Προσιτές Αποδράσεις Φθινόπωρο στο Ohio State Lodges Lodges

Midwest αποδράσεις μέχρι και 25 τοις εκατό μακριά

Ψάχνετε για μια προσιτή απόδραση Σαββατοκύριακου Midwestern αυτό το φθινόπωρο; Το Ohio State Lod Lodges προσφέρει πακέτα πτώσης με εξοικονόμηση έως και 25% για διαμονές μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου 2017.

Το Οχάιο διαθέτει 74 κρατικά πάρκα με ποικιλία καταλυμάτων, συμπεριλαμβανομένων των θέσεων θέρετρων και των ιδιωτικών εξοχικών κατοικιών, με ρουστίκ καμπίνες με κάμπιες ή κουκέτες. Οι πιο πολυτελείς από τις επιλογές είναι οι Ohio State Lod Lodges, οι οποίες προσφέρουν μια προσιτή, όλο το χρόνο, εμπειρία θέρετρου, που περιλαμβάνει πλήρεις τραπεζαρία, γήπεδα γκολφ και μια σειρά από φιλικές προς την οικογένεια ανέσεις και δραστηριότητες. Τα περισσότερα από τα καταλύματα έχουν θέα σε μια μεγάλη λίμνη και προσφέρουν μαρίνα με ενοικιάσεις σκαφών.

Τα καταλύματα στο State Park Lodges είναι μοντέρνα και άνετα, με μια ποικιλία από διαμορφώσεις δωματίων, όπως μερικά με σοφίτες ή φιλικά προς τα παιδιά κουκέτες. Οι καμπίνες με πλήρως εξοπλισμένες κουζίνες και σαλόνια παρέχουν ένα άνετο χώρο συγκέντρωσης για οικεία μαγειρικά σκεύη οικογένειας και παιχνίδια καρτών αργά το βράδυ. Οι σουίτες διαθέτουν επίσης δορυφορική τηλεόραση και Wi-Fi υψηλής ταχύτητας. Όλα τα καταλύματα διαθέτουν επίσης μια ποικιλία από φιλικά προς τα κατοικίδια δωμάτια ή καμπίνες.

Τα πέντε κρατικά πάρκα του Οχάιο παρέχουν μια μεγάλη ποικιλία δραστηριοτήτων για όλες τις ηλικίες.

Κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου, τα καταλύματα προσφέρουν πεζοπορία, ποδηλασία, ψάρεμα, geocaching και πολλές άλλες δραστηριότητες.

Οι πέντε οίκοι του State Park του Οχάιο, που λειτουργούν από το Xanterra Parks & Resorts, βρίσκονται κοντά στις μεγάλες πόλεις του Οχάιο και στα γύρω κράτη, διευκολύνοντας τις οικογένειες να συγκεντρωθούν από διάφορες τοποθεσίες.

Ελέγξτε τιμές στο Salt Fork State Park Lodge, 12 μίλια από το Cambridge
Ελέγξτε τιμές στο Maumee Bay State Lodge Lodge, 12 μίλια ανατολικά του Τολέδο.


Ελέγξτε τιμές στο Mohican State Park Lodge, 75 μίλια από τους δύο Κολόμπους και Akron
Ελέγξτε τιμές στο Punderson Manor State Park Lodge, 35 μίλια ανατολικά του Κλίβελαντ
Ελέγξτε τιμές στο Deer Creek State Park Lodge, 35 μίλια νότια του Κολόμπους

Μείνετε ενημερωμένοι σχετικά με τις τελευταίες ιδέες για οικογενειακές διακοπές, ταξιδιωτικές συμβουλές και προσφορές. Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο δωρεάν οικογενειακών διακοπών μου σήμερα!