Ποια διασκέδαση μπορείτε να έχετε στους Κόσμους της διασκέδασης του Κάνσας;

Οι Worlds of Fun είναι ένας από τους μεγαλύτερους προορισμούς οικογενειακών πάρκων. Έχει πάνω από 235 στρέμματα βόλτες και αξιοθέατα. Το πάρκο, το οποίο χτίστηκε το 1973, επικεντρώνεται στο βιβλίο του Jules Verne "Ο γύρος του κόσμου σε 80 ημέρες". Εδώ μπορείτε να ταξιδέψετε στην Αφρική, την Ασία, την Ευρώπη και την Αμερική χωρίς να φύγετε από το πάρκο. παγκοσμίου επιπέδου κυλιόμενες σκούπες, ζωντανή ψυχαγωγία και περιπέτειες για παιδιά, δεν είναι περίεργο το World of Fun είναι ένα από τα αγαπημένα αξιοθέατα του Kansas City.

Τοποθεσία και Οδηγίες

Οι Κόσμοι της Διασκέδασης και των Ωκεανών της Διασκέδασης βρίσκονται στο 4545 Worlds of Fun Avenue από τον Ανατολικό Βρόχο του I-435 στην Exit 54 στο Κάνσας Σίτι, Μιζούρι. Πηγαίνετε στην ιστοσελίδα Worlds of Fun για λεπτομερείς οδηγίες, με μια διαδραστική λειτουργία καθοδήγησης για να φτάσετε εκεί από οπουδήποτε.

Ωρες

Τα Worlds of Fun είναι ανοιχτά τα Σαββατοκύριακα - μόνο τον Απρίλιο και καθημερινά από τις 17 Μαΐου έως τις 24 Αυγούστου, μετά τα Σαββατοκύριακα - μόνο μέχρι τον Νοέμβριο. Οι ώρες λειτουργίας διαφέρουν κατά τη διάρκεια της σεζόν. Ελέγξτε το ημερολόγιο του κόσμου του Fun για περισσότερες λεπτομέρειες.

Τιμές εισιτηρίων

Οι τιμές διαφέρουν ανάλογα με την είσοδο, με πολλές επιλογές εισιτηρίων. Δείτε τη σελίδα εισιτηρίων τους για τις τρέχουσες προσφορές και τις τιμές. Οι τιμές ποικίλλουν και υπάρχουν εκπτώσεις για την αγορά στρατιωτικών μελών σε απευθείας σύνδεση, κατώτερων, ανώτερων και ενεργών λειτουργών ή συνταξιούχων.

Ταξίδια και αξιοθέατα

Οι βόλτες με συγκίνηση περιλαμβάνουν το Mamba, με ένα πρώτο λόφο πάνω από 200 πόδια και ταχύτητες 75 μίλια ανά ώρα. Ο Prowler ξεναγεί στο δασικό τοπίο του πάρκου, παρακάμπτοντας τους αρπακτικούς.

Ο Πατριώτης ήταν αξιοσημείωτος όταν χτίστηκε ως ένα από τα μακρύτερα και ψηλότερα ανεστραμμένα κυλινδρικά πανοραμικά στο έθνος. Άλλα αγαπημένα είναι τα Timberwolf, Detonator, Boomerang, τα ρούχα που διαποτίζουν τη μανία του Νείλου και το Monsoon.

Η εισδοχή θαλάσσιων πάρκων Oceans of Fun περιλαμβάνεται στις τιμές των εισιτηρίων, αλλά είναι ανοικτή μόνο από τον Μάιο έως τον Αύγουστο.

Οι δεινόσαυροι ζωντανεύουν! τα χαρακτηριστικά έλξης animatronic δεινοσαύρων και διαδραστικές κονσόλες που αντικατοπτρίζουν τις τελευταίες επιστημονικές ανακαλύψεις σχετικά με αυτά τα ζώα.

Τα Worlds of Fun έχουν επίσης ζωντανά ψυχαγωγικά αξιοθέατα που μπορεί να απολαύσει ολόκληρη η οικογένεια, συμπεριλαμβανομένων των μουσικών κριτικών, των μαγικών εκπομπών και των εμφανίσεων των χαρακτήρων Peanuts.

Ο πλανήτης Snoopy

Για το παιδί σε όλους μας, το Worlds of Fun έχει τον πλανήτη Snoopy, ένα διαδραστικό έλξη ενός στρεμμάτων μόνο για οικογένειες. Εκτός από την εκτέλεση ολόκληρης της συμμορίας των φιστικιών, έχουν πολλές θεματικές βόλτες μόνο για τα παιδιά.

Τρώει

Υπάρχουν υπέροχα μέρη για φαγητό παντού που βλέπετε τους κόσμους της διασκέδασης. Από μπιφτέκια και πίτσες εν κινήσει για να καθίσετε γεύματα για κάθε όρεξη, γεύση και προϋπολογισμό. Το κοτόπουλο Shack και Battle Creek Barbeque είναι τόσο μεγάλη για φαγητό και το διάλειμμα. Αλλά για τις οικογένειες σε κίνηση, κατευθυνθείτε προς τα πολλά σημεία γρήγορου μασάζ γύρω από το πάρκο. Το Vittle Griddle είναι μια παράσταση των επισκεπτών του πάρκου καθ 'όλη τη διάρκεια των ετών.