Πράγματα που πρέπει να κάνετε κατά την πτώση στη Μινεάπολη και τον Άγιο Παύλο

Η πτώση είναι πολύ αγαπημένη σεζόν του Μινεσόταν. Η υπερβολική θερμότητα και η υγρασία του καλοκαιριού έχουν τελειώσει και τα κουνούπια έχουν φύγει, καθιστώντας το δρόμο για τις ήπιες μέρες του φθινοπώρου, το φύλλωμα πτώσης και πολλά άλλα. Εάν επισκέπτεστε τις πόλεις Twin City κατά τη διάρκεια της φθινοπωρινής σεζόν, εδώ είναι τα καλύτερα πράγματα να κάνετε ενώ βρίσκεστε στην πόλη.

Πηγαίνετε Apple Picking

Η συλλογή μήλων σε ένα τοπικό αγρόκτημα είναι μία από τις καλύτερες παραδόσεις της πτώσης, και πρέπει να γίνει στη Μινεσότα.

Ανάλογα με το αγρόκτημα που επιλέγετε, μπορεί να είναι μια ειρηνική ή ίσως ρομαντική μέρα στο νομό ή μια διασκεδαστική οικογενειακή μέρα. Το Fireside Orchard and Gardens απέχει 40 λεπτά νότια από τις πόλεις Twin City και η πλησιέστερη επιλογή, αλλά υπάρχουν αρκετές άλλες επιλογές επιλογής μήλων περίπου μία ώρα μακριά. Η περίοδος συλλογής αρχίζει στα τέλη Αυγούστου και συνήθως τρέχει μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου, ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες.

Επισκεφθείτε ένα Patchkin Patch

Η επίσκεψη σε ένα μπάλωμα κολοκύθας είναι μια μεγάλη δραστηριότητα πτώσης, ιδιαίτερα αν έχετε παιδιά. Οι κολοκύθες των δύο πόλεων είναι έτοιμες να αναλάβουν το αργότερο μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου ή αρχές Οκτωβρίου, επισκέπτοντας ένα τοπικό αγρόκτημα, όπως η Afton Apple Orchard, δεν μπορεί να συγκριθεί με την αγορά ενός από το σούπερ μάρκετ. Πολλά μπαλώματα κολοκύθας είναι επίσης μέρος των οπωρώνων μήλων και έχουν πολλά επιπλέον ψυχαγωγία για τα παιδιά, έτσι ώστε εσείς και η οικογένειά σας μπορείτε να προγραμματίσετε να περάσετε μια ολόκληρη μέρα στο αγρόκτημα.

Παρακολουθήστε το Φεστιβάλ Αναγέννησης της Μινεσότα

Πάνω από οκτώ Σαββατοκύριακα το Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο, ένα ανοικτό πεδίο λίγο έξω από τη Minneapolis στο Shakopee μετατρέπεται σε Olde England για το ετήσιο Φεστιβάλ Αναγέννησης της Μινεσότα.

Κοστούμια χαρακτήρες, μουσική, αγροτικά ζώα, αναπνευστήρες, τζόκινγκ, και πολλά άλλα κάνουν αυτό το φεστιβάλ διασκεδαστικό για όλες τις ηλικίες. Ελάτε ντυμένοι με την περίοδο φθορά και θα ταιριάζει δεξιά μέσα Huzzah!

Πηγαίνετε στο φύλλο

Δεν είναι μυστικό ότι η Μινεσότα βιώνει όμορφα χρώματα πτώσης . Τα χρώματα αρχίζουν να αλλάζουν στη βόρεια Μινεσότα για πρώτη φορά γύρω στα μέσα Σεπτεμβρίου.

Στη συνέχεια, οι δύο πόλεις και η νότια Μινεσότα ακολουθούν το παράδειγμα μερικές εβδομάδες αργότερα, στις αρχές Οκτωβρίου, και τα φύλλα συνήθως κορυφώνονται στα μέσα Οκτωβρίου σε ολόκληρη την πολιτεία. Τα χρώματα των φύλλων του φθινοπώρου είναι συνήθως τα πιο έντονα και δραματικά σε λοφώδεις περιοχές, καθιστώντας τη βόρεια ακτή της Μινεσότα έναν κλασικό προορισμό πτώσης για τους πιθήκους των φύλλων. Η κοιλάδα St. Croix, ακριβώς στα ανατολικά των πόλεων Twin City, είναι επίσης πολύ όμορφη και συνήθως λίγο πιο γεμάτη από τους λάτρεις του φθινοπώρου.

Γιορτάστε το Απόκριες

Δεν είναι ποτέ πολύ νωρίς για να ξεκινήσετε τον προγραμματισμό αποκριών σας, συμπεριλαμβανομένου του κοστουμιού σας και του τόπου όπου θα επιλέξετε να γιορτάσετε φέτος. Απόκριες εκδηλώσεις λαμβάνουν χώρα όλο το μήνα στις πόλεις Twin City και αρχίζουν με Crawl Pub Zombie στις αρχές Οκτωβρίου. Αυτό το ξεκίνημα για την αποκριτική εποχή συγκεντρώνει μια τρομακτική ποσότητα ζόμπι στην περιοχή Cedar-Riverside της Μινεάπολη. Τα στοιχειωμένα σπίτια στις πόλεις αρχίζουν να ανοίγουν τον Οκτώβριο, όπως και οι στοιχειωμένοι λαβυρίνθοι καλαμποκιού και υπάρχουν αρκετές εκδηλώσεις αποκριών στο ημερολόγιο σε ζωολογικούς κήπους, μουσεία, πάρκα και αξιοθέατα σε όλη την περιοχή.