Στοιχειωμένα μέρη μέσα και γύρω από την πόλη του Κάνσας

Η στοιχειωμένη πόλη του Κάνσας

Η πόλη του Κάνσας και οι περιβάλλουσες περιοχές έχουν αρκετά παρελθόν - και μια μακρά ιστορία που περιλαμβάνει πολλά Haunted happenings. Από τα στοιχειωμένα ξενοδοχεία και τα φαντάσματα μέχρι τα τρομακτικά νεκροταφεία και τα παραφυσικά περιστατικά, το Kansas City έχει το δίκαιο μερίδιο της τρομακτικής λαογραφίας.

Σταματήστε το νεκροταφείο

Βρίσκεται μεταξύ του Lawrence και του Topeka στην πόλη Stull, Κάνσας - το νεκροταφείο Stull έχει αποκτήσει μεγάλη φήμη και είναι γνωστό ότι είναι μία από τις Επτά Πύλες στην Κόλαση.

Ιστορίες από τις παραφυσικές, στοιχειωμένες ιστορίες και το απλό τρομακτικό έχουν συνοδεύσει το νεκροταφείο και τη γειτονική εκκλησία από το 1800. Πολλοί λαοί ισχυρίζονται ότι ο διάβολος εμφανίζεται στο νεκροταφείο Stull τη νύχτα της Άνοιξης Ισημερίας και πάλι στην Απόκριες . Αρκετά μυστηριωδώς, η παλιά πέτρινη εκκλησία κατεδαφίστηκε το 2002 - προσθέτοντας στο φαντασία του Stull.

Ξενοδοχείο Muelbach

Το Muelbach, που άνοιξε το 1816, θεωρείται από καιρό ένα από τα πιο διάσημα ξενοδοχεία του Kansas City και σημείωσε ορόσημο. Μια ξανθιά μαλλιά φάντασμα στην ηλικία των 30 που ονομάζεται η «μπλε κυρία» λέγεται ότι κατοικούν στο ξενοδοχείο. Φορώντας ένα μπλε φόρεμα με τα μαλλιά της καρφωμένα κάτω από ένα φαρδύ καπέλο, είδε να περιπλανιέται στις αίθουσες και να κάθεται στο λόμπι. Η Μπλε Κυρία λέγεται ότι είναι το φάντασμα μιας ηθοποιού που κάποτε ερμήνευσε στο παλιό θέατρο Gayety και πιστεύεται ότι ψάχνει στο Muelbach για έναν χαμένο εραστή.

Hotel Savoy

Το Savoy, που χτίστηκε το 1888, λέγεται ότι είναι το παλαιότερο συνεχόμενο ξενοδοχείο West of the Mississippi .

Όπως μπορείτε να φανταστείτε, η ιστορία και τα μυστήρια γύρω από τους περαστικούς και τους επισκέπτες του ξενοδοχείου των προηγούμενων ετών αποδίδουν σε πολλές ιστορίες φαντασμάτων. Ο Σαβόι είχε περάσει από μια διαδικασία ανακαίνισης στα τέλη της δεκαετίας του 1980 και ο θρύλος τον έχει πει ότι η διαδικασία έχει αναστατώσει τα φαντάσματα του. Δύο φαντάσματα κατοίκων λέγεται ότι ζουν στο Σαβοΐας.

Ένα, ο Betsy Ward πέθανε σε μια μπανιέρα το 1800 και λέγεται ότι ανάβει και κλείνει το νερό και κλείνει τις κουρτίνες ντους στο δωμάτιο στο οποίο πέθανε. Ο άλλος, Fred Lightner, λέγεται ότι στοιχειώνει το πρώην διαμέρισμά του. Οι φιλοξενούμενοι και το προσωπικό του ξενοδοχείου λένε επίσης ότι έχουν δει μυστηριώδεις σκιές, ακούγονται περίεργες φωνές και έχουν ανοιχτές και κλειστές πόρτες μόνοι τους.

