Μάθετε περισσότερα για την έκθεση της πολιτείας της Φλόριντα

Πάντα τον Φεβρουάριο, πάντα στην Τάμπα, και πάντα διασκεδαστικό

Το έτος ήταν 1904. Η αμερικανική σημαία είχε 45 αστέρια, ο Θεόδωρος Ρούσβελτ ήταν πρόεδρος και ο μέσος Αμερικανός κέρδισε μόλις 22 σεντς την ώρα. Εκείνη τη χρονιά, η έκθεση που αργότερα θα ήταν γνωστή ως η Κρατική Έκθεση της Φλόριντα άνοιξε τις πύλες της στην Τάμπα. Έκτοτε, υπήρξαν απίστευτες εφευρέσεις, πόλεμοι, κοινωνικές αλλαγές και μουσικά στυλ που έπληξαν κάθε γενιά. Ακόμα, η Κρατική Έκθεση της Φλόριντα που πραγματοποιήθηκε το Φεβρουάριο παραμένει μια βιτρίνα του καλύτερου κράτους που μπορεί να προσφέρει.

Σήμερα, η Κρατική Έκθεση της Φλώριδας, που παρουσιάστηκε από το Τμήμα Γεωργίας και Υπηρεσιών Καταναλωτή της Φλόριντα, προσελκύει μέχρι και μισό εκατομμύριο ανθρώπους σε 12 ημέρες.

Θελγήτρα

Οι Fairgoers μπορούν να απολαύσουν ένα ευρύχωρο μεσοδιάστημα που προσφέρει πάνω από 100 βόλτες και παιχνίδια. Και, υπάρχει καλό φαγητό-βαμβάκι, παγωτό, και τα τηγανητά πράγματα που ποτέ δεν σκέφτηκε να τηγανίζετε.

Οι εκθέτες προέρχονται από όλο το κράτος για να συνεχίσουν την παράδοση να επιδεικνύουν τα χειροποίητά τους. Τα παιδιά που συμμετέχουν στο Club 4-H και οι μελλοντικοί αγρότες της Αμερικής είναι πρόθυμοι να δείξουν τις ικανότητές τους και τα ζώα τους.

Μια επίσκεψη στην Κρατική Έκθεση της Φλόριντα δεν είναι πλήρης χωρίς να επιστρέψει εγκαίρως στο Cracker Country - ένα ρουστίκ χωριό από το τέλος του αιώνα.

Ψυχαγωγία

Ενώ μερικές από τις βασικές ψυχαγωγικές δραστηριότητες για την Κρατική Έκθεση της Φλώριδας είναι δωρεάν, απαιτείται τακτική δίκαιη είσοδος. Ορισμένες εκπομπές απαιτούν ειδικό εισιτήριο εκτός από την δίκαιη είσοδο.

Τα δωρεάν αξιοθέατα και παραστάσεις τόσο σε εσωτερικό όσο και σε εξωτερικό χώρο είναι διαθέσιμα καθημερινά σε όλους τους εκθεσιακούς χώρους, συμπεριλαμβανομένων παρελάσεων, συγκροτημάτων, βιοτεχνιών και πολλά άλλα.

Θέμα

Το φθινόπωρο του 2010, αποφασίστηκε ότι η χρήση ενός μεταβαλλόμενου θέματος από έτος σε έτος θα εξαλειφθεί υπέρ ενός συνεπούς συνθήματος που αντιπροσωπεύει καλύτερα το εμπορικό σήμα της Φλόριντα. Το ετήσιο σύνθημα της Κρατικής Έκθεσης της Φλόριντα είναι "Η καλύτερη εποχή του χρόνου!"

Περισσότερα για την κομητεία Cracker

Το Cracker Country είναι ένα μουσείο ζωντανής ιστορίας που βρίσκεται στο Fairgrounds της πολιτείας της Φλόριντα και μεταφέρει εκθέματα σε διαφορετικό χρόνο στο εκθετήριό του, "Ανακαλύψτε το παρελθόν". Όταν επισκέπτεστε το Cracker Country, θα μπείτε στα αρχικά ιστορικά κτίρια των αρχών της δεκαετίας του 1900 στην αγροτική Φλόριντα.

Το μουσείο διαθέτει μια συλλογή 13 αρχικών κτιρίων που χρονολογούνται από το 1870 έως το 1912. Τα κτίρια κυμαίνονται από δημόσια κτίρια όπως το Terry Store και το Okahumpka Train Depot σε ιδιωτικά κτίρια όπως σπίτια.

Πληροφορίες εισόδου

Τα εισιτήρια εισόδου για την εκδήλωση διατίθενται συνήθως τον Δεκέμβριο ή τον Ιανουάριο σε ολόκληρη την πολιτεία σε συγκεκριμένες διαφημισμένες τοποθεσίες και σε απευθείας σύνδεση. Συνήθως μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα αγοράζοντας εισιτήρια πριν από την έναρξη της έκθεσης. Τα εισιτήρια Midway, τα περιβραχιόνια και τα εισιτήρια συναυλιών δεν περιλαμβάνουν την είσοδο σε δίκαιη πύλη.

Οδηγίες και Χώρος στάθμευσης

- Δείτε στον χάρτη Το ξενοδοχείο βρίσκεται στα βορειο-ανατολικά της πόλης ( Tampa,), μονάχα 7 λεπτά με αυτοκίνητο από το κέντρο της.Αυτό το ξενοδοχείο είναι κάτι παραπάνω από ένα Οικογενειακό ξενοδοχείο τριών αστέρων. Ο χώρος στάθμευσης είναι δωρεάν και σε κάθε πύλη διατίθενται θέσεις στάθμευσης για αναπηρικές καρέκλες. Υπάρχει δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο από το πάρκο και το τρέξιμο που διέρχεται συνεχώς μεταξύ του Highland Oaks (I-75 στο Highway 574 Exit) και της πύλης εισόδου.