ΤΑΟ Λας Βέγκας στο Βενετσιάνικο ξενοδοχείο

Χορός και δείπνο στο TAO Nghtclub στο Λας Βέγκας

Εάν είστε οπαδός του ντεκόρ τη στιγμή που περπατάτε στο TAO Las Vegas, θα γοητευθείτε από την προσπάθεια να μετατραπεί ένα νυχτερινό κέντρο σε ναό. Μην ανησυχείτε, εδώ δεν συμβαίνει τίποτα που να μπορεί να θεωρηθεί ιερό. Ο κύριος χώρος θα σας υποδεχτεί να χορέψετε και τα οικεία σημεία του δεύτερου ορόφου θα σας σαγηνεύσουν με την κλήση να μιλήσετε. Εάν χρειάζεστε λίγο περισσότερη οικειότητα σε ένα κλαμπ που μπορεί να διπλασιαστεί ως ένα σαλόνι στο μικρό δωμάτιο από το κεντρικό πίστα και θα δείτε ένα lounge με ένα μπαρ, έναν DJ και μερικά σημεία για να καθίσετε και να συνομιλήσετε με αυτό το ιδιαίτερο κάποιον που μόλις συναντήσατε.

Το ΤΑΟ Λας Βέγκας εξακολουθεί να τραβάει τεράστια πλήθη μετά από όλα τα χρόνια που έχει ανοίξει. Το κάνει αυτό επειδή εξακολουθεί να είναι πολύ συναφές στη σκηνή της νυχτερινής ζωής στο Λας Βέγκας, οπότε θα πρέπει να επισκεφθείτε τουλάχιστον μία φορά. Το να φτάνεις νωρίς στη λέσχη θα βοηθήσει με τις γραμμές και θα κάνει κράτηση, ενώ θα κοστίσει περισσότερο, ίσως ακόμη και να σου δώσει ένα μέρος για να καθίσεις ανάμεσα σε χορευτικές περιόδους.

Τοποθεσία: Το Ενετικό Resort Hotel Casino
3355 Las Vegas Blvd. Νότος
Las Vegas, NV 89109
702-388-8588

Πάρε οδηγίες

Ώρες στο ΤΑΟ Λας Βέγκας στο ξενοδοχείο Venetian: Πέμπτη & Παρασκευή 10 μ.μ.μ.μ. / Σάββατο 9:30 μ.μ. - 4 μ.μ.

Κάλυψη στο ΤΑΟ Λας Βέγκας στο ξενοδοχείο Venetian:
Πέμπτη: $ 20 Κυρίες / $ 30 κύριοι
Παρασκευή: $ 20 Κυρίες και κύριοι
Σάββατο: $ 20 Κυρίες / $ 30 Gentleman

Όλες οι τιμές υπόκεινται σε αλλαγές και κυμαίνονται ανάλογα με τη νύχτα και τυχόν ειδικές ρυθμίσεις που γίνονται μέσω των φιλοξενουμένων VIP

Πρέπει να πάρετε τον κατάλογο ή να πάρετε τη θεραπεία VIP; Στείλτε τους ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή δώστε τους μια κλήση και ζητήστε το.

Ηλικία: 21 ετών και άνω

Κωδικός ντυσίματος στο Nightclub του TAO Las Vegas:
Μοντέρνα ενδυμασία, τα συνηθισμένα πράγματα απαγορεύονται και προσπαθούν να κολλήσουν στον κώδικα ενδυμασίας. Χωρίς φαρδιά τζιν, κορυφές δεξαμενών, σαγιονάρες. Εκτός αν είστε διάσημοι, τότε μπορείτε να φορέσετε ό, τι θέλετε.

Οι γυναίκες φορούν μικροσκοπικά είδη ρουχισμού και πολύ ψηλά τακούνια που μπορεί να μην διαρκούν τη νύχτα.

Ομάδες των γυναικών θα φορούν σχεδόν ό, τι θέλουν. (Αυτή η μύα είναι αστεία, αλλά μερικές φορές είμαι συγκλονισμένη)

Οι άνδρες πρέπει να τηρούν τον κώδικα ενδυμασίας στο TAO Las Vegas, ώστε να είστε βέβαιοι ότι η ενδυμασία σας μοιάζει σαν να επρόκειτο να υποβάλετε αίτηση για δουλειά ως συνοδεία για εξαιρετικά ελκυστικά όμορφα άτομα που είναι καινούργια για τη μόδα. Μην φοβάστε, σκοτεινά παντελόνια, τζιν, λινά, kaki δουλεύουν μαζί με ένα μοντέρνο πουκάμισο. Εάν νομίζετε ότι πρέπει να φορέσετε ένα μπλουζάκι ζευγάρι με ένα παλτό και θα δούμε καλά. Δεν υπάρχει λόγος να κάνετε κάτι παραπάνω στο ΤΑΟ, αλλά μπορείτε να πάτε στραβά σκέπτοντας ότι θέλετε να ντυθείτε σαν κάποιος που μόλις έφυγε από το τοπικό γήπεδο μπάσκετ. Δεν θα μπεις.

