Μουσείο Επιστημών Οκλαχόμα στο OKC - Παλαιότερα ονομάστηκε το Omniplex

Το Μουσείο Επιστημών Η Οκλαχόμα, που κάποτε ονομάστηκε Omniplex, είναι ένα από τα κορυφαία εκπαιδευτικά αξιοθέατα της OKC. Με εκθέματα, πλανητάριο, γκαλερί και πολλά άλλα, το Μουσείο Επιστημών της Οκλαχόμα προσφέρει μια σπάνια ευκαιρία να ζήσετε εκπληκτική και διαδραστική εκπαίδευση.

Ιδρύθηκε το 1962, το Omniplex μεταφέρθηκε στην τρέχουσα θέση του στο συγκρότημα του μουσείου του Κίρππατρικ Κέντρου το 1978 και άλλαξε το όνομά του στο Μουσείο Επιστημών Οκλαχόμα το 2007.

Είσοδος και Ώρες Λειτουργίας:

Το μουσείο είναι ανοιχτό από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 9 π.μ. - 5 μ.μ., το Σάββατο από τις 9 π.μ. - 6 μ.μ. και την Κυριακή από τις 11 π.μ. - 6 μ.μ.

Γενική είσοδος η οποία περιλαμβάνει όλα τα hands-on εκθέματα, το Science Live! και το πλανητάριο είναι 15,95 δολάρια για ενήλικες και 12,95 δολάρια για παιδιά (3-12) και ηλικιωμένους (65+). Ορισμένα εκδρομικά ταξίδια μπορεί να απαιτούν και επιπλέον χρέωση. Λάβετε λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τις τιμές ή καλέστε (405) 602-6664 για να ρωτήσετε σχετικά με τις τιμές ομάδας.

Ο χώρος στάθμευσης είναι δωρεάν.

Τοποθεσία:

Το Μουσείο Επιστήμης Οκλαχόμα βρίσκεται δίπλα στον ζωολογικό κήπο της Οκλαχόμα Σίτι στο 2100 NE 52nd στην περιφέρεια περιπέτειας. Βρίσκεται νότια του I-44 και δυτικά του I-35, ακριβώς έξω από τη λεωφόρο Martin Luther King.

Εκθέματα:

Υπάρχει κυριολεκτικά οτιδήποτε κάτω από τον ήλιο για επιστήμονα-μυαλό άτομα στο Μουσείο Επιστήμης Οκλαχόμα. Τα διαδραστικά εκθέματα και οι μοναδικές οθόνες κάνουν το μουσείο πραγματικά εκπληκτική εκπαιδευτική εμπειρία. Δείτε το εκθετήριο "Tinkering Garage", όπου οι επισκέπτες μπορούν να εξερευνήσουν τα εργαλεία και να δημιουργήσουν τα δικά τους έργα.

Ο "χώρος προορισμού" διαθέτει μοναδικά αντικείμενα χώρου όπως ο πραγματικός προσομοιωτής αποστολής μονάδας εντολών Apollo και πολλά άλλα.

Το "Science Live" είναι μια καθημερινή ζωντανή παράσταση επιστήμης όπου οι επισκέπτες μπορούν να παρακολουθήσουν τα μυστήρια της χημείας και της φυσικής, συμπεριλαμβανομένων μερικών εκπληκτικών εκρήξεων χημικής αντίδρασης, και το "Gadget Trees" χαρακτηρίζει την ψηλότερη σπειροειδή διαφάνεια στον κόσμο.

Αυτό είναι μόνο ξύσιμο της επιφάνειας ως Μουσείο Επιστήμης Οκλαχόμα δίνει στους επισκέπτες την ευκαιρία να συμμετέχουν ενεργά στην επιστημονική και ιστορική εξερεύνηση.

Το Πλανητάριο:

Μουσείο Επιστήμης Το Πλανητάριο της Οκλαχόμα δίνει στους επισκέπτες την ευκαιρία να εξερευνήσουν τα θαύματα του διαστήματος. Δείτε συναρπαστικές εκπομπές για τα αστέρια και τα βάθη του σύμπαντος και δείτε τα τελευταία νέα και εικόνες από τη NASA και τους κορυφαίους αστρονόμους στον κόσμο.

Επιστημονικές διακοπές:

Το πρόγραμμα "Science Overnight" επιτρέπει στις οικογένειες να περάσουν τη νύχτα στο μουσείο. Οι συμμετέχοντες φέρνουν τους υπνόσακους και τα μαξιλάρια τους και απολαμβάνουν τη μαγεία και το θαύμα της επιστήμης - μετά το σκοτάδι. Κάθε εκδήλωση είναι θέμα και περιλαμβάνει πρόσβαση σε όλα τα εκθέματα και τις εκθέσεις του μουσείου, καθώς και ειδικά σχεδιασμένες πρακτικές δραστηριότητες. Λάβετε περισσότερες πληροφορίες ή καλέστε (405) 602-6664.

Μέλος Μουσείου:

Μουσείο Επιστημών Τα μέλη της Οκλαχόμα δικαιούνται απεριόριστη πρόσβαση σε εκθέματα, το Πλανητάριο, το Science Live και περισσότερα από 250 άλλα μουσεία συνεργάτες παγκοσμίως για ένα χρόνο. Λαμβάνουν επίσης ενημερωτικά δελτία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ειδικές εκδηλώσεις συμμετοχής και εκπτώσεις σε πάρτι γενεθλίων, αγορές Science Shop και εκπαιδευτικά μαθήματα στο μουσείο.

Τα ετήσια έξοδα συμμετοχής ξεκινούν από $ 95.

Ελέγξτε εδώ ή καλέστε (405) 602-6664 για περισσότερες πληροφορίες.

Τρόφιμα, Κατάστημα κλπ .:

Το Pavlov's Café σερβίρει μεγάλη ποικιλία από τρόφιμα από σαλάτα και παραγεμισμένα γιαούρτι για πρωινό μέχρι σάντουιτς και σαλάτες το απόγευμα. Οι ομαδικές χρεώσεις διατίθενται για γεύματα 15 ατόμων και άνω, αλλά πρέπει να καλέσετε μπροστά - (405) 602-3760.

Το Science Shop έχει πολλές επιλογές δώρων ή σουβενίρ. Υπάρχουν ειδικά σχεδιασμένα t-shirts, μοναδικά κιτ επιστήμης και πολλά άλλα.