Θλίψη Θέατρο

Το Theatre Folly και το παρακείμενο ξενοδοχείο Edward ήταν το κέντρο του κόσμου του θεάτρου στην πόλη του Κάνσας για δεκαετίες. Η σκηνή της Folly έπαιξε φιλοξενία σε vaudeville και burlesque πράξεις όπως Gypsy Rose Lee και διοικείται από το περίφημο Joe Donegan. Αποκαταστάθηκε στην αρχική του κατάσταση - οι υπάλληλοι και οι επισκέπτες αναφέρουν παράξενα γεγονότα μέσα και γύρω από το θέατρο. Πολλοί έχουν δει μια μυστηριώδη αρσενική φιγούρα σε ένα καπέλο, που πιστεύεται ότι είναι το φάντασμα του Joe Donegan. Άλλοι είδαν επίσης μια γυναίκα σε ένα μακρύ, ροζ φόρεμα να σπεύδουν προς τη σκηνή.

Union Station

Ο σταθμός Union Union του Kansas City ολοκληρώθηκε το 1914 και ήταν ένα πολυσύχναστο κέντρο δραστηριοτήτων με περισσότερα από 200 επιβατικά τρένα που περνούσαν καθημερινά κατά την περίοδο της ακμής του. Καθώς τα δρομολόγια με τρένο μειώθηκαν τη δεκαετία του 1950, ο σταθμός Union Station έκλεισε μέχρι το 1970. Ο σιδηροδρομικός σταθμός Union έχει ανακαινιστεί πλήρως σήμερα και περιβάλλεται από ιστορίες ανεξήγητων φαινομένων.

Οι εργαζόμενοι έχουν αναφέρει μια γυναίκα με μαύρο φόρεμα που περπατάει κάτω από τις σκάλες μετά από ώρες, που δεν θα βρεθούν ποτέ. Οι ταξιδιώτες με τις βαλίτσες έχουν επίσης εντοπιστεί περιπλάνηση στις αίθουσες. Άλλοι λένε ότι ακούει ένα μυστήριο χτύπημα σφύρας τρένων χωρίς να υπάρχουν τραίνα.

Η Επισκοπική Εκκλησία της Αγίας Μαρίας

Η Επισκοπική Εκκλησία της Αγίας Μαρίας, που λέγεται ότι είναι μία από τις παλαιότερες εκκλησίες του Kansas City με ιστορία που ξεκίνησε από τα μέσα του 1800. Οι ενοριακοί και κληρικοί έχουν επανειλημμένα δει ποιο πιστεύουν ότι είναι το φάντασμα του πατέρα Henry David Jardine, ο οποίος οδηγεί την εκκλησία από το 1879 έως το 1886. Λέγεται ότι ο Jardine στοιχειώνει την Αγία Μαρία μετά τον πρόωρο θάνατό του το 1886, κυβερνούσε αυτοκτονία. Λέγεται ότι εξακολουθεί να στοιχειώνει την εκκλησία σε μια προσπάθεια να καθαρίσει το καλό του όνομα.

John Wornall House

Η ιστορική κατοικία είναι τώρα ένα μουσείο ακριβώς στην καρδιά του Brookside .

Το σπίτι John Wornall, το οποίο έχει θέα στο Loose Park, λέγεται ότι στοιχειώνεται από έναν άνδρα ντυμένο με μια ομοιόμορφη αστυνομική στολή που έχει εντοπίσει το κάπνισμα κατά την προσγείωση των σκαλοπατιών. Το προσωπικό αναφέρει επίσης άλλους περίεργους λογαριασμούς - όπως τη μυρωδιά του καπνού πίτουρου στην περιοχή γραφείων, βλέποντας μια γυναίκα να κάμπτεται μπροστά στο τζάκι στην κουζίνα, καθώς και ανεξήγητες φωνές και θορύβους.

Αρχική σελίδα του Alexander Majors

Το Alexander Majors Home - ένα ιστορικό σπίτι που βρίσκεται στο State Line Road λέγεται ότι στοιχειώνεται από τη Louisa Johnston, μια γυναίκα που κάποτε έζησε εκεί. Η Louisa πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της προσπαθώντας να αποκαταστήσει το σπίτι της, αλλά πέθανε στην ηλικία των 89 ετών στο σπίτι του επιστάτη. Το Ιστορικό Ίδρυμα Majors Home αρνείται ότι υπάρχουν φαντάσματα που κατοικούν στο σπίτι, παρόλο που έχουν συχνά αναφερθεί λογαριασμοί των φαντασμάτων.