Τι είναι όπως στο ΤΑΟ Las Vegas στο Ξενοδοχείο Venetian:

Το Tao είναι τεράστιο και έχει την ικανότητα να είναι πολύ μεγάλο. Ωστόσο, μια λέσχη χωρισμένου επιπέδου σας δίνει τη δυνατότητα να χάσετε τον εαυτό σας. Ελέγξτε τις περιοχές VIP και σχεδόν πάντα βλέπετε κάποιο διάσημο ή κακόφημο πρόσωπο που αναμιγνύεται με ένα σωρό όμορφα άτομα. Φανταστείτε ένα πολύ μεγάλο σαλόνι που αισθάνεται άνετα κρατώντας πολλή σεξουαλική ενέργεια. Οι χορευτές γύρω από τον σύλλογο είναι πολύ δελεαστικοί και η ατμόσφαιρα είναι κάθε τόσο σέξι.

Εάν πηγαίνετε μέσα με μια ημερομηνία και δεν είναι ένας τεράστιος ανεμιστήρας του συναισθήματος συνθλίβονται ή εσείς οι ίδιοι δεν απολαμβάνετε ότι claustrophobic συναίσθημα που παίρνετε όταν όλοι οι άλλοι συγκρούονται με σας, ίσως να θέλετε να εξετάσει ένα τραπέζι και να μείνει μακριά από οπουδήποτε οι άνθρωποι προσπαθούν να περπατήσουν, μπορεί να γεμίσει.

Εσείς και μερικοί τύποι θέλετε να μπείτε στο ΓΤΒ; Εδώ είναι μερικές συμβουλές για το πώς να μπει σε ένα κλαμπ του Λας Βέγκας.

Μουσική: EDM, Hip Hop, Rock

Προτάσεις:
Κατ 'αρχάς, φέρτε αρκετά χρήματα, φαίνεται να τελειώνω από αυτό κάθε φορά που είμαι εδώ και οι νύχτες παίρνουν πολύ στο TAO. Αυτό έχει γίνει πολύ δημοφιλές μετά από ώρες ώρα, αν και, στο Λας Βέγκας πάντα φαίνεται σαν μετά από ώρες σε μένα. Αν είστε ενιαίοι, οι πιθανότητες να συναντήσετε αυτόν τον ειδικό κάποιον για τη νύχτα είναι καλός εδώ καθώς οι άνθρωποι είναι έξω για να έχουν μια καλή στιγμή. Τα πλήθη είναι τεράστια και η ατμόσφαιρα είναι καθαρή Λας Βέγκας, ωστόσο, να είναι προετοιμασμένοι για πολλούς ανθρώπους σε αυτό που μοιάζει με κάθε σημείο του συλλόγου.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Έχετε δείπνο στο εστιατόριο και θα βρείτε τη μυστική πόρτα που όχι μόνο σας βοηθά να εισέλθετε, αλλά και σας βοηθά να βγείτε πολύ πιο γρήγορα.

Εάν αποφασίσετε να φάτε αλλού πριν να χτυπήσετε το club, δοκιμάστε το Yardbird Southern Table και το Bar όπου τα κοκτέιλ και το τηγανισμένο κοτόπουλο λειτουργούν πραγματικά σαν πρόδρομος για το βράδυ σας.

Αν θέλετε να πάτε στην κομψή διαδρομή θα μπορούσατε να χτυπήσετε τον Bouchon για επιπλέον φανταχτερό ή Carnevino για τη νύχτα των Vegas σαρκοφάγων στυλ. Πιάσε τα ποτά στο Dorsey ή βρείτε το Fusion Bar στο Palazzo για να σας βοηθήσει να φτάσετε γρήγορα στη νύχτα.

Δείτε την ιστοσελίδα τους

Πώς θα περάσετε τη νύχτα σας στο Λας Βέγκας;

Πηγαίνετε πίσω στα νυχτερινά κέντρα