Τρόποι για να κερδίσετε χρήματα στην Κρατική Έκθεση της Ιντιάνα

Εκπτώσεις για εισιτήρια, βόλτες, πάρκινγκ και άλλα

Μπορείτε να Finagle το δρόμο σας στο 2009 Indiana State Fair για πολύ λιγότερο από την κανονική τιμή εισόδου πύλη των $ 8, πάρκο δωρεάν, και να επωφεληθούν από τις απεριόριστες βόλτες στο Midway για ένα ενιαίο τέλος. Είναι όλα σχετικά με το να είστε στο σωστό μέρος την κατάλληλη στιγμή. Ελέγξτε αυτούς τους τρόπους για να απολαύσετε μεγάλες αποταμιεύσεις στη φετινή Έκθεση Πολιτείας της Ιντιάνα!

Εκπτώσεις σχετικά με τη γενική είσοδο στο κράτος

Παιδιά 5 και κάτω είναι πάντα δωρεάν, οπότε δεν υπάρχει λόγος να ψάχνετε για εκπτώσεις για τα παιδιά.

Όσοι από εμάς έχουν περάσει την ηλικία των παιδικών σταθμών, ωστόσο, μπορούν να επωφεληθούν από τους ακόλουθους τρόπους για να μπουν φέτος στην Πολιτεία της Ιντιάνα για λιγότερο:

Οι καλύτερες προσφορές κρατικών πραγμάτων

Προσφορές για απεριόριστες διαδρομές στο κέντρο της πόλης

Οι ειδικές προσφορές που προσφέρονται από τους βραχίονες επιτρέπουν στους επισκέπτες να οδηγούν όσες βόλτες επιθυμούν σε μια καθορισμένη χρονική περίοδο σε μια δεδομένη ημέρα για $ 25. Οι καλύτερες προσφορές είναι η Τετάρτη, 19 Αυγούστου και η Κυριακή 23 Αυγούστου, όταν οι προσφορές διαρκούν 10 ώρες κάθε μέρα! Οι ειδικές ώρες είναι οι εξής:

Απλά για τα παιδιά: Από το μεσημέρι έως τις 4 μ.μ. τη Δευτέρα, 17 Αυγούστου, τα wristbands που επιτρέπουν απεριόριστη πρόσβαση στις παιδικές βόλτες του Midway θα είναι διαθέσιμα για $ 15.

Σημείωση: Οι ώρες στη μέση είναι οι εξής: Δευ-Τε, μεσημέρι-11 μ.μ. Παρ, μεσημέρι-μεσάνυχτα. Σάβ, 11 π.μ.-μεσάνυχτα. Κυρ, 11 π.μ.-11 μ.μ. (10 μ.μ. στις 23 Αυγούστου)

Περισσότερες Ειδικές Αξίες και τρόποι αποθήκευσης