Επισκεφθείτε τις παραλίες του Τέξας το χειμώνα

Αν και ο καιρός έχει δροσιστεί, υπάρχουν ακόμα πολλές ευκαιρίες διασκέδασης όταν πρόκειται για παραλίες του Τέξας . Όταν οι περισσότεροι άνθρωποι σκέφτονται τις παραλίες του Τέξας, σκέφτονται αμέσως για τοποθεσίες όπως Galveston, Corpus Christi και South Padre Island, καθώς κάθε μια από αυτές τις παράκτιες πόλεις είναι ένας δημοφιλής προορισμός όλο το χρόνο. Οι επισκέπτες μπορούν να εξερευνήσουν εκδηλώσεις εκτός εποχής, διάσημα αξιοθέατα και διασκεδαστικά παραλιακά θέρετρα με την ακόλουθη λίστα συστάσεων.

Γιορτάστε τον Mardi Gras στο Γκάλβεστον

Μια από τις πιο γνωστές εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται κατά μήκος της ακτής είναι το Mardi Gras του Galveston, το οποίο λαμβάνει χώρα στα τέλη Ιανουαρίου και μέχρι τις αρχές Φεβρουαρίου. Ο εορτασμός περιλαμβάνει καταπληκτικά φορτηγά τροφίμων, διαγωνισμούς αφίσας, νέες παρελάσεις και μεγάλους χορηγούς όπως το Bud Light. Οι επισκέπτες μπορούν να προσβλέπουν σε διασκεδαστικά headliners, μια επίσημη διαδρομή 5k και χάντρες από τα πλωτά. Πάνω από 350.000 άτομα παρακολουθούν αυτή την εκδήλωση κάθε χρόνο.

Υπάρχουν πολλά άλλα πράγματα να κάνετε στο νησί Galveston κατά τη διάρκεια του χειμώνα, όπως τα ψώνια στο σκέλος ή το Moody Gardens.

Επισκεφθείτε δημοφιλή αξιοθέατα στο Corpus Christi

Τα αξιοθέατα του Corpus Christi, όπως το Texas State Aquarium και το USS Lexington, είναι φιλικά προς την οικογένεια και αξιοθέατα όλο το χρόνο. Το ενυδρείο είναι γεμάτο δελφίνια, θαλάσσια ζωή και πισίνες αφής, ενώ το USS Lexington έχει περιηγήσεις πίσω από τις σκηνές, εικονικούς σταθμούς μάχης και προσομοιωτή πτήσης.

Εκείνοι που αναζητούν μια υπαίθρια εμπειρία μπορούν να σταματήσουν από το πιο διάσημο τμήμα της παραλίας εδώ, τα 70 μιλίων ακτογραμμή του Padre Island National Seashore. Οι ταξιδιώτες θα απολαύσουν αυτό το κρυμμένο κόλπο που είναι γνωστό για τα μεταναστευτικά πουλιά του, τις θαλάσσιες χελώνες που απειλούνται με εξαφάνιση και τη φύση.

Απολαύστε το τοπίο στο νησί South Padre

Το νοτιότερο παραθαλάσσιο θέρετρο του Τέξας, South Padre Island, προσφέρει το χρόνο γύρω από το windsurfing και άλλα θαλάσσια σπορ.

Το South Padre είναι επίσης ένα από τα αγαπημένα μεταξύ Texans χειμώνα και προσφέρει μια πλήρη πλάκα των εκδηλώσεων που απευθύνονται στους επισκέπτες κατά τους χειμερινούς μήνες. Αυτή η πόλη του θερέτρου στο Τέξας είναι δημοφιλής λόγω των παραλιών, των ήρεμων υδάτων και της άγριας ζωής.

Οι λάτρεις των ζώων θα μπορέσουν να σταματήσουν από το κέντρο πτηνών και φύσης του νησιού South Padre για να δουν τα μεταναστευτικά πουλιά και να επισκεφθούν το Φάρο Point Isabel μεταξύ άλλων κοντινών μουσείων.

Εξερευνήστε τις μικρές παραθαλάσσιες πόλεις όπως το λιμάνι Aransas

Κάθε ένας από αυτούς τους δημοφιλείς προορισμούς παραλία της Τέξας προσφέρει πολλά να δείτε και να κάνετε κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Υπάρχουν δεκάδες άλλες μικρές παράκτιες πόλεις στο Τέξας, κάθε μία από τις οποίες προσφέρει δραστηριότητες επισκεπτών σε κάθε εποχή, όπως ψάρεμα, πτηνοτροφία, κελύφη και πολλά άλλα. Ανεξάρτητα από το αν επιλέγετε έναν γνωστό προορισμό για παραλία του Τέξας ή έναν μικρότερο, εκτός του τοπικού τοπίου, μπορείτε να υπολογίζετε στην κάνοντας ευχάριστες αναμνήσεις κατά τη διάρκεια της επίσκεψής σας στο χειμώνα.

Το λιμάνι Aransas, για παράδειγμα, βρίσκεται ακριβώς βόρεια του νησιού κομμάτι του Corpus Christi και προσφέρει μια μικρή πόλη vibe με χαλαρή αίσθηση. Οι ταξιδιώτες θα μπορούν να απολαύσουν την ποδηλασία, τη φύση, τα ψώνια και το σέρφινγκ σε αυτή την παραλία. Οι λάτρεις του νερού μπορούν να κάνουν κράτηση ιστιοπλοΐας και να κάνουν μια εκδρομή με καγιάκ με οδηγό, ενώ οι λάτρεις της γης μπορούν να χτίσουν άμμο, να παίξουν γκολφ και να βιώσουν τοπικό μπαρ και σχάρες.

Τέλος, οι γνώστες του ανέμου μπορούν να πάρουν μια περιπέτεια με αλεξίπτωτο, sightseeing και skydiving.