Δωρεάν πάρκα νερού Splash Pad κοντά Minneapolis, Μινεσότα

Οι οικογένειες στη Μινεσότα μπορούν να ξεχάσουν τα πάρκα νερού των $ 20 και να επιλέξουν δωρεάν τα μαξιλάρια. Επιπλέον, υπάρχουν μόνο τόσες πολλές εκτοξεύσεις που μπορούν να κάνουν τα παιδιά σε μια πισίνα. Τα μωρά, τα μικρά παιδιά και οι νηπιαγωγοί μπορούν να διασκεδάσουν για πολύ περισσότερο σε ένα μαξιλαράκι, το οποίο περιλαμβάνει ένα διαδραστικό χώρο με ψεκαστήρες και ψεκασμό νερού για να διασκεδάσουν και να παίξουν όλη την ημέρα.

Οι γονείς που έχουν πάρει τα παιδιά τους σε ένα μαξιλάρι πιτσιλίσματος ξέρουν τι είναι να δούμε τη χαρά στο πρόσωπο του παιδιού τους καθώς αναπήδησαν γύρω στο νερό.

Τα παιδιά εξαντλούνται από τα μαξιλάρια, και είναι προφανές όταν κοιμούνται τη στιγμή που η μέρα έχει περάσει. Κάθε γονέας μπορεί να κοιτάξει πίσω εκείνη την ιδιαίτερη στιγμή όταν η οικογένεια συγκεντρώνεται μαζί για το αυτοκίνητο σπίτι.

Παρακάτω υπάρχουν έξι θέσεις για τις οικογένειες να βρουν δωρεάν μαξιλαράκια γύρω από τις πόλεις Twin City.

Πάρκο Cedarcrest

Το Splash Pad του Cedarcrest Park είναι μικρό αλλά φιλικό. Η παιδική χαρά και το μαξιλάρι ψεκασμού μπορούν να βρεθούν ακριβώς δίπλα στην εκκλησία της κοιλάδας του Cedar, ενώ ο χώρος στάθμευσης διατίθεται δωρεάν στο χώρο στάθμευσης της εκκλησίας.

Kelley Park

Το Kelley Park στην Apple Valley διαθέτει μια δροσερή συλλογή από ψεκαστήρες νερού, ψεκαστήρες και σιντριβάνια. Επιπλέον, υπάρχει μια μεγάλη περιοχή ξηρού παιχνιδιού ακριβώς δίπλα στο νερό για τη διπλή διασκέδαση. Η διάταξη διευκολύνει επίσης τους γονείς να παρακολουθούν τα παιδιά τους.

Lewis Park

Ο Άγιος Παύλος εγκατέστησε το πρώτο στυλό στο Lewis Park, στο Midway St. Paul. Αυτό το μικρό σφουγγαράκι έχει δύο παιδικές κούνιες και μια παιδική χαρά.

Οι επισκέπτες λένε ότι το πάρκο διατηρείται, διαθέτει νέο εξοπλισμό και είναι διασκεδαστικό για τα παιδιά.

Nicollet Commons Park

Το Nicollet Commons Park στο Μπέρνσβιλ έχει μια πλατεία με μια συλλογή από σιντριβάνια ψεκασμού. Αυτό το πάρκο είναι γνωστό ως ένα από τα καλύτερα επιθέματα εκτόξευσης σε ολόκληρη την πόλη λόγω των σχηματισμών του, των ρηχών ροών και των μικροσκοπικών καταρρακτών.

Αυτό είναι επίσης γνωστό ως ένα εξαιρετικό μέρος για να πάρετε τα παιδιά και το κατάστημα μετά από μια μέρα στον ήλιο.

Oak Hill

Στο St. Louis Park, το Oak Hill Splash Pad έχει ένα ουράνιο τόξο από ψεκαστήρες, φυσαλίδες και πίδακες νερού. Αυτό είναι το πλησιέστερο μαξιλάρι στην Μινεάπολη. Το πάρκο είναι δωρεάν για τους κατοίκους και κοστίζει μόνο $ 1 για τους μη κατοίκους.

Waite Park

Το Waite Park είναι ενημερωμένο και διαθέτει πολλά υδάτινα χαρακτηριστικά για κάποια οικογενειακή διασκέδαση. Το πάρκο διαθέτει επίσης παιδική χαρά, πισίνα και άλλες δραστηριότητες που σχετίζονται με τον αθλητισμό.

5 Επιπρόσθετες επιλογές Επιλογέα Splash στο MN

Οι οικογένειες που έχουν κάνει όλα τα δωρεάν μαξιλάρια εκτόξευσης μπορούν ήδη να εξερευνήσουν πρόσθετες επιλογές για τα παπούτσια. Για μια επιβάρυνση εισόδου, πολλά θαλάσσια πάρκα στις πόλεις Twin Cities έχουν τα μαξιλάρια ψεκασμού ως μία από τις ανέσεις τους, όπως το δημοφιλές ζωολογικό κήπο της Μινεσότα. Τα παρακάτω πέντε μαξιλάρια εκτόξευσης παρακάτω αξίζουν τον έλεγχο: