Μεγάλοι τρόποι να περάσετε μια ζεστή μέρα στην πόλη του Κάνσας

Ελεύθερες εσωτερικές θερινές δραστηριότητες για τα παιδιά σας:

Έχουμε ήδη τα Top Free Things να κάνουμε με το άρθρο Kids, αλλά τι κάνεις όταν η θερμότητα και η υγρασία του Kansas City ξεκινάει να ανεβαίνει; Βρήκαμε κάποια διασκέδαση, υπέροχα και δωρεάν πράγματα να κάνουμε στο KC αυτό το καλοκαίρι, και το καλύτερο μέρος είναι ότι όλα περιλαμβάνουν κλιματισμό.

Εδώ είναι μερικοί εξαιρετικοί τρόποι να περάσετε μια ζεστή μέρα!

Δραστηριότητες διασκέδασης στις δημόσιες βιβλιοθήκες KC Metro KC:

Επισκεφθείτε οποιαδήποτε από τις δημοτικές βιβλιοθήκες του μετρό του Kansas City και είστε βέβαιοι ότι θα βρείτε μια δραστηριότητα των παιδιών οποιαδήποτε μέρα της εβδομάδας. Από την ιστορία και τη χειροτεχνία σε εκπαιδευτικά γεγονότα και ανόητη διασκέδαση, οι δημόσιες βιβλιοθήκες αξίζουν πάντα μια επίσκεψη.

Καλειδοσκόπιο στο κέντρο του Crown:

Το καλειδοσκόπιο είναι το παιδί του εγκέφαλου των καρτών της Hallmark Don Hall, που ονειρεύτηκε ένα μέρος όπου τα παιδιά θα μπορούσαν να «εξερευνήσουν, να δημιουργήσουν, να φανταστούν και να κάνουν». Η μαγική ατμόσφαιρα επιτρέπει σε εσάς και τα παιδιά σας να δημιουργήσουν τέχνη από αριστερά πάνω από τα υλικά της Hallmark. Οι συνεδρίες διαρκούν περίπου 40 λεπτά.

Τοποθεσία: Crown Center
Ώρες: Ανεξάρτητες συνεδρίες #ages 5-12 # και οικογενειακές συνεδρίες προσφέρονται όλη την εβδομάδα, ελέγξτε τον ιστότοπο για λεπτομέρειες.
Πληροφορίες εισιτηρίων: Δωρεάν εισιτήρια διατίθενται από τις 9:30 κάθε πρωί στο λόμπι Kaleidoscope στο Crown Centre.

Μουσείο Τέχνης Nelson Atkins / Κτίριο Bloch:

Κατευθυνθείτε στο εσωτερικό για να απολαύσετε ένα δροσερό αέρα και να εξερευνήσετε τα μίλια των γκαλερί, των συλλογών και των εκθεμάτων.

Ορισμένες ειδικές συλλογές κοστίζουν επιπλέον, αλλά όλα τα άλλα μέρη των γκαλερί είναι δωρεάν.

Τοποθεσία: 4525 Oak, Kansas City
Ώρες: 10am to 4pm Tues-Thurs; 10 π.μ. 10-5 μ.μ. Σάββατο. Μεσημέρι-5μμ Κυριακή.

Μουσείο της πόλης του Κάνσας:

Το Μουσείο του Κάνσας Σίτι είναι το πρώην σπίτι του επιχειρηματία ξυλείας του Κάνσας Σίτι και σημείωσε τον φιλανθρωπό Robert A.

Το Long φιλοξενεί μια τεράστια συλλογή από ιστορία και τεχνουργήματα του Kansas City. Επισκεφθείτε το μουσείο για την ιστορία, η οποία ήταν νέα το 2009.

Τοποθεσία: 3218 Gladstone Blvd, Kansas City, MO 64123

Τρ.-Σαβ: 9:30 π.μ.-4:30 μ.μ., Κυριακή: μεσημέρι-4: 30 μ.μ.

Σημείωση: Κατά τη διάρκεια της αποκατάστασης του Μουσείου (Καλοκαίρι 2009) θα διατηρούν κανονικές ώρες λειτουργίας και η είσοδος είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Wonderscope Παιδικό Μουσείο:

Ενώ το Wonderscope δεν είναι ακριβώς δωρεάν (η είσοδος κυμαίνεται από $ 4- $ 7), η πρακτικά δωρεάν τιμή αξίζει πολύ τη διασκέδαση και το υπέροχο χρόνο που θα έχετε στο Wonderscope. Από τη δημιουργία της τέχνης και του H20! εκθέτουν στην Lego Ocean Adventure, παιδιά όλων των ηλικιών θα απολαύσουν το χρόνο τους στο Wonderscope (και οι γονείς τους!).

Μουσείο χρήματος στην Federal Reserve:

Το Μουσείο Χρημάτων στην Federal Reserve Bank είναι πραγματικά μια εμπειρία - η οποία είναι επίσης ελεύθερη και ανοιχτή στο κοινό. Είναι εδώ που θα παρακολουθήσετε εκατομμύρια δολάρια σε μετρητά που υπόκεινται σε επεξεργασία στην Federal Reserve Bank της KC ​​και θα δείτε μια εντυπωσιακή συλλογή νομισμάτων. Διατίθενται περιπάτους και ξεναγήσεις και όλοι οι επισκέπτες υποβάλλονται σε έλεγχο ασφάλειας. Αν είστε άνω των 18 ετών, θα χρειαστεί να προσκομίσετε το αναγνωριστικό σας.

Καλέστε 816-881-2683 για περισσότερες πληροφορίες

Κάνσας Σίτι Διοικητικό Συμβούλιο Εμπορίου Tour:

Η προσδοκώμενη οικονομική φούσκα θα αγαπήσει την περιοδεία στο 150ετές Συμβούλιο του Κάνσας του Εμπορίου. Βρίσκεται 1 τετράγωνο νότια της Country Club Plaza - το Διοικητικό Συμβούλιο του εμπορίου ασχολείται κυρίως με εμπορεύματα σιταριού και μπορείτε να μάθετε τα πάντα από όπου το σιτάρι πηγαίνει σε τι συμβόλαια και επιλογές πραγματικά σημαίνουν για το BOT. Δείτε το άνοιγμα ή το κλείσιμο του εμπορικού δαπέδου, το οποίο είναι αρκετά συναρπαστικό. Σημείωση: Πρέπει να είσαι γυμνάσιο ηλικίας ή μεγαλύτερου για να παρακολουθήσεις την περιοδεία.

Τοποθεσία: 4800 Main - 3ος όροφος, Kansas City, MO.
Περιηγήσεις: Με ραντεβού, 9 π.μ. ή 12:45 μ.μ., Κυριακή-Παρασκευή
Καλέστε 816-753-7500 για πληροφορίες.

Crown Center:

Βρίσκεται απέναντι από το Kaleidoscope και το κέντρο επισκεπτών του Hallmark, το Crown Center είναι διασκεδαστικό να περπατήσετε και να περάσετε λίγο χρόνο στο a / c. Τα Σαββατοκύριακα συνήθως θα βρείτε μια μαριονέτα, την ιστορία ή την ψυχαγωγία των παιδιών στο κεντρικό αίθριό τους.

Στο ισόγειο δίπλα στο Θέατρο Coterie θα βρείτε επίσης τα εκθέματα για παιδιά που διαρκώς αλλάζουν. Το εργοστάσιο σοκολάτας του Chip έχει επίσης δωρεάν περιηγήσεις στη φρενίτιδα που κάνει τη φρενίτιδα, αλλά πρέπει να κάνετε κράτηση.

Κέντρο προφίλ Crown