Οι καλύτερες πόλεις για να γιορτάσουν το Mardi Gras στις ΗΠΑ

Το Mardi Gras είναι το τελευταίο μεγάλο πάρτι του χειμώνα. Είναι η τελευταία μέρα του Καρναβαλιού, μια λέξη που προέρχεται από το "Carnevale", που σημαίνει "αντίο κρέας". Στο Mardi Gras, οι ερασιτέχνες απολαμβάνουν φαγητό, ποτό και άλλα, ενόψει της Σαρακοστής, των 46 ημερών και των νυκτερινών λιτότητας που προηγούνται του Πάσχα. Η μέρα μετά το Mardi Gras (Fat Tuesday) είναι η Τετάρτη της Τέρας.

Το πιο διάσημο μέρος για να γιορτάσει το Mardi Gras στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι στην πόλη της Νέας Ορλεάνης . Αλλά δεν είναι το μοναδικό μέρος για μια καρναβαλική ατμόσφαιρα. Η παράδοση του Mardi Gras είναι ισχυρότερη στην Αμερική, όπου εγκαθίστανται γαλλικές και / ή καθολικές κοινότητες. Η δημοτικότητα της ατμόσφαιρας του πάρτι Mardi Gras της Νέας Ορλεάνης έχει επίσης ως αποτέλεσμα πολλές μεγάλες πόλεις και κοινότητες σε όλες τις ΗΠΑ να γιορτάζουν τώρα τον Mardi Gras ως έναν τρόπο να περάσουν τις τελευταίες κρύες μέρες του χειμώνα και ανυπομονούμε για την άνοιξη.

Όπου κι αν επιλέξετε να περάσετε το Mardi Gras, θα έχετε τη δυνατότητα να φάτε μοναδική κουζίνα Cajun, να δοκιμάσετε υπερβολικές παρελαύνσεις, να δείτε φορεσιές και να ακούσετε ωραία μουσική για να γιορτάσετε το τέλος του χειμώνα.