Η ταινία DeadCENTER της Οκλαχόμα Σίτι

Εν συντομία:

Υπάρχουν λίγες άλλες οντότητες στην πολιτεία που αγκαλιάζουν το ανεξάρτητο κινηματογραφικό πνεύμα όπως η ταινία DeadCENTER στην Οκλαχόμα Σίτι. Το όνομά του που αναφέρεται στο μοναδικό καθεστώς της Οκλαχόμα Σίτι ως το κέντρο των Ηνωμένων Πολιτειών, το mortCENTER ιδρύθηκε το 2001.

Μαζί με το όλο και πιο δημοφιλές ετήσιο Φεστιβάλ Κινηματογράφου DeadCENTER, ο οργανισμός έχει ένα πρόγραμμα συμμετοχής στο filmFACTION, παρουσιάζει ταινίες μικρού μήκους κάθε μήνα και συνεργάζεται με το Μουσείο Τέχνης του ΟΚΚ για την παρουσίαση ταινιών μεγάλου μήκους.

movieFACTION:

Το πρόγραμμα ένταξης για ταινία deadCENTER ονομάζεται filmFACTION. Κοστίζει $ 125 και προσφέρει πολλά οφέλη, όπως ένα ζευγάρι δωρεάν εισιτήρια για ειδικές προβολές στο Μουσείο Τέχνης του ΟΚΚ και στο "Oklahoma Film Series" στο Θέατρο Harkins Bricktown, σε προβολές ShortsSUITE (δείτε παρακάτω), εκπτώσεις για φεστιβάλ και πολλά άλλα.

Αποκτήστε λεπτομέρειες για να γίνετε μέλος της ταινίαςFACTION καλώντας (405) 246-9233.

Φεστιβάλ Κινηματογράφου deadCENTER:

Το 2001 σηματοδότησε το πρώτο έτος του Φεστιβάλ Κινηματογράφου DeadCENTER και η εκδήλωση έχει εξελιχθεί σε δημοτικότητα. Ονομάστηκε ένα από τα Top 20 Φεστιβάλ Κινηματογράφου στον κόσμο από το περιοδικό "MovieMaker". Με πάνω από 100 ανεξάρτητες ταινίες από όλο τον κόσμο, το φεστιβάλ έχει σχεδιαστεί για να "εμπνεύσει την ανάπτυξη στην τοπική κινηματογραφική βιομηχανία". Χιλιάδες συμμετέχοντες απολαμβάνουν αφηγηματικές ταινίες, ντοκιμαντέρ, κινούμενα σχέδια και έργα της Οκλαχόμα και τα βραβεία παρουσιάζονται σε 9 κατηγορίες (βλ. Παρακάτω για νικητές προηγούμενου έτους).

Εκτός από τις προβολές, το φεστιβάλ περιλαμβάνει δραστηριότητες παιδιού, φαγητό, επαγγελματικές συζητήσεις και πολλά άλλα. Δείτε την επίσημη τοποθεσία για περισσότερες πληροφορίες.

2017 Λεπτομέρειες Φεστιβάλ:

Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου DeadCENTER 2017 λαμβάνει χώρα από τις 8-11 Ιουνίου. Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται σε διάφορους χώρους γύρω από την πόλη της Οκλαχόμα, όπως το Μουσείο Τέχνης του ΟΚΚ, τη Γκαλερί IAO, τη Βιβλιοθήκη Downtown, το Auditorium του Devon Energy Center, το Θέατρο Harkins Bricktown και έξω από τους κήπους Myriad .



Υπάρχει ένα βραδινό πάρτι στις 8 Ιουνίου από τις 5:00 έως τις 10:00 μ.μ. στην οροφή του Μουσείου Τέχνης και η επίσημη νυχτερινή ταινία είναι στις 6 μ.μ. Με τόσες πολλές επιλογές προβολής, του χρόνου, να αποφασίσετε ποιες δεν πρέπει να χάσετε και να χαρτογραφήσετε το σχέδιο κινηματογραφικών ταινιών του φεστιβάλ.

Τα εισιτήρια φεστιβάλ πρόσβασης όλων των χρηστών είναι $ 150 και περιλαμβάνουν όλες τις προβολές, πάρτι και εκδηλώσεις. Είναι διαθέσιμα για online αγορές. Τα εισιτήρια μεμονωμένων ταινιών είναι διαθέσιμα 20 λεπτά πριν από την προβολή, αλλά οι κάτοχοι κάρτας εισάγονται για πρώτη φορά.

2016 Νικητές Φεστιβάλ:

Οι νικητές για το Φεστιβάλ Κινηματογράφου DeadCENTER 2016 είναι: