Εστιατόρια της Ιντιανάπολης ανοίγουν την ημέρα των ευχαριστιών

Τουρκικά δείπνα, θαλασσινά, μπριζόλα Όλα στο μενού

Δεν χρειάζεται να περάσετε μέρες να ξεπαγώσετε μια γαλοπούλα και να προετοιμάσετε μια γιορτή για να απολαύσετε ένα νόστιμο δείπνο των Ευχαριστιών. Αρκετά εστιατόρια της περιοχής Indianapolis θα είναι ανοιχτά την ημέρα των Ευχαριστιών με προσφορές παραδοσιακών γεύσεων γαλοπούλας και μπουφέδες των Ευχαριστιών. Οι περισσότερες είναι πολυτελείς εθνικές αλυσίδες ή ξενοδοχεία. Ακολουθεί μια λίστα με τα εστιατόρια της Indianapolis που θα ανοίξουν τις πόρτες τους την ημέρα των ευχαριστιών 2017.

Buca di Beppo

Το Buca di Beppo σας διευκολύνει στην ημέρα των ευχαριστιών.

Το εστιατόριο θα φιλοξενήσει μια γιορτή των Ευχαριστιών με όλα τα σκεύη ή ιταλικά πιάτα, μπορείτε να πάρετε ένα κιβώτιο για να πάτε και να το σερβίρετε στο σπίτι ή μπορείτε να δειπνήσετε σε μία από τις τρεις περιοχές της Ινδιανάπολης.

Το Κεραμικό Πλέγμα

Αυτό το εστιατόριο στο Conrad Indianapolis σερβίρει ένα παραδοσιακό μενού Ευχαριστιών από τη φρυγμένη γαλοπούλα και όλα τα στηρίγματα, με ένα κομμάτι γκουρμέ στρίψιμο.

McCormick & Schmick

Σε αυτό το πολυτελές εστιατόριο αλυσίδας θαλασσινών, έχετε την επιλογή σας από ένα παραδοσιακό δείπνο και συνοδεία γαλοπούλας ή μπορείτε να παραγγείλετε το κανονικό μενού αν προτιμάτε.

Το Μπάρττον είναι η μπριζόλα

Το Morton's θα είναι ανοιχτό για την ημέρα των ευχαριστιών, αλλά εξυπηρετεί την ειδικότητά του, όχι γαλοπούλα και dressing. Έτσι, εάν θέλετε να παραπλανήσετε την παράδοση και να έχετε διαβάσει το κρέας για την ημέρα των ευχαριστιών, αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή.

Ο Chris Steakhouse της Ρουθ

Η ημέρα των ευχαριστιών είναι μια μεγάλη δικαιολογία για την ανατίναξη κάποιων χρημάτων για το καλό φαγητό, και το Chris Steakhouse στο κέντρο της Ινδιανάπολης είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να το κάνετε αυτό.

Είναι σερβίρει ένα δείπνο τριών πορειών με την ημέρα των ευχαριστιών της σαλάτας ή της σούπας. τηγανισμένο στήθος γαλοπούλας, λουκάνικο και βότανα γέμιση και τις πλευρές? και κολοκυθάκια κολοκύθας και παγωτό βανίλιας.

Weber Grill

Θα πάρετε ένα παραδοσιακό γεύμα Ευχαριστιών στο Weber Grill, με μια διαφορά: η γαλοπούλα σας θα ψηθεί ψητά, μαζί με μερικές πλευρές.

Αυτό ονομάζεται ημέρα των ευχαριστιών με μια σαφή και γευστικότατη συστροφή. Είναι παραδοσιακό, αρκετά είδος. Ή μπορείτε να παραγγείλετε αυτό το μενού από a la carte. Το παραλάβετε και το σερβίρετε στην καλύτερη σας πορσελάνη. Αυτό ονομάζεται Ευχαριστιών ο εύκολος τρόπος.

Μάσκα 39

Το Grille 39, στο αναγεννησιακό Indianapolis North Hotel, σερβίρει brunch ευχαριστιών που περιλαμβάνει τα αγαπημένα κοκτέιλ brunch και τη ζωντανή μουσική.

Εποχές 52

Στο Seasons 52, η έμφαση δίνεται σε εποχιακά τρόφιμα που μαγειρεύονται πάνω από ξύλινη ψησταριά ή ψημένα σε φούρνο από τούβλα. Αυτή η ευαισθησία θα είναι μπροστά και θα γίνει στο επίκεντρο της ημέρας των ευχαριστιών, όταν θα σερβιριστεί ένα παραδοσιακό γεύμα γαλοπούλας με γέμιση χορταριών και Yukon Gold πουρέ πατάτες και κολοκυθόπιτα για επιδόρπιο.

Oceanaire Θαλασσινό δωμάτιο

Στο Oceanaire, μπορείτε να γευτείτε φρυγανισμένο ρόδαλο γαλοπούλας, γέμιση από φασκόμηλο και βατόμουρο, ή μπορείτε να παραγγείλετε από το κανονικό μενού. Μετά από όλα, τα θαλασσινά είναι πάντα στο τραπέζι στη Νέα Αγγλία.

Το πρωτότυπο και το κρασί μπαρ του Fleming

Το Fleming's σερβίρει ένα μενού ευχαριστιών με βραβευμένο δείπνο για ένα τραπέζι, σούπα ή σαλάτα, γαλοπούλα και όλα τα γαρνιτούρα και επιδόρπιο. Τα παιδιά μπορούν να παραγγείλουν το δικό τους μενού, αν πρόκειται για γεγονός οικογένειας με μικρά παιδιά.