 20 ετών και άνω, προσφέρονται επίσης. Εκείνοι με έγκυρη στρατιωτική ταυτότητα καλωσορίζονται δωρεάν στον ζωολογικό κήπο, ενώ τα άμεσα μέλη της οικογένειας λαμβάνουν την έκπτωση για ομαδικές χρεώσεις. Οι κάτοικοι του Lucas County λαμβάνουν δωρεάν εισιτήριο στο ζωολογικό κήπο κάθε Δευτέρα (χωρίς αργία) μεταξύ των ωρών 10 π.μ. και μεσημέρι, με ισχύουσα ταυτότητα. Οι κάτοικοι του Lucas County δικαιούνται επίσης έκπτωση εισόδου $ 2 σε άλλες χρονικές στιγμές.

Χώρος στάθμευσης και άλλες εγκαταστάσεις

Ο χώρος στάθμευσης στο ζωολογικό κήπο του Τολέδο είναι διαθέσιμος στην παρτίδα Anthony Wayne Trail για $ 6, όπου τα μέλη μπορούν να σταθμεύσουν δωρεάν αφού παρουσιάσουν μια κάρτα μέλους.

RVs, κατασκηνωτές, προπονητές ή οποιοδήποτε όχημα που παίρνει δύο θέσεις στάθμευσης, χρεώνονται $ 15 και μπορεί να κληθούν να σταθμεύσουν στο πίσω μέρος της παρτίδας.

Οι εγκαταστάσεις ενοικίασης είναι διαθέσιμες και στις δύο εισόδους με τον ακόλουθο εξοπλισμό: βαγόνια - $ 10, περιπατητές - $ 5, αναπηρικά αμαξίδια - $ 10, μηχανοκίνητα σκούτερ - από $ 25, ανάλογα με το μέγεθος. Τα σκούτερ πρέπει να δεσμεύονται εκ των προτέρων με την κλήση (419) 389-6561 και η ταυτότητα θα γίνεται κατά τη διάρκεια της ενοικίασης αναπηρικής καρέκλας ή σκούτερ.

Στοιχεία επικοινωνίας

Ο ζωολογικός κήπος του Τολέδο
2 Hippo Way -ή- 2700 Broadway
Toledo, OH 43609
(419) 385-5721

(Ενημερώθηκε 9-26-12)