Γιορτάζοντας την Ημέρα της Μητέρας στο Τέξας

Με την Ημέρα της Μητέρας πολύ κοντά, πολλοί κάτοικοι του Τέξας και επισκέπτες αναζητούν κάπου να πάρουν τη μαμά για μια γρήγορη απόδραση το Σαββατοκύριακο. Ευτυχώς, το Τέξας έχει μια μεγάλη ποικιλία από μοναδικά, ποιοτικά ξενοδοχεία, ιαματικά λουτρά και θέρετρα, ο αριθμός των οποίων θα εξασφαλίσει ότι η μαμά θα έχει ένα Σαββατοκύριακο που θα θυμάται για πάντα.

Η φήμη του Austin Barton Creek Resort & Spa είναι μία από τις πολλές αποδράσεις του Hill Country που θα σας χαρίσει χαμόγελο στο πρόσωπο της μαμάς.

Το Horseshoe Bay Resort και το Lake Austin Spa & Resort είναι άλλες καλές επιλογές που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση με το αυτοκίνητο από την πρωτεύουσα του Capitol.

Το διάσημο Hotel Adolphus είναι μια εξαιρετική επιλογή Ημέρας της Μητέρας για όσους βρίσκονται στην περιοχή του Ντάλλας. Το Mansion on Turtle Creek είναι μια άλλη επιλογή για ζευγάρια που αναζητούν ένα ρομαντικό σκηνικό κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου της Ημέρας της Μητέρας.

Το Σαν Αντόνιο, φυσικά, προσφέρει μια πληθώρα γοητευτικών επιλογών. Το La Mansion del Rio προσφέρει μια υπέροχη εμπειρία στο φημισμένο Riverwalk, όπως και το Riverwalk Inn. Ακριβώς έξω από την πόλη, το La Cantera Resort προσφέρει όλα όσα χρειάζονται για ένα αξέχαστο Σαββατοκύριακο.

Εκείνοι που αναζητούν μια "νησιώτικη απόδραση" έχουν επίσης την επιλογή τους από τις ρομαντικές αποδράσεις επίσης. Το μοναδικό πανδοχείο και ο κήπος του Galveston, η γοργόνα και το δελφίνι είναι ένα μοναδικό hide-a-way, ενώ το ιστορικό Hotel Galvez και το διάσημο San Luis Resort προσφέρουν καταλύματα και τραπεζαρία σε ένα πιο παραδοσιακό περιβάλλον.

Κάτω από το νησί South Padre, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν την ατμόσφαιρα του νησιού ενώ διαμένουν σε πολλά ξενοδοχεία πρώτης κατηγορίας, όπως το Radisson ή το Bahia Mar. Και, αν και στην πραγματικότητα στην ηπειρωτική χώρα, το Omni Hotel του Corpus Christi, βρίσκεται ακριβώς στην Μαρίνα και περιβάλλεται από εστιατόρια και αξιοθέατα πρώτης κατηγορίας.