Το νησί Kelleys της λίμνης Erie

Το νησί Kelleys, το μεγαλύτερο από τα νησιά της λίμνης Erie, βρίσκεται ακριβώς έξω από τη βόρεια κεντρική ακτή του Οχάιο, προσβάσιμη με συχνές πορθμεία και μικρά αεροπλάνα.

Το νησί είναι αγαπημένο το καλοκαίρι. Λιγότερο συνωστισμένος από τον ξάδελφό του, το νησί Middle Bass και το Put -in-Bay, η Kelleys είναι γνωστή για τα εστιατόρια, το οινοποιείο, τα βικτοριανά σπίτια και τα παγετώνα αυλάκια της, τα υπολείμματα της Εποχής των Παγετώνων.

Ιστορία του νησιού Kelleys

Το νησί Kelleys ήταν κάποτε καλυμμένο από παγετώνες.

Καθώς αυτά τα φύλλα πάγου υποχώρησαν, χαράχτηκαν τα "παγετώνα αυλάκια" του νησιού. Το νησί ήταν επίσης το σπίτι των φυλών Erie και τα παραδείγματα της τέχνης τους είναι σκαλισμένα σε ογκόλιθους στην Kelleys

Τον 19ο αιώνα, η Kelleys ήταν γεμάτη με λατομεία ασβεστόλιθου και έγινε ο μεγαλύτερος παραγωγός ασβεστολιθικών και ασβέστου προϊόντων στον κόσμο. Οι επιχειρηματίες της εποχής έχτισαν μεγάλα βικτοριανά σπίτια στο νησί, πολλά από τα οποία παραμένουν ακόμα. Ο τουρισμός άρχισε να αναπτύσσεται στο νησί στα μέσα της δεκαετίας του 1950.

Μετάβαση στο νησί Kelleys

Η γραμμή πλοίων Kelleys Island Ferry Boat Line λειτουργεί όλο το χρόνο από το Marblehead προς το νησί Kelleys. Τα πλοία αναχωρούν από το Marblehead, επιτρέποντας τις καιρικές συνθήκες, κάθε ώρα το χειμώνα και κάθε μισή ώρα μεταξύ της Ημέρας του Μνήμης και της Ημέρας Εργασίας.

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, το κρουαζιερόπλοιο Goodtime I Lake κάνει ημερήσιες εκδρομές από Sandusky έως Kelleys και Put-in-Bay.

Υπάρχουν επίσης αρκετές μαρίνες στο νησί για να κολυμπήσετε το δικό σας σκάφος και ένα ιδιωτικό αεροδρόμιο.

Θελγήτρα

Ανάμεσα στα πολλά πράγματα που πρέπει να κάνετε στο νησί Kelleys είναι:

Εστιατόρια στο νησί Kelleys

Μέρος της διασκέδασης της επίσκεψης στο νησί Kelleys επισκέπτεται τα πολλά εστιατόρια διασκέδασης εκεί. Μεταξύ αυτών είναι:

Ξενοδοχεία

Η διαμονή σας στο νησί Kelleys σας επιτρέπει να απολαύσετε τη χαλαρωτική ατμόσφαιρα για περισσότερο από την ημέρα. Προγραμματίστε νωρίς, ωστόσο, καθώς τα καταλύματα πωλούνται νωρίτερα.

Κατασκήνωση

Το Kelleys Island State Park προσφέρει 129 σκιερά κάμπινγκ, τα οποία είναι διαθέσιμα με βάση την πρώτη προτεραιότητα. Το πάρκο προσφέρει επίσης αρκετές κάμπινγκ κατοικίδιων ζώων, yurts, και μερικές περιοχές με ηλεκτρικά hook-ups. Υπάρχουν πολλά σπίτια ντους. Καλέστε 419 746-2546 για πληροφορίες.