Στο εσωτερικό της Ατλάντα: "Στο εσωτερικό Stuff" υποδοχής Kristen Ledlow

Στο εσωτερικό του Stuff συνιδρυτής Kristen Ledlow μοιράζεται τα αγαπημένα της σημεία στην Ατλάντα

11 Νοεμβρίου 2015

Είμαστε πίσω με τη σειρά μας Μέσα στην Ατλάντα, κάθε εβδομάδα καθόμαστε με επιρροές ντόπιους για να μιλήσουμε για το τι σημαίνει Ατλάντα σε αυτούς. Σήμερα συζητάμε με τον Kristen Ledlow, τον συνδικαλιστή του "Inside Stuff" στην τηλεόραση NBA μαζί με το Grant Hill. Ο Ledlow, ο οποίος επίσης χρησιμεύει ως στέλεχος Turner Sports πλήρους απασχόλησης σε δίκτυα όπως TNT, CNN και HLN, είναι γνωστός ότι εργάζεται δίπλα στον Lebron James ως ο διοργανωτής των εκδηλώσεων Lebron 12 και Lebron 13.

Μπορεί να την αναγνωρίσετε και από την (ατυχής) απώλεια του διαγωνισμού ελεύθερης ρίψης εναντίον του θρύλου του NBA Shaquille O'Neal. Η Λέντοου ήταν η πρώτη γυναίκα που προσλήφθηκε από το τηλεοπτικό δίκτυο NBA. Σήμερα κάνουμε μια περιοδεία στο The Big Peach με την ίδια την Ledlow.

Ζω μέσα ... " Midtown -Εγαπώ. Όταν η δουλειά μου μου ζήτησε να μετεγκατασταθώ από την πατρίδα μου στο Tallahassee πριν από 3 χρόνια, δεν υπήρχε πουθενά αλλού που θα επέλεξα. Η Ατλάντα είναι μεγάλη πόλη που ζει, αλλά ακόμα στο Νότο. "

Μπορείτε να με βρείτε ... "στο Philips Arena. Αν δεν είμαι εκεί για να καλύψω τα Hawks της Ατλάντα για την τηλεόραση NBA, είμαι εκεί για να αναλάβω τη δράση ως ένας ανεπαρκής ανεμιστήρας NBA. Ω, και ο Justin Timberlake παίζει από καιρό σε καιρό. "

Είναι ώρα δείπνου, κατευθύνω ... "Μπιστρό Νίκο. Μου αρέσει να ντυθώ με μια κοπέλα και να απολαμβάνω κρασί στο αίθριο. Λατρεύω επίσης το Bar Taco: χαλαρή ατμόσφαιρα και εξαιρετικό φαγητό. Και στις νύχτες των παιχνιδιών, μπορείτε να με βρείτε στο Yard House του Atlantic Station.

Μου αρέσει να αρπάζω έναν φιλαράκο, μερικές μπύρες και να μιλάω μπάλα ".

Το ρολόι χτυπά 5η ώρα, πίνω ... "[Ένα από αυτά] μοιάζει με εκατοντάδες αρωματισμένες μπύρες και φιλέτα στη βρύση στο Yard House στο σταθμό του Ατλαντικού, το αγαπημένο μου είναι το ανανά (ιδιαίτερα το βράδυ της Πέμπτης για να παρακολουθήσετε το NBA ). Συχνάζω επίσης τον Tin Lizzy στο Buckhead, με μια τόσο διασκεδαστική ατμόσφαιρα για μια νύχτα νύχτας, νύχτα για κορίτσια ή νύχτα παιχνιδιών. "

Αν έπρεπε να μείνω σε ένα ξενοδοχείο, θα έλεγα μέσα ... "τις τέσσερις εποχές στην 14η οδό, λόγω των αναμνήσεων της επίσκεψης πριν από τη μετακίνησή μου. Η τοποθεσία είναι απίστευτη, και τα δωμάτια είναι όμορφα! Ακόμα συνηθίζω τη Bar Margot ως ένα από τα αγαπημένα μου σημεία για να πάρω ένα ποτήρι κρασί με μια φίλη ».

Το καλύτερο κρυμμένο μυστικό της Ατλάντα είναι ... "Μπορεί να μην είναι μυστικό, αλλά δεν υπάρχει τίποτα όπως η αλίευση ενός μικρού μπέιζμπολ πρωτάθλημα όταν ο καιρός είναι καλός. Μου αρέσει να ταξιδεύω στο βορρά για να παρακολουθώ τους Gwinnett Braves. "

Όταν παίζω τουρίστας, πηγαίνω στο ... "το Ενυδρείο της Γεωργίας, καθώς το πρώτο όνειρό μου ήταν να γίνω θαλάσσιος βιολόγος. Λατρεύω επίσης τον κόσμο της Coca-Cola. Και όταν το μπέιζμπολ είναι σε εποχή, παίρνω τους επισκέπτες μου στο Turner Field για να παρακολουθήσω τους Braves. "

Παίρνω τον ιδρώτα μου ... "με τον εκπαιδευτή μου στο πάρκο Piedmont. Έχω επίσης αρχίσει πρόσφατα πυγμαχία στο X-3 Sports. Έχει γίνει η αγαπημένη μου δραστηριότητα καύση θερμίδων, ενώ διάτρηση κάτι. Χα! Λατρεύω επίσης να πάρω μαθήματα Zumba στο LA Fitness για να αποφύγω τη μέρα. Ως πρώην αθλητής κολλεγίων, έχω αγαπήσει την εύρεση μοναδικών τρόπων να παραμείνουν σε φόρμα (και ανταγωνιστική!) Στην Ατλάντα. "

Μου αρέσει να ξοδεύω τα χρήματά μου ... "Atlantic Station. Οι μεγάλες μάρκες είναι διαθέσιμες, μαζί με μερικά μεγάλα boutique καταστήματα. Η περιοχή είναι ιδανική για στάθμευση, ψώνια και στη συνέχεια αλίευση δείπνου και ταινία αργότερα την ημέρα. "

Ιστορία της Σαβάννα Στρουκί